• rokikaciga
    7.3k
    Onda smo se sporazumjeli, sori, malo me udaraju ove droge :lol:
  • Fan
    1.7k
    Ja bi na Kovinom mjestu došao, rekao one legendarne: bili smo bolji, lopta je okrugla, utakmica je mogla otići na obje strane, da bi pobjedio nesmiješ izgubiti i rekao hvala i otišao. i to bi ponavljao ukrug dok se ne shvati poanta.mali M

Pa evo, upravo si došao do 100 puta boljeg rješenja od trenutne situacije. Budimo realni, totalno smo promašili s ignoriranjem medija i kao što je netko napisao, imali smo 100 puta daleko gore tretmane od njih, i treneri i igrači, pa nikad nismo pali na te grane. Ok, netko će reći da je ovo bolji način, al ja tako ne mislim. Također pokušavam se sjetiti ili naći kaj je to točno tak grdo napisano da smo se odlučili na takav potez i života mi, ne mogu se sjetiti. Jedino mi pada na pamet dal je to možda bilo to kaj su sa članskog dana direktno pisali za novine, ali to se znalo da će ionako izać u javnost, pa mi nema smisla...
  • mali M
    9k
    pokušavam se sjetiti ili naći kaj je to točno tak grdo napisano da smo se odlučili na takav potez i života mi, ne mogu se sjetiti.Fan

Ja neznam u kakvim svijetovima ljudi kao ti žive da ovako nešto napišu... Imaš sreće da već godinama ne dajem klikove svijetovnim medijima što se tiče dinama, ali slobodno odi u sekciji "shit od the day" i skrolaj do besvjesti i nađi si tisuće argumenata... Boban je zapravo prvi koji je rekao: "pa dobro dosta više" i poduzeo nešto po tom pitanju.. ali ponavljam, idi u shit of the day i izaberi si jedan od milion članaka koji su tamo zaljepljeni
  • Mr Anderson
    15.2k
    Apsolutno se slažem s ovom odlukom i pretpostavljam da je to Bobanova ideja. Kova treba odraditi ono što smo obavezni, tu izjavu poslije utakmice i to je to.
    Zašto bi trebao davati izjavu svakom jebivjetru koji misli da je novinar? Zašto bi morao držati konferencije za novinare?
    Novinarstvo, pogotovo sportsko nikad nije bilo na nižim granama i ne treba im veliki klub ko Dinamo podilaziti. Na kraju, samo će oni biti na gubitku.
    Mi nemamo nikakve koristi od tog odnosa s novinarima.
  • Fan
    1.7k
    ali ponavljam, idi u shit of the day i izaberi si jedan od milion članaka koji su tamo zaljepljenimali M

Čitam sve i svašta, već godinama. Medije čitam svaki dan, index, 24sata, sportske, jutarnji, germanijak... i nigdje nema gorih tekstova od onih koji su se vrtjeli i prije 10-ak godina kad god bi bila kriza. A tek kakvi su članci bili dok smo se sramotili po LP? Ovo danas je kamilica.
    Mislim ok, tad su valjda navijači uživali u takvom medijskom tretmanu jer su kenjali po krimosu, al svejedno je Dinamo imao jednak, ako ne i gori, tretman u doba kriza.
    A danas su možda i navijači osjetljiviji. Pola tih članaka u shit of the day su normalni članci kritika, al nekog pogodi neka rečenica koja mu se ne sviđa i eto.
    U svakom slučaju, ti imaš svoje mišljenje i ja svoje, ne moramo se slagat pa da završimo tu priču.
  • The Undertaker
    9.2k
    Odnosi sa javnošću su sastavni i važan dio svakodnevnog posla nogometnog kluba jer od javnosti klub živi, ovako ili onako. Ako su "svi" mediji protiv nas onda netko u klubu ne radi svoj posao odnosno problem je u nama a ne u medijima (koje ionako ne možemo promijeniti). Ličimo na uvrijeđene frajle koje se dure kad ih netko kritizira. Prema komentarima ovdje, Dinamo bi trebao bojkotirati i Zonu.
    Klub se treba ponašati profesionalno, u skladu sa uobičajenim uzusima ponašanja i odnosa sa javnosti i medijima a ako je netko od njih smeće onda je to na njihov obraz.
  • Crni86
    17.3k
    Mediji su poceli biti najvece zlo ovog drustva. Prodali bi mamu za klik, i da radi u klubu netko izvrstan posao stvari se nece promjenit. Zasto bi se mi prema ikome ponasali gospodski kad oni tajno ulaze na nase sastanke i sve prenose? Di je tu gospodski i fer? Ajde ne serite govna vise i ne pravite se da su s druge strane neke dobrice i andeli, hijene koje ce kako se god ponasas prema njima te rastrgat u tren oka ako imaju priliku za to. Hijenu se uvijek udara, a ne pitas ju prvo kakve su joj namjere.

Klub se ponasa profesionalno i odraduje ono sto MORA. Sve ostalo je ionako dodatno i dobra volja od strane kluba koje vise nema jer s druge strane nema ni grama pristojnosti i postovanja u njihovom modusu.
  • Mlađi referent
    14.8k
    Bolno je gledat kako radi nesposobnosti postajemo kmečavi.

Da se Kovačević pokazao kao pravo rješenje, izlazio bi pred te medije i šepurio se poput pauna. Prema njemu, i ne samo njemu, nego i Bobanu su mediji, a i mi svi bili preblagi u nekim trenucima i bez dovoljno kritike.

U principu, cijeli ovaj smjer u kojem idemo izgleda toliko patetično da je malo i gadljivo.
  • Zagi
    13.1k
    Joj dobro. Malo smo zbili redove i po uzoru na svijet oko nas odlučili se fokusirati sami na sebe.
    MDGA
    make-dinamo-great-again
    Dinamo dinamovcima!

Biti će govorancija na trgu,kaj se brinete....
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    Nevjerojatno mi je da u 2025. još uvijek ljudi nisu zapamtili HSP poučak koji glasi da rat s medijima nikad ne ćeš pobijedit.
  • rokikaciga
    7.3k
    Nekako imam osjecaj da cemo tek sad vidjeti pravog Kovu, opustenog Kovu bez kocnica i straha da ne zajebe (sto uglsvnom vodi do zajeba).
  • DerHerrKool
    180
    Ajde više to onda. Čekamo ga mjesecima. Samo da “pravi Kova” ne postane kao “proljetni Neva” :wink:
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    Pohvala za postavljanje File danas ,svaka čast. Da ne ispadne da samo serem
  • rokikaciga
    7.3k
    Po meni je sve dobro danas postavio osim Bakrara, nevidljiviji cak i od Ljube.
  • Nolifer
    13.4k

Nek udje sad na pol Beljo i nek zabi 3. gol i taman sve :ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.