• Kwedi
    3.8k
    Na temelju Snetaxavier

A dobro, to je sve samo ne reprezentativni uzorak s obzirom na hrpu frikova i luđaka koji se tamo nalaze neovisno za koji klub navijaju. Isto i Zona kad bi se uzelo mišljenje oko Dinama je sve samo ne ono što misli prosječan navijač Dinama.

Pitam za Rijeku s obzirom na prirodu posla zadnjih godina sam dosta tamo išao poslovno i svaki put bi ljude pitao oko Keka i štuju ga ko Duha svetoga.
  • xavier
    12.1k
    Pa rekao sam da ne postoji reprezentativan uzorak, ali generalno mi je Snet uvijek dobar pokazatelj.
  • Krizy
    45.8k
    Tablica utakmica u 2020. udw5cwqzvihhxvxc.jpg
  • markoli
    1.7k
    Na temelju Sneta. Naravno da nigdje nemaš reprezentativan uzorak, ali Riječani su tamo više manje svi jako pragmatični. Navijaju za momčad, a ne za igrače (i trenere). Kad netko ode, hvala na svemu i to je to. Za nas si "bivši". I kad se pojavila opcija dolaska u Dinamo, prva reakcija je bila lagani šok, ali generalno "nek ide kamo hoće, nemamo mi više ništa s njim".xavier

Kolega s posla (navijač Rijeke) je točno ovakav kako si opisao. (Živi u Zagrebu, ali kada god je prilika ide za vikend doma i na tekmu.)
  • deda
    33.6k
    Ovo što Tomić radi s Lokosima je meni impresivno. Od rasturene i opustošene momčadi on u par tjedana stvara ponovo ozbiljnu momčad.
  • Neki tip
    21.3k
    Ovo što Tomić radi s Lokosima je meni impresivno. Od rasturene i opustošene momčadi on u par tjedana stvara ponovo ozbiljnu momčad.deda

I to ne prvi put.. zaboravlja se da mu je i prošlo ljeto momčad rasturena, i tada su krenuli loše u prvenstvo, a kako je završilo znamo.

Momčad mu već nakon mjesec dana rada, a skoro je potpuno nova, ima i glavu i rep. Ne samo jučer protiv Dinama, takva je bila i protiv Slavena. Bit će, za očekivati je, samo bolja.
  • deda
    33.6k
    I takvom se čovjeku ti ne usudiš dati šansu.
  • Crusades1986
    13.1k
    Ne poznaje klub u ovo vrijeme korone i nije sudjelovao u 27 osvojenih naslova. Nije ni zaslužio šansu.
  • xavier
    12.1k
    Ja ću sad napisati mišljenje s kojim se, sudeći po komentarima, većina vjerojatno neće složiti, ali iskreno nisam baš siguran da je on trener za Dinamo. Da, posložio je lijepo igru Lokomotive, ali treba reći i da se radi o klubu u kojem nema nikakvog pritiska javnosti i navijača. Radiš svoj posao i to je to.

Tomić se našao duboko povrijeđen kad su mu navijači u Rijeci ružno skandirali jer mu "nije jasno što oni imaju protiv Lokomotive". U Dinamu je pristisak puno, puno veći. Kako onaj javnosti i navijača, tako drugih klubova, a da ne govorimo kako ovdje unutar kluba imaš pritiske na kakve vjerojatno nije navikao.
  • deda
    33.6k
    Ja nisam uvjeren 100% da li je on trener za nas i zato kažem da bi mu dao šansu. Davala se ona mnogima za koje bih ruku dao u vatru da nisu za nas i svi do jednog su u potpunosti ispunili moja očekivanja. Na čelu sa Zokom. I da, ja bih jače ime tj. trenera s rejtingom, ali za takvog Dinamo treba dužu pripremu terena. Možda je to Kek, vidjet ćemo.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Koji god je trener uvijek će imati Zoku iza vrata.
  • xavier
    12.1k
    Najveći je problem što ni navijači Dinama ne znaju što zapravo žele. Svi uvijek apostrofiraju europske utakmice i da nam treba trener koji će nešto napraviti po tom pitanju jer HNL ionako svakako uzimamo. I onda dobijemo trenera koji ostvari te uspjehe u Europi, ali ljudi nisu zadovoljni jer se u HNL-u pobjeđuje 1:0 umjesto da zabijamo 5 golova po utakmici.

Kako sam više puta napisao, momčad ima određeni identitet u vidu načina igre i mentaliteta. Ako netko očekuje da ista momčad može u Europi igrati kao da je Mourinho trener, a onda u HNL-u zabijati 5 golova po utakmici i umirati u ljepoti te se svaki tjedan šaltati iz jednog načina u drugi, onda taj ne zna baš previše o nogometu.
  • deda
    33.6k
    Ja znam, Bjelica milijun puta prije Zoke, Krune, Ante i sličnih
  • NORTE
    12k
    I onda dobijemo trenera koji ostvari te uspjehe u Europi, ali ljudi nisu zadovoljni jer se u HNL-u pobjeđuje 1:0 umjesto da zabijamo 5 golova po utakmici.xavier

Pod ljudi misliš navijači/forumaši ili Mamićevi novinari? Sličan obrazac sapunjanja daske Vahi/Bjelici, u medijima "pada cijena tom i tom igraču, samo 1:0 pobjede u Hnl-u"...sjetimo se da je Bjelica rotirao ekipu, a u Europi vrlo dobro prolazio.
  • Eduardo
    20.6k
    Kako prenosi službena stranica kluba, Mario Stanić više nije savjetnik predsjednika Uprave HNK Hajduk za sportsku politiku i više neće obavljati nikakvu funkciju u Klubu.

Uskoro opširnije...
    — SN
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.