• pjetlić
    205
    G. Puhalo je ozbiljan manager i sigurno se tu nece ici u otvaranje necega, a da studija isplativosti nije sagledana iz svih segmenata.

Ja bi nagadao da je SB najizgledniji.
  • fakin
    2k
    Ne vidim sta ne bi bilo isplativo. Pa najam prostora po Slavoniji ima po 500 eur mjesecno. Dva zaposlenika svaki po 1300, plus rezije je nekih 3500 eura mjesecno max. Bez problema mogu takav profit mjesecno raditi
  • Hrvatski Gradjanski
    133
    Treba gledati isplativost ali treba gledati i šire. To je promocija kluba. Dinamo pokazuje svojim navijačima da misli na njih. To je velika simbolična gesta. Ja bi osobno išao negdje na to i da se samo pokrijemo na nulu. Moramo razmišljati i o tome da se približimo navijačima kad smo dosta njih zadnjih 20ak godina otuđili. Mislim na mlađe u formativnim godinama.

Jaka je poruka da Dinamo ima prodavaonicu u Slavoniji. Ipak imamo možda i 200-300 000 navijača ili simpatizera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.