• Fatos Beqiraj
    394
    Podrska Kovi. Novinari crvi
  • NitkoBitan
    33.1k
    Nismo li valjda zakinuti za presicu na kojoj standardno ne saznamo nista novo :yawn:
  • Fatos Beqiraj
    394
    da postave normalno pitanje mozda bi i drza presicu
  • rokikaciga
    7.2k
    Podrzavam! Jedan ekstreman primjer ali SAF je znao slati pomocnike na te glupave razgovore i placao kazne.

Takoder, ovo nije krenulo od Kove vec je to Zvone pokrenuo kad je dao intervju HRT-u i Vecernjaku samo.
  • Fatos Beqiraj
    394
    Njih brine sto nema laganog clanka petkom, moraju ipak uradit nesto taj dan i uz to nema curenja informacija vise.

Kriza bila niko ne zna tocno sta je samo nagadjanja. Do sad su znali recenice od A do Z
  • C@ptain Koons
    320
    vjv u dogovoru s Bobanom. Podržavam u svakom slučaju.
  • Crni86
    17.2k
    Nek se prica na terenu. Ionako ti konstantni intervjui nemaju dodatne vrijendosti. Samo teren.
  • Fan
    1.7k
    Izgleda da imam nepopularno mišljenje, meni je to totalno bezveze kaj lik ne daje izjave za medije, makar su pitanja svaki put ista kao i odgovori, kao što je i danas odbio najavit tekmu.
    Duri se ko ne želim reć kaj da ne popijem ban, a zbog čega? Jer eto, novinari rade ono šta rade otkad postoje, pišu sve i svašta. Ionako me neki ovdje uvjeravaju da mediji nisu bitni i da novinare niko ne šljivi pola posto, al ovak ne samo da neće niš postić nego će ga i neutralci sprdat.
    Svaki dan bezveze, al fakat bezveze gubimo ugled, makar se većini to ovdje tak ne čini, al to je istina.
    Rat protiv medija nitko nikad nije dobio, neće ni sad i samo se suočavamo sa još gorim sranjima po medijima.
    Ne kažem da im treba gledat kroz prste, al ima ziher bolji način za riješit ovo, pa ak su i napisane laži, nek se izda demantij, nek se tuži, al nek se to radi kak treba, a ne prek trenera koji bi se trebao ponašat u skladu sa ekipom koju vodi.
  • rokikaciga
    7.2k
    Neki dan niti Perisic nije htio dsti izjavu za RTL jer je net.hr pisao da prolazi kroz razvod ili nesto slicno kad je bio u Ajduka. Slazem se sa svim takvim postupcima.

Zvone prvi pa Kova su dali izjave kome su smatrali da treba i to je to. Izjava trenera Dinama nije osnovno pravo sportskog dnovinara vec privilegija. I tako se i treba postaviti.
  • Fan
    1.7k
    net.hr je pisao kako je Perišić imao aferu, to je ipak neka druga sfera koja nema veze s nogometom.

A dobro, vidjet ćemo kako će to sve završit, al očekujem najgori medijski tretman otkad pratim Dinamo i to ne može ni na koji način bit dobro za Dinamo i toga se bojim najviše.
  • rokikaciga
    7.2k
    Pa dobro, neki mediji su se obrusili na Kovu kao osobu...isti k kao i ovo za Periju, bar u mojim ocima. Neki clanovi foruma nisu bili bolji.
  • mali M
    9k
    Rat protiv medija nitko nikad nije dobioFan

baš me ova floskula već živcira.. nije poanta dobiti rat, nego dugoročno će se mediji morat malo promjeniti i prilagoditi ako će željeti suradnju s Dinamom. Dinamo sad raste na puno segmenata i bez obzira što se sada svima nama čini da je rezultat sve jer škripi, ako se smirimo kužimo da nije... Gradi se jedan stadion, drugi koji će biti i pravi "dom" je u niskom startu, kvalitetna momčad, nova uprava, rast u područjima odnosa s navijačima, marketingom, upravljanjem pa isto tako i odnosi s medijima. Svjesni su i oni da će ispast dežurni papci ako izgube Dinamove ekskluzive, intervjue i slično... Ovo je sad odgojna škola.. kao što i mi tu ne komuniciramo sa pojedincima koji su baš dno u komunikaciji, tako i Dinamo radi istu stvar. Ignorirat će one medije kojima služimo kao vreča za napucavanje.
    Zato je moje mišlje da nije istina da nitko nije dobio rat s medijima, baš naprotiv. Pogotovo kad se radi o najvećem klubu ovih prostora, kad tad će ti sami mediji htjet popraviti odnose, jer Dinamo bez podrške medija je promašaj, kao i mediji bez odnosa s Dinamom.. Lose-lose situacija za medije, jer će se uvijek nać neki dobronamjerni medij koji će tada zbog dobrih odnosa kupiti svo vrhnje i ekskluzive (čitaj novinarskim jezikom "klikove") i lovu koja to prati
  • fakin
    2.1k
    Pa mediji rijec nisu o kovacevicu pisali o njegovom privatnom životu niti njegovim osobnim manama. Doslovno pisali su samo o nogometnom neznanju o cemu i mi pisemo na zoni.

Prije bi rekao da je ovo Bobanov obračun s medijima zbog izvjestavanja nakon klupskog dana
  • Pacho
    10.9k

Ok, ali zasto ih je onda do ovog tjedna davao, a sad vise ne? Sto je okidac za ovo?

Doduse, mozda je i bolje da ga sakriju, jer je hrpu nebuloznih izjava dao u zadnjih par tjedana. Ali ako ne mozes odraditi pitanja hrvatskih novinarskih jebivjetara bez da se oznojis ili verbalno nasamarati iste ako tako odlucis, jesi li trener za Dinamo? Tijekom utakmice se skriva u kabini, a sad se skriva i od novinara. Sto je sljedece?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.