• NerminB
    269
    Bravo dinamo.

Svi na varazdin, jebo nevrijeme.
  • Chempers
    993
    Razgovori urodili plodom. Ponovo smo najbolji!
  • Jos-Optimus
    7.9k
    Chempers je pozitivan, padat će sjekire :sweat:
  • NitkoBitan
    33.1k
    jebo nevrijeme.NerminB

Kakvo nevrijeme, pa to je pravo romanticarsko vrijeme... Dinamo, pahulje i grudanje.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    kaj bumo ponovili 2019. i 7 komadaNemrem igra Dinamo

Zapratite me za više savjeta :lol:
    Bravo Dinamo, konačno pravi pristup i momčadska igra! Idemo sada to ponoviti i u subotu :strong:
  • Mr Anderson
    15.1k
    Clean sheet napokon, granitna obrana na čelu s Filom. Pokazao je današnjim intervencijama da zaslužuje jedinicu.
  • ElDorado
    7.4k
    Konačno sam vidio da se na bunkerišku kreću bez lopte
  • Marley
    5.2k
    Bravo decki, bravo svima na terenu. Lijepa predstava bez imalo stresa.
    Nista manje nisam ni ocekivala na Svjetski dan muskarcina!
  • Arkada
    17
    Ja stvarno 'ne vidim' zašto komentirati ako se ne razumiješ u nešto.
  • NVKOD
    8.9k
    Ionako Karlovac prema pokazanom definitivno nije ekipa za donositi neke velike zaključke, iz utakmice se definitivno mogu izvući neki konkretne stvari:
    • Nejasno pljuvanje Varele. Sa 17 godina igrač utakmice. Imao dvije asistencije i gol uz brdo prodora na obje (!) strane što rijetko koji igrač može. Probajte zamisliti Hoxhu na desnom krilu pa da vidimo. Obje noge su mu dobre što je jako, jako dobro za krilnog napadača. Jasno da mu fale fizikalije, ali krilnim napadačima je najbitnija eksplozivnost i prvi korak, a upravo mu je to najjača strana. Sad znamo da i bunker može probiti.
    • Pogledajte samo Belju i njegove udarce glavom. Odlično puca! Zašto se to češće ne radi mi ne ide u glavu. Danas mu je golman praktički dva, tri odlična udarca obranio i to jednom s crte. Beljo živi od takvih ubačaja i to nam njegov najjači adut. Pimplanjem i kombinacijama unutar 5 metara nećemo daleko dogurati, pogotovo kod ekipa koje parkiraju dupli bus.
    • Stojković! Nevjerojatno je koliko smo opasniji po gol kad on igra, pogotovo kod bunkera. Čovjek se ne libi pucati sa svih pozicija, ima dobre okomite lopte i može prerezati obrambenu liniju jednim potezom! Zlata vrijedan kada napadamo. Nadam se da je treneru jasno da kombinacija Mišić-Ljubičić-Zajc nema kaj raditi na terenu kada napadamo bunker. Ljubičić jednostavno nema ni trunke kreativnosti u sebi, on je za drugačiji tip utakmica. Za tekme gdje stalno napadamo, a takve su gotovo pa stalno u HNL-u nam treba lucidan igrač, igrač poteza.
  • Big Daddy
    1.7k
    Ovako je trebala izgledati svaka tekma i u HNL-u osim derbija.
  • NKDZ86
    6.5k
    Bravo ekipa, samo tako nastaviti trpat! Samo jako!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.