• Crni86
    17.2k
    Bara reko kod Valentine da Dinamo ne bi mogo platit lovu koju Riera zaraduje u Celju i da je to ne realna opcija. Tako da se ubuduce moze stat sa tim povezivanjima Riere i Dinama.
  • Masto
    423
    slažem se
  • prefontaine
    5.3k
    Tako da se ubuduce moze stat sa tim povezivanjima Riere i DinamaCrni86

@LA BOMBA je'š'čuo?!
  • DrRatoljub
    363
    Mene samo zanima koliko onda Riera dobiva tamo. Neovisno o Dinamu i Kovacevicu
  • miro
    8k
    Sere Bara opet
  • mali M
    9k
    Žica čim veću plaću ako slučajno Riera krene prema Dinamu..
  • rioda
    11.6k
    To je da izazove onaj efekt: "Tko, mi ne možemo platiti?! E sad ćete vidjeti..." :lol:
  • Miro Vugrinec
    10k
    Mene samo zanima koliko onda Riera dobiva tamo. Neovisno o Dinamu i KovacevicuDrRatoljub

Milijun eura netto
  • fakin
    2.1k
    pa to je ništa za nas. kad smo mi bjelicu plaćali preko milje bez problema.
  • Odani Zgd
    954
    Milja danas na ovu inflaciju i nije neka vau cifra
  • rokikaciga
    7.2k
    Dosta vise o tom jebenom Rieri, preklinjem vas.
  • Sajla
    14.9k
    To je da izazove onaj efekt: "Tko, mi ne možemo platiti?! E sad ćete vidjeti..."rioda

već vidim Vučića - 'ko bre sirotinja? daj pet Riera!

14wn4.gif
  • Zg123
    3k
    Milja danas na ovu inflaciju i nije neka vau cifra
    2h
    Odani Zgd

Pa s obzirom da se radi o slovenskoj ligi to je poprilicno velika cifra. Samo mi nije jasno kako onda ne uloze vise u transfere i da napadnu LP
  • austrijanac
    8.5k
    Bari vjerujem kao i češkoj radnici noći na maturalcu.
  • LA BOMBA
    663
    Prečitao sam izjavu Andy Bare. Izgleda da Dinamo nema financijskih mogućnosti da nudi Rieri to što mu može nuditi Celje.

"Riera? Nije realna priča. Dinamo je veliki klub i koji je u ovom trenutku za njega napredak, ali bilo bi teško zbog financija. On nerealno zarađuje tamo, puno više nego što bi mu Dinamo mogao ponuditi. Nije normalno ni pričati o tome. Ne vjerujem da bi se on toliko financijski spustio da bi došao u SHNL. A treba i odštetu isrpregovarati sa Celjem... Puno stavki je tu koje su - teške!"
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/andy-bara-otkrio-ekskluzivu-o-dinamu-i-hit-treneru-20251120?meta_refresh=1

Znao sam da nije realno da dolazi ove godine, a izgleda da neće biti realno ni u budućnosti. Inače u kontekstu ove razočaravajuće vijesti moram naznaniti da ću se za neko vrijeme povući sa foruma i prestati razmišljati o nogometu.

Pa s obzirom da se radi o slovenskoj ligi to je poprilicno velika cifra. Samo mi nije jasno kako onda ne uloze vise u transfere i da napadnu LPZg123

Rade dugoročno i žele razvijati mlade igrače. Trošiti novce na transferima nije dobra strategija, što se vidi i u Dinamu u prošlo vrijeme. Bolje dati nešto više treneru koji zna šta radi i skupiti jeftinije mlade igrače. Nadam se da će Dinamo jednog dana tako funkcionirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.