• Keyser Soze
    17k
    Mene zanima je li ovo ugly sweather ili čekamo drugi.
  • criticus
    5.3k
    Oću ovaj džemper koji su radili ko repliku dresa iz 99, Marić 4. To je gol hr ima neki deal mislim. Ili nekakav na tu foru.

62682763-silvio-maric-bozicni-dzemper.jpg
  • marcio amoroso
    46.9k
    Kad smo već kod Mare jel znate neku firmu koja radi print na dresove sa svim fontovima. Naime imam jedan original dres na koji bih rado printao ovaj gore font sa brojem 4 i Marom.
  • plavi72
    2k
    Malo koja tiskara danas ima foliju koja se tada koristila1995.-2000. (malo deblja i malo hrapava),danas je tanka i glatka u većine,a možda se može i ta stara pronaći,kad je meni trebala nisam uspio naći,kažu ne koristi je nitko i ne mogu ni rezati s ovom opremom tu foliju jer je debela !
    Ovaj font gore nije isti kod lotta i umbra ,4 umbro završava na dnu kao 1 i 7 na slici !
    Screenshot-20251118-210727-Chrome.jpg
  • marcio amoroso
    46.9k

Mene ne zanima debljina tiska. Samo da je optika ista. Ionako ide na zid.
  • plavi72
    2k
    Lotto 1997. i umbro 1998.-2000. su imali isti font (17-ka slika iznad ).
    1996. Soldo ispod i adidas 2001.(22)

Screenshot-20251118-234343-Chrome.jpg
    Screenshot-20251118-234534-Njukalo.jpg
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    Auuu kakva kolekcija Kume @plavi72:starstruck:
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    Danas mi je došla narudžba sa webshopa. Moj ogrtač je top, xl veličina perfekt ,a moram reći da sam imao i imam njih više ,od mochinovog ,vaterpolo repke i ovih danskih Marko ovaj je jedini na kojem mi rukavi pašu perfektno. Inače na svim ostalim budu rukavi predugi. Tako da znate ,ukoliko imate duge ruke rukavi su onda relativno kratki. Druga stvar bilo bi lijepo da piše dimenzija na onim rancima. Kupio sam uz dres nećaku ,da mu pokloni za Božić onaj sa slikom plavka ,mali ima 6 godina
    Ali stari moj ,isto ko kad sa tenis naručiš. Manji ruksak nisam vidio . Sramota me bilo i pokloniti ga :rofl: Nije kritika ,samo da znaju oni koji naručuju. Za školu nije ,ali može stat kutija za marendu ili tako nešto
  • Robi T
    351
    Na njemačkoj Castore stranici popusti na Dinamove ovosezonske dresove(domaći i gostujući)
  • miro
    8k
    Zanimljivo da ovaj puta ima FAVBET na dresu (nažalost)
  • Šteco
    1.3k
    Kad smo već kod Mare jel znate neku firmu koja radi print na dresove sa svim fontovima. Naime imam jedan original dres na koji bih rado printao ovaj gore font sa brojem 4 i Marom.marcio amoroso

Više manje bi ti svaka tiskara to odradila, ako im dostaviš grafičku pripremu za tisak (vektore). A to se može lako izvest ako znaš točan font koji je korišten.

image.png

Npr. za Marić mi je ovaj nekako sličan:

image.png

Za broj 4 ovaj:

image.png

Nisam htio baš dugo kopat da nađem još sličnije, ali se i s ovim može raditi. Kad nađeš najbliži font, prebaciš ga u vektore vrlo brzo, a onda ga možeš i malo doraditi da bude identičan originalu. Teško je većinom naći točan font, ali može se naći nešto vrlo slično kaj uz malo korekcije izgleda identično originalu.

PS: Ovi fontovi su kao "premium", treba ih platit. Ali i tog se nađe po netu free ili se nađe najsličniji free font. Ovo pišem da neko ne bi kupovao font za jedno korištenje.
  • plavi72
    2k
    Dinamo i Hrvatska su imali isti font (hns 1996. i mi 1997.),Hrvatska promijenila za WC u Francuskoj,a mi imali i dalje isti, iako smo 1998. prešli na umbro,font do adidasa 2001.
    (ovaj dres iznad Marić nije original)
    Screenshot-20251120-175204-Chrome.jpg
  • plavi72
    2k
    Plavi dres u Francuskoj 1998. je imao isti font kao mi,a 1. dres drugi font !
    Screenshot-20251120-200052-Chrome.jpg
  • Šteco
    1.3k
    (ovaj dres iznad Marić nije original)plavi72

A čuj, ne znam, mislim da font koji si stavio također nije točan. Barem kaj se tiče slova, brojevi se čine legit. Slova mi ne odgovaraju, nisam htio stavit ovu sliku ali jbg, najbolje se može usporedit slova na ovoj slici.

image.png

Hoću reć, može se složit i od drugih fontova, nađe se najbliži i doradi. Ako ima neko dobru sliku original dresa, neka baci, pa se može složit vektorska priprema.
  • znajdatevolimja
    1.8k
    Jesu i dalje dostupne puzzle sa slikom stadiona? Mislim da je bio komplet od 1000 komada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.