• masacusec
    6.7k
    Brijem da ove cure u službenim klupskim shopovima nisu birali po kriterijima simpatičnosti.
  • Peškaman
    8.2k

Neće dopustiti otvaranje fan shopa bilo kojeg kluba osim Zrinjskog.
    Ako bi se otvaralo možda negdje na glavnoj cesti koja povezuje Mostar - Čitluk - Ljubuški, tisuće auta dnevno prolaze. Ovako mi pada na pamet Čitluk i onaj Mall koji se nalazi na glavnoj cesti ili Tromeđa koja veže navedena tri grada plus Međugorje, posebno zbog turista. A i Čapljina je udaljena 20 minuta.
  • Guinness
    3.2k
    Po displayima nakon security checka se vrte reklame pa sam očekival da ima negdje za kupiti prije ukrcaja, ali na kraju nisam primjetil robuZrnTSCHeZ

Ima, u duty freeju desno od blagajne su dvije police robe
  • Odani Zgd
    953
    Vidim da se piše o nekom mobilnom shopu,bude kakav natječaj možda za vozača?Kategorije su tu,iskustvo je tu.....
  • FelceAzzurro
    1k

Čuo sam da traže vozače autobusa koji su imali iskustva s vozanjem navijača po krovovima autobusa i to po makadamu.
  • serbus
    5.5k

Znači prvi plavi Nepalac :rofl: Za Argentinca nemamo love.
  • Brusa
    3.6k
    Sve pohvale klubu za dućan u city centru east :ok:
    Dok sam bio sad sviralo je nešto ako sam dobro skužio "dinamo radio". To samo po dućanima svira ili se može negdje na internetu naći?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.