• mali M
    9k
    nije ovdje riječ samo o Kovi, to je promašena teza. Dinamo se tretira od pojedinih medija kao kanta za napucavanje, logično mi je da onda Dinamo određuje kom će dat intervju a kome ne.
    Pisali smo i mi tu o Kovačeviću, slažem se, ali isto tako mi smo core forum dinamovih navijača. mi smo emocija i reakcija... mi smo suze i mi smo urlanje od radosti... Od nas se ne očekuje objektivnost... od nas se očekuje da mi žena samo pogleda stisnute čubice i crvena uha i kaže, šta opet Dinamo? Ne moramo se mi opravdavati Kovačeviću niti on nama... Ne moramo mi biti objektivni, mi smo čista suprotnost, mi volimo svim srcem i kad šutimo i kad urlamo... I kad bi razbucali sve oko sebe i kad bi zagrlili od predsjednika do tete čistačice sve redom..
    Novinari su za to plaćeni... Za objektivnost i istinu.. To im je u opisu posla.. I zato nek se pokriju ušima svi koji misle da je ovdje riječ o Kovi. Ovdje je riječ o Dinamu i zapravo bi svi trebali ignorirati medije.. Zona Dinamo i Dinamo.. To je naš dom informacija i izvještavanja. Frustracija i mira..
  • Fan
    1.7k
    Pa dobro, neki mediji su se obrusili na Kovu kao osoburokikaciga

Možeš dat neki primjer? Evo, ovdje na forumu fakat znaju pisat grozne stvari za Kovu (npr način na koji govori), al ja to u medijima nisam vidio niti da se išta piše za njega kao osobu.

nije poanta dobiti rat, nego dugoročno će se mediji morat malo promjeniti i prilagoditi ako će željeti suradnju s Dinamom.mali M

Svjesni su i oni da će ispast dežurni papci ako izgube Dinamove ekskluzive, intervjue i slično...mali M

Ne bih se složio da će se oni promijeniti i prilagoditi. Što oni mogu dobiti više sa suradnjom s Dinamom u odnosu na to da pišu tračeve i laži? Mislim da mi možemo puno više izgubit nego oni.
    A ovo sa ekskluzivama i slično, ionako van cure info jer je previše ljudi u bilo kojoj priči, a ono što i ne izleti van, vezano za transfere npr, nitko neće dobit nikakvu ekskluzivu jer se eto radi na tome da takve informacije uopće ne idu van iz kluba.
  • mali M
    9k
    šta misliš da nije ekskluziva da s tobom sjedne Boban na intervju? nije eksluziva da ti dođe Nauković na gostovanje? Nije ekskluziva da budeš pozvan na predstavljanje modela stadiona, trening kampa ili akademije?
    Onda okej.. budi uvijek druga ruka u prijenosu informacija.. ako toga nisi svjestan onda ne kužiš kako se dolazi na glas sposobnog novinara. Nije poanta biti samo folirant koji prepisuje, nego da budeš prvi.. Informacija više ne cure van kao nekad to svi znamo, a ekskluziva kako sam ti napisao i gore, nisu samo transferi...
  • rokikaciga
    7.2k
    Ocito je to odluka Bobana i uprave a ne proizvoljno Kovina. I to podrzavam. Sve je pocelo Zvoninim intervjuom HRTu i Vecernjaku prije clanskog dana.
  • Jos-Optimus
    7.9k
    i ti ga stari pretjeruješ jer ti Kova nije drag. Svi se slažemo da je medijski tretman Dinama sramotan i nema nikakve drame ako će se s određenima pričati samo kada se mora i minimalno
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Podržavali to ili ne, Kova će se svakako morati pojaviti na press konferenciji nakon Varaždina i ostalih HNL utakmica jer tako stoji u propozicijama natjecanja. U suprotnom, slijedi disciplinska kazna, a bilo bi glupo da još i na takve djetinjaste poteze bacamo novac. Ovo durenje nema smisla ako će se svakako morati pojaviti ispred istih novinara već sutra. Ne vidim problem u novinarima, njima je to posao i obaveze se moraju izvršavati. Ovi intervjui su druga stvar, to nema veze s pressicama i tu se može birati hoće li se i kome dati intervju. Novinari su pisali svašta i u mnogim prijašnjim krizama, ne vidim da sada nešto više "seru" po Dinamu nego prije. Njih se ne može promijeniti.

Članak 34.
    Screenshot-20251121-150022-Chrome.jpg
  • Chempers
    1k
    Bar da se ima radi čega duriti, puno boljim trenerima s većim rezultatima se sapunala daska a ovaj strašni tretman koji je on dobio je kamilica naspram mnogih trenera u prošlosti. Ali treba kriviti nekoga, bilo novinari, suci, teren ili vjetar.
  • mali M
    9k
    pa kaj pričaš, pa nitko ne traži da ne dolazi na presice poslije utakmice. na to ga ovi članci obavezuju.. Ja bi došao na presicu odmah najavio da na pitanja neću odgovarati nego bi rekao šta imam i otišao. U ovim člancima ne piše da je itko dužan odgovarati na novinarska pitanja. Pipe da je obaveza davanje izjave ili odazov konferenciji za novinare.
    Ja bi na Kovinom mjestu došao, rekao one legendarne: bili smo bolji, lopta je okrugla, utakmica je mogla otići na obje strane, da bi pobjedio nesmiješ izgubiti i rekao hvala i otišao. i to bi ponavljao ukrug dok se ne shvati poanta. Inaće, moje nepopularno mišljenje je da je najbolje izjave imao Sopić. Glupa pitanja, glupi odgovori. Ili bi odgovarao proizvoljno.. oni pitaju besmisleno pitanje tipa zašto je ušao RPG, ja popričam kako je Beljo dobro odigrao par akcija.. Oni pitaju da li je Nevistić u kazni, ja bi odgovorio da već dugo utreniravamo brze tranzicije..
    Svaka čast vama al ja već jako dugo jedva trpim ova glupa nepripremljena pitanja novinara, bez trunke realnosti i smisla.. ono.. Ozljedi se Beljo na dva mjeseca, oni pitaju, što mislite o ozljedi Belje.. Pa daj se sam istjeraj van iz dvorane. Ili pred utakmicu kad pitaju: kako mislite iznenaditi Hajduk u ovoj utakmici? pa daj zamisli koliko moraš biti ograničen za takvo pitanje..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.