• FazeN
    3.7k
    hahahahahahahaha daj samo šalji slobodno možeš i u DM ako admini misle da je spam, samo šalji trebat će mi :lol:
    Imaš najjače trpanje Tovara svega mi
  • Masto
    439
    zasto je isti kova
  • Navijač Dinama
    11k
    Ne želim da ispadne sada da se opravdavam, ali igrali smo protiv vjetra u prvom poluvremenu, svaki ubačaj u 16 metara bio je strašno opasan, strašno težak za branitiFazeN

Bit će vjetar je kriv što je (da je svemirske pravde) HR reprezentativac Šego napravio Sivonjica na 3 metra, na 1-0 rezultatu.

A druga stvar, imali i Riječani su igrali protiv istog tog vjetra, odnosno uvjeti su im bili isti kao i Hajduku, olus su na drugoj strani zabili 2 gola, hitnće vjetar je pogurao Menalov lob i vjetar je skrivio Vignatovu šutinu koju bi valjda svaki bolji golman odbranio, ali panjina Ivušić nije.

Opravdanja i samo opravdanja, priopćenja i priopćenja.

Trebaju se od sad zvat Hrvatsko nogometno Priopćenje i Opravdanje Split.
  • dmil
    1.3k
    "Kad smo ga pozvali za zagrijavanje u drugom poluvremenu Livaja je rekao da se ne osjeća dobro, da osjeća probleme u trbuhu i to je bilo to" otkrio je trener Hajduka Gonzalo Garcia nakon utakmice.
  • vjeko1701
    20.7k
    Ovo ima potencijal njih dosta uzdrmati al samo ak ne izvuku pozitivan rezultat za dva tjedna.
  • bbb medimurje
    4.7k
    Dragi prijatelji evo jedna prigodna pjesma..

Od kada nisi tu, željo moja
    Mene nema niti pola
    Mene nema niti pola
    Od kada nisi tu u mom je srcu led
    Dignem glavu i smijem se
    Tek iz navike, tek iz navike
  • NORTE
    21.2k
    Sanchez potvrdio da su Janković i Petrovič trebali biti u prvih 11 u derbiju, ali su se razbolili na dan utakmice.
    Također i Bogojević koji ulazi s klupe.

Sad zamislite kakve je taktičke promjene morao osmisliti trener Rijeke.
    Svejedno su 5:0 pobijedili najjači Hajduk ikad.

Kakav podvig Rijeke i kakav bolan udarac za Hajdug.
  • vjeko1701
    20.7k
    Po meni bi im Janković ionako bio downgrade a Husić je bolje odigrao zadnjeg veznog nego bilo koju utakmicu na stoperu.
  • Filip85
    1.2k
    Šta ti je majčinski instinkt...umjesto dresa od Rome (jer kao nije našla fan shop u Rimu ?!?) kupi mi dvije butelje vrhunskog talijanskog šampanjca na dan kad Hajduk izgubi 5:0...

:starstruck: :pray: :love: :hearts: :lol:
  • Arkada
    19
    Navodno se Livaja najeo sirovih fritula pa ga stomak zabolio.
  • Kumerle
    1.9k

Sve si pogodio

Danas 3 boda, lagana, a onda Fruk riješava Hajduka i nadam se da medijski prostor bude pun slika "zabrinutog i izgubljenog Livaje" na klupi, kao što su Kovačevića slikali i objavljivali 24/7.FazeN
  • IvanPerić1945
    234
    Eto, Livaja odbio ući u igru, izgleda da je između njega i Garcije gotovo.
  • Kepec
    7.8k
    Inače mrzim euforiju, ali ovo danas je dan odnosno vikend koji je trebao i igračima i nama navijačima. Dan kada smo konačno mi pobjedili i to zaluženo i izgledali kao momčad, a konkurent je ponižen s 5 komada.
    Polako, korak po korak, ali vidi se da nije sve tako crno-bijelo.
  • jakov1
    1.2k
    @LA BOMBA Kazes nogomet bolji u ranim 2000-ima? E pa volio bih vidjeti Nestu da odradi ovakav niz maestralnih procjena igre kao Sarlija.
    IMG-4122.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube