• Crni86
    23.4k
    Bara reko kod Valentine da Dinamo ne bi mogo platit lovu koju Riera zaraduje u Celju i da je to ne realna opcija. Tako da se ubuduce moze stat sa tim povezivanjima Riere i Dinama.
  • prefontaine
    10.4k
    Tako da se ubuduce moze stat sa tim povezivanjima Riere i DinamaCrni86

@LA BOMBA je'š'čuo?!
  • DrRatoljub
    1.2k
    Mene samo zanima koliko onda Riera dobiva tamo. Neovisno o Dinamu i Kovacevicu
  • miro
    9.5k
    Sere Bara opet
  • mali M
    10.3k
    Žica čim veću plaću ako slučajno Riera krene prema Dinamu..
  • rioda
    17.7k
    To je da izazove onaj efekt: "Tko, mi ne možemo platiti?! E sad ćete vidjeti..." :lol:
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    Mene samo zanima koliko onda Riera dobiva tamo. Neovisno o Dinamu i KovacevicuDrRatoljub

Milijun eura netto
  • fakin
    5.7k
    pa to je ništa za nas. kad smo mi bjelicu plaćali preko milje bez problema.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Milja danas na ovu inflaciju i nije neka vau cifra
  • rokikaciga
    16.6k
    Dosta vise o tom jebenom Rieri, preklinjem vas.
  • Sajla
    22.7k
    To je da izazove onaj efekt: "Tko, mi ne možemo platiti?! E sad ćete vidjeti..."rioda

već vidim Vučića - 'ko bre sirotinja? daj pet Riera!

14wn4.gif
  • Zg123
    4.1k
    Milja danas na ovu inflaciju i nije neka vau cifra
    2h
    Odani Zgd

Pa s obzirom da se radi o slovenskoj ligi to je poprilicno velika cifra. Samo mi nije jasno kako onda ne uloze vise u transfere i da napadnu LP
  • austrijanac
    12.6k
    Bari vjerujem kao i češkoj radnici noći na maturalcu.
  • LA BOMBA
    813
    Prečitao sam izjavu Andy Bare. Izgleda da Dinamo nema financijskih mogućnosti da nudi Rieri to što mu može nuditi Celje.

"Riera? Nije realna priča. Dinamo je veliki klub i koji je u ovom trenutku za njega napredak, ali bilo bi teško zbog financija. On nerealno zarađuje tamo, puno više nego što bi mu Dinamo mogao ponuditi. Nije normalno ni pričati o tome. Ne vjerujem da bi se on toliko financijski spustio da bi došao u SHNL. A treba i odštetu isrpregovarati sa Celjem... Puno stavki je tu koje su - teške!"
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/andy-bara-otkrio-ekskluzivu-o-dinamu-i-hit-treneru-20251120?meta_refresh=1

Znao sam da nije realno da dolazi ove godine, a izgleda da neće biti realno ni u budućnosti. Inače u kontekstu ove razočaravajuće vijesti moram naznaniti da ću se za neko vrijeme povući sa foruma i prestati razmišljati o nogometu.

Pa s obzirom da se radi o slovenskoj ligi to je poprilicno velika cifra. Samo mi nije jasno kako onda ne uloze vise u transfere i da napadnu LPZg123

Rade dugoročno i žele razvijati mlade igrače. Trošiti novce na transferima nije dobra strategija, što se vidi i u Dinamu u prošlo vrijeme. Bolje dati nešto više treneru koji zna šta radi i skupiti jeftinije mlade igrače. Nadam se da će Dinamo jednog dana tako funkcionirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.