• San Lorenzo
    23k
    Više Bennacer napravi sa 3km, nego Ljubičić sa svojih 10...ako se u nečem slažem s Cannavarom, onda je to dio gdje govori da treba znati kada trčati, ne ko konj nabijat kilometražu samo da zadovolji onaj grudnjak kojeg nosi ispod dresa.
  • nemapredaje
    6.5k

Inače tigrovi s Afrikom imaju veze k’o pingvini s Meksikom.
  • rokikaciga
    7k
    Pa kad se svi puno lakse nakace na neprovjerene, lazne i zloceste clanke nego na nekakvu pozitivu.

Sjecate se svi da su Brodu prozivali da je debel pa je decko stavio sliku na instagram gdje se vidi 6pack. Mislim da je isti problem i sa Bennijem
  • don
    16.8k
    za sve ljude koji od Istre ne prestaju sa napadima kako ničemu ne pridonosi, kako unosi nemir u svlačionicu i sl, pa da ne klikate na članak:

Danas moraš biti najbolji na utakmici! Tu rečenicu je Ismael Bennacer kazao Arberu Hoxhi prije onog derbija na Poljudu s Hajdukom koji je Dinamo dobio s 2:0. Kada je na toj utakmici izgledalo kako će se na odmor otići s nulom na semaforu, pojavio se Arber Hoxha.

- Jesi vidio, dobro si mi kazao prije utakmice, krenuo sam putem da budem najbolji - kazao je Hoxha Bennaceru u stanci između dva poluvremena.
    Bennacer mu je odgovorio:
    - Arbere, smiri se, nisi još najbolji, ima još drugo poluvrijeme.

- Te rečenice Bennacera su najbolji dokaz kakav je profesionalac, kako ne pada u euforiju, nego je uvijek staložen - kaže nam izvor.

Dečki iz plave svlačionice o Alžircu imaju sjajno mišljenje, neki će nam kazati da se nameće kao neka vrsta lidera svlačionice, ali ne nekim verbalnim izražajima, već samom svojom pojavom, stavom i gardom

svi, baš svi govore da se radi o iznimnom profesionalcu, potpuno posvećenom nogometu i Dinamu.

Kad govorimo o njegovom stavu, onda neka kao ‘štiklec‘ posluži ova dogodovština. Željeli smo s njim napraviti intervju, ali nas je kulturno ‘odfikario‘.

- Hvala na ponudu za intervju, ali dat ću vam intervju kad nešto napravim u Dinamu.

Pošteno od njega. Ali smo onda saznali da iz Alžira u Maksimir stiže jedna alžirska televizija koja je radila reportažnu priču o reprezentativcima te zemlje, Bennaceru i Bakraru. Pa smo onako, malo ‘novinarski zločesto‘, pomislili hoće li i svojima iz Alžira koji su stigli u Zagreb kazati isto. Da opet budemo skroz iskreni, mislili smo da neće.

Krivo smo mislili, kazao im je posve isto kao i nama. Bakrar je dao intervju alžirskoj televiziji, Benancer - nije! Mogli su ga snimati, ali samo to... Eto takav je tip Bennacer. Pa mogli bismo zaključiti ovako: ako je Dinamu problem Bennacer, onda Dinamo - problema nema
  • Pacho
    10.6k
    - Jesi vidio, dobro si mi kazao prije utakmice, krenuo sam putem da budem najbolji - kazao je Hoxha Bennaceru u stanci između dva poluvremena.

Sigurno je tocno ovako rekao u originalu prije prijevoda :grin:
  • ElDorado
    7.4k
    na književnom hrvatskom
  • Navijač Dinama
    10.9k
    Bennacer kasni na treninge i ima koliko, milion ipo plaću?

Marku Pjaci i Bruni Petkoviću se nudilo rezanje plaće i ljutilo za kašnjenje, ne donošenje odluke istog trena i nedolazak, pa su ugledali izlazna vrata(da li bi imali mjesta u ovakvom Dinamu, bi obojica 100%) , a meni je to malo kontradiktorno od samog Bobana.

Ovo naravno nema veze sa Benanccerovom igrom i doprinosom, mislim da sem utakmice u Istri, stvarno je dobar igrač koji još vjerujem nije na 100% svojih mogućnosti i radne temperature.

Međutim kakva se onda tu poruka šalje samom Bobanu koji je dovro istog toga Benaccera, i poruka Benmacera drugim igračima kao i navijačima ako je neodgovoran i nonšalantan, a zamjeralo se drugima.
  • rokikaciga
    7k
    Bennacer kasni na treningeNavijač Dinama

Zakasnio dvaput po minutu i oba puta je kaznjen

Marku Pjaci i Bruni Petkoviću se nudilo rezanje plaćeNavijač Dinama

Nudio se produzetak suradnje uz smanjenje place.

poruka Benmacera drugim igračima kao i navijačima ako je neodgovoran i nonšalantan, a zamjeralo se drugima.Navijač Dinama

Nije. Cak naprotiv, pravi je profic.
  • Efes Pilsen
    13.6k
    Bruno Petkovic je trebao biti kapetan i najplaceniji igrac u klubu, a zivi nesportski, kasni konstantno i uz to je cesto ozljeden. Hoces pogodit sta sad radi u Turskoj?
    Kod Pjace je problem, s pravom, bila kombinacija visine ugovora i sto on mora ispunit da je dobije. Pjaca osim pocetnog gola u Nizozemskoj nije ni na mapi. Ne znam zasto mijesas te stvari osim za perverznom potrebom stvaranja problema gdje ih nema.
  • Navijač Dinama
    10.9k
    Zakasnio dvaput po minutu i oba puta je kaznjenrokikaciga

Izvor?

Nudio se produzetak suradnje uz smanjenje place.rokikaciga

Koja je razlika? Nudilo im se manje, nego što su imali zbog radi čega, da bi onda istu toliku plaću koliku je Petković skoro imao, dalo isto toliko Bennacceru, a to što je i koliko je Petković donjeo i dao Dinamu, Benaccer neće vjv nikad, o tome ne treba pisat.

Nije. Cak naprotiv, pravi je profic.rokikaciga

Vrijeme će pokazat.
  • jp23
    3.5k
    Izvor?Navijač Dinama

Zvonimir Boban na članskome danu. Je li potreban bolji izvor od toga, ili smatraš svoje kolege po profesiji relevantnijim od predsjednika kluba
  • Navijač Dinama
    10.9k

Nisam pratio članski dan. Ako je to Boban rekao, u redu, vjerovat cemo mu na riječ u ovom kontekstu.

smatraš svoje kolege po profesiji rjp23

Vidi, imam i kolege i to po profesiji, lijepo je za znat, pa ajde kad već znaš i kad si već upućen, tko su to moje kolege po profesiji, ako mogu dobit obrazloženje?
  • rokikaciga
    7k
    Koja je razlika? Nudilo im se manje, nego što su imali zbog radi čega, da bi onda istu toliku plaću koliku je Petković skoro imao, dalo isto toliko Bennacceru, a to što je i koliko je Petković donjeo i dao Dinamu, Benaccer neće vjv nikad, o tome ne treba pisat.Navijač Dinama

Razlika je da bi Petko ovu sezonu odradio po masnoj placi kakvu je imao a od sljedece sezone bi osnovica bila cca 750tis-1m eura + bonusi sto je Zvone i potvrdio. Ali Bruno se nije htio spremiti i bit pravi profic.

Za izvor su ti decki vec odgovorili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.