• Kujtim Shalla
    7.3k
    srbaja je šofer busa za nazad do Splita :rofl: vozi Miško i zatvorenih očiju :rofl:
  • NORTE
    21.2k
    Kad ti Menalo (igrac koji ima samo jedan naslov prvala Hrvatske manje od tebe kao kluba) tako lagano loba najboljeg golmana u povijesti drzave i ponizi te mahanjem ruke za 5:0....Jay

I to igrač koji navija za Hajduk, barem se tako pričalo kad je iz Širokog prešao u dinamo.

Iduće gostovanje Hajduga je derbi na Maksimiru.
    Idemo ih postavit na mjesto koje im pripada.
  • vjeko1701
    20.7k
    Misli na Goricu. Imamo i tu nekih računa za izravnati.
  • Zagi
    13.1k
    Ja baš nađem večer za ne gledat HNL i ovi popiju petardu na ruji.
    A ništa, sažetci na repeat i čitanje zone unazad.

Mi smo svoje odradili, ajmo sad Fruk popravi mi vikend.FazeN

Bome, manifestirao si .
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    Ovo mi je omiljeno kolo,ojdaaaaa da ojdada ojda da da :lol:
  • Omake
    13.5k
    Nema bolje droge od bruke hajduga
  • Pacho
    11.1k
    Otkazivat ce bubrezi od kolicine soli na sportnetu
  • Jay
    2.8k
    Pozdrav legendi koja se upravo vozi po Španskom i roka "broji do 5" od onih Divasica.
    Ako citas, castim pivom
  • Zagi
    13.1k
    O pa daaaa. Večeras je vrijeme za prolistati određene teme na snetu.
    Nisam dugo :rofl:
    Jel bilo kakvog sudačkog kaosa? Tad je tek dernek ...
  • Pacho
    11.1k
    Ovako je gospodin Ahmad Sharbini najavio duel sa orjunom:

Nisu bitni oni, nego mi. Rijeka to zna bolje nego itko, već generacijama unazad. Nije to neka znanost, pa gotovo ih redovito pobjeđujemo, i doma, i vani. Oni su u dobroj formi, imaju dobru momčad, vraća im se Livaja, prvi su", rekao je u najavi za Novi list pa dodao:

"Čeka nas težak posao, ali mislim da na kraju neće biti problema za Rijeku. U derbiju nikad nema favorita, no taj Jadranski derbi ipak nosi jednu posebnu priču. Hajduk ima kompleks Rijeke i Rujevice. To govorim uz poštovanje prema tom klubu u koji sam prešao iz Rijeke i spoznao njegovu veličinu.

Osjetila je to još moja generacija, a otkad je počela Miškovićeva era, sve se još višestruko pojačalo. Vidi im se po govoru tijela, već u tunelu. Dakle, dobri su, zasluženo su prvi, jako su opasan protivnik, ali ne vjerujem da mogu preživjeti punu Rujevicu."

Uriniranje u tifusarske cvalje. Dakako, uz postovanje.
  • gaTeDZG
    2.4k
    I sve je super, sve je za PET!
  • Filip85
    1.2k
    Hvala Rijeci što mi je danas 150 eura ostalo u džepu.... nije bilo potrebe da idem...mislim da me svi razumijete o čemu pričam... :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet