• The Undertaker
    9.1k
    Da li je ovo odbijanje izjava novinarima odluka kluba ili se Kovačević ohrabrio nakon članskog dana? Ne vidim što možemo dobiti ovakvim stavom.
  • NVKOD
    8.9k
    Trener je dobio drugu priliku što mnogi ne bi nakon onakvih predstava. Ima podršku Bobana (čija će se odluka kasnije ispostaviti kao genijalna ili kao totalni promašaj), imao je dva tjedna mira da se svi poslože, ponajviše u glavi i da mu igrači počnu igrati kao momčad, a ne kao nakupina pojedinaca.

Nadam se da je izvukao pouku i da će drugačije voditi/rotirati momčad. Naravno, neće se promijeniti kao čovjek, ali vjerujem da je naučio jako bitnu lekciju. Nije problem griješiti, ali je ludost raditi jednu te istu stvar i očekivati drugačije rezultate.

Pamet u glavu. Pokaži zašto je Boban baš tebe izabrao.
  • prefontaine
    5.2k
    Da li je ovo odbijanje izjava novinarima odluka klubaThe Undertaker
    Boban mu je rekao: "Mario, pametniji si kad šutiš."
  • austrijanac
    8.4k
    Potpuna podrška odbijanju izjava.

Jebu nas i hraćkaju po nama, pa čak i najviše "dinamovci" koji će mrtvi hladni izjavit da je Kova trener jer Boban nema zamjenu.

Onda očekujete tog istog Kovu da daje njima izjave.

Pljuc i odjebite.
  • Goncalo Santos
    2.4k
    Nisu li klubovi duzni prema maxsportu davati izjave?
  • rakurs
    2.1k
    piše na tportalu da je dao kratku izjavu za MaxSport. Baš iz tog razloga.
  • Kumerle
    1.9k
    Otkud vam da ne daje izjave? Na Maxsport sazetku normalna izjava kao i obično.

Jel to opet novinari kure vatru gdje je nema?
  • The Undertaker
    9.1k
    Mislim da je dao Maxsportu jer je to obaveza, nije dao ostalim novinarima. Ako su svi novinari protiv nas (a nisu) onda nije do njih nego do nas. Ne možete zaustaviti Reuters, nitko nije...
  • cibona
    6.9k
    S obzirom na njegove prethodne bisere od izjava, bolje da ih niti ne daje, kako danas, tako i u nadolazećem periodu.
  • Goncalo Santos
    2.4k
    Mislim ovo mi je na tragu villarovog ponasanja, frajlasto.

Jasno da su novinari hijene i da nitko tamo nista dobro ne zeli Dinamu i njemu privatno, ali ne znam sto se on cudi, da nakon niza sramotnih kikseva da novinari nece lesinariti? Pa to im je posao.

Ako oces da te slave i hvale kako si cudo od trenera, onda to pokazi svojim radom, pocni pobjedivati pa ce se hijene uhvatiti na val hvalospjeva. Tako to ide, nemas se sta ljutiti.
  • Kumerle
    1.9k
    A koji ce vrag davati svima iste izjave? Ima klupska tv i maxsport i konferencija pa nek izvade kaj hoce.
  • rioda
    11.6k
    Mislim da je ta odluka ranije donesena, kad je Boban intervjue dao samo za HRT i VL, a ovo je očito samo nastavak neke nove prakse.
  • Dzoni
    2.9k
    Očekujem još veću medijsku hajku novinara na Dinamo zbog ovog poteza, ali drago mi je da se poduzelo nešto sada, a ne kad bude prekasno pa da se dogode razne pizdarije
  • jp23
    3.5k
    Iskreno podržavam tu odluku.
    Dati izjavu maxsportu jer se mora nakon tekme, ostalo je dovoljno za klupsku tv i eventualno 1 ili 2 novinara kojima se vjeruje.

Ostali novinari ako žele izjavu, neka nas prestanu blatiti svakom prilikom, pisati gnjusne i opake laži, te neka pokažu barem minimum poštovanja prema klubu na kojem su već zaradili toliko love i klikova zbog svojih bombastičnih sranja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.