• jp23
    3.5k
    Vidi, imam i kolege i to po profesiji, lijepo je za znat, pa ajde kad već znaš i kad si već upućen, tko su to moje kolege po profesiji, ako mogu dobit obrazloženje?Navijač Dinama

Pa tu na Zoni si davnih dana rekao da studiraš novinarstvo. Moja pretpostavka je bila da si do sada završio studij i počeo raditi u navedenoj profesiji.

Eto moje iskrene isprike ako situacija nije takva
  • Navijač Dinama
    10.9k
    Ali Bruno se nije htio spremiti i bit pravi profic.rokikaciga

Bruno je rekao koliko me sjećanje služi da mu Boban dadne pard dana(konkretno tjedan) da odluči, želi li uopće ostati, pa tek onda ostalo sto ide sa time. No ok.osobno mislim da ne mjenja činjenicu da je Bennacer dobio plaću kakvu je imao tada Petković. Da je i ostao i da je došaoa Bennacer sa istom takvom plaćom pa i više, ne bi me ni malo smetalo.

Pa tu na Zoni si davnih dana rekao da studiraš novinarstvo. Moja pretpostavka je bila da si do sada završio studij i počeo raditi u navedenoj profesiji.jp23

I promjenio fakultet i profesiju, kad sam to pisao tada sam i počeo sa studijem, mislim da je nemoguće diplomirat odnosno završit 5 godina studija u kraćem periodu, osim ako nisi na privatnome u Brčkom,Travniku, Širokom..

druga stvar, radije bi kruha gladan bio nego se bavio sportskim novinarstvom i živio i zarađivao od toga.

Treća stvar, lijepo je da pamtitš/pamtite stare upise ili pretpostavljam ima te ti i ta tvoja neka ekipa možda kakvu grupu pa tu insuirate, pišete i pratite ljude. Zanimljiva teorija iskreno.
  • rokikaciga
    7k
    Bruno je rekao koliko me sjećanje služi da mu Boban dadne pard dana(konkretno tjedan) da odluči,Navijač Dinama

Kaj imas cekat da odlucis hoces li bit profic za 2m eura i voda novog Dinama? Ne razumijem kak to stoji kao opravdanje? I to kazem kao vjerojatno najveci stovatelj lika i djela Brune Petkovica na forumu ovdje
  • jp23
    3.5k
    I promjenio fakultet i profesiju, kad sam to pisao tada sam i počeo sa studijem, mislim da je nemoguće diplomirat odnosno završit 5 godina studija u kraćem periodu, osim ako nisi na privatnome u Brčkom,Travniku, Širokom..

druga stvar, radije bi kruha gladan bio nego se bavio sportskim novinarstvom i živio i zarađivao od toga.

Treća stvar, lijepo je da pamtitš/pamtite stare upise ili pretpostavljam ima te ti i ta tvoja neka ekipa možda kakvu grupu pa tu insuirate, pišete i pratite ljude. Zanimljiva teorija iskreno.
    Navijač Dinama

Eto super, nadam se da ti je nova profesija bolje plaćena i da ti više odgovara.

Pamtim puno previše nebitnih stvari, uključujući i takve stvari ovdje sa Zone. Nemam ovdje nikakvu ekipu, nemam nikakve insinuacije i ne pratim točno što tko i kako piše. A jedina grupa u kojoj sam tu na forumu, je ona gdje su bili streamovi, gdje je valjda pola foruma.

A evo isto se da potvrditi laganim searchem - komentar star 4 godine.

image.png

Purgerski pozdrav
  • Navijač Dinama
    10.9k
    Kaj imas cekat da odlucis hoces li bit profic za 2m eura i voda novog Dinama? Ne razumijem kak to stoji kao opravdanje? I to kazem kao vjerojatno najveci stovatelj lika i djela Brune Petkovica na forumu ovdjerokikaciga

Pa stres, teško mu pao gubitak titule, što je najbolje viđeno i ovdje na forumu kakva je psihijatrija vladala( ni sad nije puno daleko i drukčije). Nisu igrači roboti.

Naravno, nisu ni svi emotivno od njih vezani za klub(vjerujem da za kog se to može da je baš vezan za Dinamo je Kulenović, Ademi, pa Mudražija, od bivših i doskorašnjih igrača možda nekakav Olmo, Renato Josipović ili Dino Horkaš da je čak u pitanju i slični).

A to za čekanje, pretpotavljam sa profesionalne strane kao i svi drugi timski sportaši je htio "ispipat" tržište, vidjet jel će mu netko ponudit bolji ugovor, jer se danas pogotovo u nogometu praktički sve vrti oko novca i tko više ponudi.

Razumijem tu svakako i odluku Bobana, prvi(ne doslovno) sam bio za reformirat ekipu, ali i ostavit neke igrače, kao išto smatram da se moglo tu bez velikih tenzija to riješit, no sukob dva ega i dobili smo tada što smo dobili.

Da ne offtopicujem više. Rekli smo što smo ima li iza reć.

Purgerski pozdrav i moje isprike za glupe teorije.
  • ElDorado
    7.4k
    Bit ćeš vrlonpogodan novinar za SN jednog dana. Nisi čak ni pročitao par stranica unaprijed, nisi čitao postove o članskom danu, ne pratiš članski dan a dodješ tu i prosereš se na čovjeka bez ikakvih informacija i objasnjenja. Dosta slabo za buduceg novinara.
  • CastAway1986
    4.4k
    Koliko ljudi ovdje sere i to na dnevnoj bazi po ikoni kluba Bruni Petkovicu , jednom od najboljih igraca kluba u novijoj povijesti? Nijedan igrac iz trenutnog rostera nece se zadrzati toliko ovdje niti dati upola klubu kao on ..

S druge strane Bennacer je po meni jedno od najvecih igrackih imena koje je ikad doslo u HnL , osobno smatram da jos nije na optimalnoj temperaturi i da najbolje od njega tek dolazi..Isto tako ima i onih koji smatraju da ne doprinosi puno ekipi s obzirom na klasu koju posjeduje i imaju pravo na svoje mišljenje..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.