• Zagreb1992
    2.8k

a kakve to borbe vodiš po fb sa tovarima ? hahha
  • NORTE
    21.2k
    Najbolja obrana lige više nije najbolja obrana lige! :grin:

Zamisli kad se klub koji je po 15. put u nizu ispao u euro kvalifikacijama (i to opet miki maus lige), skoro svaki put od nekih no name jazavaca, nakon toga ovako sramoti u hnl-u, a tepa si da će prodat igrače za silne milijune.

Imaju nekoliko dominantnih pobjeda u ligi, većina na gostovanjima, sve ostalo prosjek, uz nešto sudačkih poguranaca i par sretnih pobjeda i prolaza u kupu.

Rijeka je jedva osvojila 1 bod protiv Noha i Lincolna pa maznula Hajdug 5:0.

Sharbini je dobro najavio derbi, imaju kompleks Rijeke i Rujevice. :smile:
    To je fantastična stvar za nas.
  • don
    16.9k
    lako posli reć :joke:

ali kad ti fali pola postave zbog viroze uključujući Jankovića i Petrovica, a umisto njih igra par anonimusa i nije daleko od tog. Samo šta im je hajduk direktno poklonio bar 3 gola.

tim više, još veća sramota hajduka.
  • Str1nger Bell
    2.9k
    Dan žalosti na Cipru.
  • FazeN
    3.7k
    a kakve to borbe vodiš po fb sa tovarima ? hahhaZagreb1992

Nikad slađe brate moj vjeruj mi. Nikad slađe.
    Istina prijete mi, kažu ne smijem na more, naći će me, oderat kožu meni i obitelji itditd :lol:
    Ali borimo se hahaha
    Toliko sprdanja i ponižavanja naše djece od tih istih debila, samo zato jer nose dres Dinama i sjede na klupi.
    Jedva sam dočekao da ih trpam nazad.
  • Li d1986
    276
    Bod smo iza, vec im je frka, nadam se da ce Varazdin to iskoristit i da ce ih najludji navijaci na svitu izvrijedjat prije derbija
  • Pacho
    11.1k

Zene s djecom u rukama skacu s litica u Mediteran kao Japanke na Okinawi.
  • Nolifer
    13.4k
    Jedva sam dočekao da ih trpam nazad.FazeN

Samo trpaj i ne vadi, te se deri, ja imam sifilis, ja imam sidu, nemam kurtona bem torsidu

:rofl: :joke:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    Smiješno mi je opet kuđenje igrača zašto smo napravili samo 6 prekršaja. Pa debili jedni to kaj vam sudac ne svira ne znači da vaša magarad ne udara na terenu
  • FazeN
    3.7k
    Garcia: "Moram biti oprezan, jer kad bih krenuo analizirati ovu utakmicu, možda bih zvučao kao idiot“
    30 sekundi kasnije
    "Ne želim da ispadne sada da se opravdavam, ali igrali smo protiv vjetra u prvom poluvremenu, svaki ubačaj u 16 metara bio je strašno opasan, strašno težak za braniti"

Zvučiš kao idiot.
  • Pacho
    11.1k

Talibani 1950

9780755647125.jpg
  • Danko
    2.6k
    Garcia poslao livaju na zagrijavanje , ovaj mu reko da se ne osjeća dobro
    :smile:
  • Masto
    439
    I upravu je
    Najbolji igrač im ne igra
  • FazeN
    3.7k
    Garcia poslao livaju na zagrijavanje , ovaj mu reko da se ne osjeća dobroDanko

Hahahahahhaa kreće, vežite se polijećemoo!
    Sjećam se kad je Vucevic pričao prije mjesec i nešto da potpisuje Livaja ugovor ovih dana samo što nije :lol: :lol:
    Tad sam pisao da neće potpisati jer su mu dali upola manji ugovor i Tovarija me napala :lol:
    A sad im Livaju boli trbuhić i ne želi ući :lol:
  • Kaiser
    254
    Baš sad trebaš otići proslaviti do kraja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url