• mali M
    8.9k
    Al fascinantno je to... Lik nas oduševi 5-6 tekmi, ljudi imaju srčeka u očima dok ga gledaju i njegovu statistiku i dođe JEDNA tekma (što je btw normalno) gdje je odigra ispod prosječno i ekipa skuplja baklje i vile i idu u pljuvanje i progon... Šta je zaslužio, a šta nije, koliku plaću ima, zašto je uopće dolazio :rofl:
    Strašna mi je ta nakupina "navojača"
  • Hebimir Strašni
    160
    Kojih 5-6 je on odigro da me oduševio. Tip je odigro 2 na svježinu,a posle sve gori i gori. Nadam se da bu ju ga sad u pauzi malo digli pa da nas idućih 5-6 oduševi :grin:
  • Praskaton
    4.6k
    Ima nas svakakvih,neke je odusevio neke ne.Protiv Rijeke je bio dobar ostalo nista posebno.Vidi se da ima potez da je klasa al premalo je sve to za njegovu razinu.
    Siguran sam da će podić tu razinu na ono sto svi očekujemo.
  • mali M
    8.9k
    Slažem se da je u oku promatrača, ali... Dečko trči, otkriva se, nudi, uzme loptu i krene trčati i nitko mu se ne nudi, nitko se ne kreće, nema čak kome ni okrenuti stranu.. ma ono... Probajte ga gledati dok trči s loptom i gleda tko će mu se otkriti... Isto možete vidjeti kod Mišića koji dobiva kao i Bennacer kritike a zapravo jako rijetko ima kome odigrati jer svi stoje ko trule babe i čekaju
  • Zagi
    13k
    Igra bez lopte je problem. Svi vidimo da zna kada ju ima.
  • Droljo
    22.7k
    Došao je zadnji. Kurca ne razumije suigrače i posebno trenera. Bude to sve bolje kad se aklimatizira. Za njega ne brinem uopće.
  • Fan
    1.7k
    Lik nas oduševi 5-6 tekmi,mali M

Ne mogu pričat tko je u većini, tko manjini, samo za sebe, i mene nije nešto pretjerano oduševio.
    Odigrao većinu tekmi korektno, ništa posebno, čak bih rekao da je underperformao s obzirom na renome i cijenu koju trenutno drži.
  • mali M
    8.9k
    zato sam rekao da je u očima promatrača.. ja sam baš posebno pazio na njegovo kretanje i odigravanje. Odlično se kreće i nudi, no često nema kome odigrati pa izgleda koda carini loptu bezveze. Znate i sami da si često dobar koliko i tvoji suigrači...
  • ElDorado
    7.4k
    Ja ne kužim kaj ljudi očekuju od njega? Da predje petoricu? Lik je izvrstan u duelu, odlican u progresivnim dodavanjima ali ga suigraci cesto ne razumiju jer ovi nasi stalno ocekuju loptu u noge. Jos ga Hoxha i Bakrar najbolje kuže
  • Fan
    1.7k
    meni se čini da je tu netko u krivu. Hvali se Ljubičić, hvali se Bennacer, hvali se Zajc, hvali se Mišić (ne svi sve, ali puno pohvala dobivaju svi navedeni). Plus, kako se hvali beton od stoperskog para, čovjek bi očekivao da smo primili 5 komada u 10 tekmi kolko smo moćni, kad ono, svaku tekmu bar 1 primimo.
    Ne kažem sad da je Bennacer loš naravno, ali nemremo imat toliko individualne top igrače i bit tako očajno loši.
  • Praskaton
    4.6k
    Ja ne kužim kaj ljudi očekuju od njega?ElDorado

Veći angažman u obrani,bolju trku u tranziciji i igru bez lopte..
    Razumijem da jos nije na optimalnoj razini,kao i da je ekipa u uzasnoj formi al očekujem više od takvog "imena".
    Ne kažem da je sad loš al može i mora bolje
  • ShanKu
    1.9k
    Izvukao je i on pouke neke do sad.. bez brige :up:
  • ElDorado
    7.4k
    ja osobno mislim da velika vecina nasih problema dolaze od golmana. Nama te male momcadi u tih 4 poraza cim prvi put predju centar zabiju gol. Kao prosle godine. A kaj se nije promijenilo? Golman.
  • mali M
    8.9k
    Nama je najveći problem što smo sterilni u napadu... Da smo mi opasni u napadu nebi Vukovar i slični razmišljali dal je Neva rupa ili Bennacer u formi...
  • scooniepenn
    5.9k

Opet se vracamo na to da mi zapravo ne bismo smjeli dozvoliti udarce u okvir i onda smo mirni. Nema momcadi u Europi niti nase niti vise razine koja moze imati ikakve ozbiljne ambicije uz vratara koji NE BRANI niti ono sto mora, a kamoli da skida zicere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.