• Thor
    1.4k
    Apostrofirao sam Varellu i Topica, pogotovo malog koji je konacno dobio sansu i iskoristio top!
    Jos kaj je mali dosel nocas u 4 ujutro iz madjarske.
    Meni je lima bio skroz ok jos od kad ga je cini mi se Biscan pri put stavio (mislim da je on) a onda mic po mic nije igral pa posudbe i tak. Vidi se da decec kuzi i grize. Ja bi ga svakak rotiral u prvoj. I malog portugalca. Isto tak malog Jakira i Pavica i Mikica. Trebamo gurat te klince sto je moguce vise.
    Rekel bi da je Soldo bil solidan i Stojke se sabrao, Beljo. Vilar je imo odlican pas na Varellu ali jos petlja i drobi loptu duze neg treba a Kule se snasao danas spretni ali vidi se da nije bas pravi ko na pocetku sezone.
    Ali sve u svemu volji moment dobar, trud primjetan i samo takav dinamo moze podrobit HNL. :heart:
  • Mr Anderson
    15.1k
    Ajmo smanjit malo oduševljenje, svi su izgledali dobro jer smo igrali protiv drugoligaša koji je uz to odigrao dosta ispod svojih mogućnosti. Prelako padamo u neke mini euforije u vezi izvedbe naših igrača. Čak dotle da se piše kako je Fila super branio iako je triput taknuo loptu u utakmici.
  • Jurki
    20.6k
    Zna on kad hoce. Danas dobarCrni86

Cesto se slozim s tvojim komentarima i smatram da imas ispravna razmisljanja.. ali brate.. ovo ti je bezveze.
    To je jos klinac koji nadolazi i kritizirati njega je bezveze. Jbg al je tak. Ima mali nekaj, zajebal bu i to je normalno.
    Nek samo radi na sebi i svojim vjestinama i veselili se bumo jos njegovim potezima.
  • Crni86
    17.2k
    to je bio komentar za villara, a ne za varelu :smile:

Za Varelu sam napisao bravo malac.
  • Marc
    680
    Ono što sam zapazio je puno više kretanja bez lopte i ubacivanja iz drugog plana. Isto tako puno dodavanja u među prostor i na kraju krajeva puno više naših unutar protivničkih 16 metara. E sad da li je do nas ili do Karlovca.. vidit cemo za vikend..
  • Jurki
    20.6k
    ok rista, naj kaj zameriti. Ja sam malo zgleda krivo interpretiral.
  • Dani Olmić
    2.1k
    Treba malo smirit hormone - igrali smo protiv drugoligaša a ne protiv Rijeke, Istre, itd…

Svi smo vidli sta je bilo protiv Gorice, Lokse, Istre itd.

Treba malo bit realan, stat na loptu i ne se toliko pogubit u euforiji - da je dobra tekma bila, je, ali nije ovo nikakvo mjerilo za dalje
  • Dinamosaur
    2.8k
    Jebeš ovo 0:7, trebalo je biti 0:14 na poluvremenu.
    Držte se..

Inace, dobar provod u susjedstvu, mala zamjerka na samo jednom šanku kod tribine (zapad), idemo dalje po bodove u subotu
  • Droljo
    22.8k
    Nema veze što je to Karlovac. Mi moramo tako, autoritativno, stati svima. Pogotovo doma.
  • plavosrce
    80
    Imaš pravo, ipak su oni pojam za nas, pa šta možemo mi Istri, Gorici, Loksi...
    A tovari su najbolji na svijetu, oni da su danas Zmijavce dobili 0:7 piso bi "tak se to radi, Garcia najbolji trener" i slična sranja. Dajte mi admina sam ću se banirat.
  • Crni86
    17.2k
    Treba bilo kojoj ekipi uvaljat 7 komada, ispada da je to laganica po nekim komentarima…. Uz to karlovac su pustili jednom u nasih 16 metara. Malo prelistajte ovu fazu kupa za dinamo kako su izgledali neki ogledi sa puno slabijim predstavnicima.

Deckima za jucer treba zapljeskat, naravno to je samo jedan od koraka pri izlasku iz krize, ali ako ce ovakvu predstavu ponovit vec u subotu s maksimalnim pristupom, zalaganjem i trkom, necemo se morat brinut.
  • Fan
    1.7k
    Mi da se MENTALNO postavimo protiv Gorice, Istre i inih kao jučer protiv Karlovca, razmišljali bi samo o tome mogu li nam se posložit kockice da direktno igramo u LPu.
    Jasno da su to jače ekipe od Karlovca, al nama je jučer bio fokus dati što više komada, vidjela se ta glad da napadamo, a ne da igramo kontrolirano i ziheraški. Tko nam brani da tako igramo protiv 80% HNLa? Gore ionako ne može sa ovom prošlom taktikom pa da bar probamo onda jednom hrabro odigrat od prve minute, a ne tek kad popijemo gol.
  • Crni86
    17.2k
    treba pohvalit jucer i galesica te domingeza koji su u prvom poluvremenu jako brzo gusili bilo kakve pokusaje karlovca, to je isto tako bitno kada u prvih 20-25 minuta das protivniku do znanja da nece biti prostora za kontru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.