• rokikaciga
    7.2k
    Onda smo se sporazumjeli, sori, malo me udaraju ove droge :lol:
  • Fan
    1.7k
    Ja bi na Kovinom mjestu došao, rekao one legendarne: bili smo bolji, lopta je okrugla, utakmica je mogla otići na obje strane, da bi pobjedio nesmiješ izgubiti i rekao hvala i otišao. i to bi ponavljao ukrug dok se ne shvati poanta.mali M

Pa evo, upravo si došao do 100 puta boljeg rješenja od trenutne situacije. Budimo realni, totalno smo promašili s ignoriranjem medija i kao što je netko napisao, imali smo 100 puta daleko gore tretmane od njih, i treneri i igrači, pa nikad nismo pali na te grane. Ok, netko će reći da je ovo bolji način, al ja tako ne mislim. Također pokušavam se sjetiti ili naći kaj je to točno tak grdo napisano da smo se odlučili na takav potez i života mi, ne mogu se sjetiti. Jedino mi pada na pamet dal je to možda bilo to kaj su sa članskog dana direktno pisali za novine, ali to se znalo da će ionako izać u javnost, pa mi nema smisla...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.