jp23
Vidi, imam i kolege i to po profesiji, lijepo je za znat, pa ajde kad već znaš i kad si već upućen, tko su to moje kolege po profesiji, ako mogu dobit obrazloženje? — Navijač Dinama
Navijač Dinama
Ali Bruno se nije htio spremiti i bit pravi profic. — rokikaciga
Pa tu na Zoni si davnih dana rekao da studiraš novinarstvo. Moja pretpostavka je bila da si do sada završio studij i počeo raditi u navedenoj profesiji. — jp23
rokikaciga
Bruno je rekao koliko me sjećanje služi da mu Boban dadne pard dana(konkretno tjedan) da odluči, — Navijač Dinama
jp23
I promjenio fakultet i profesiju, kad sam to pisao tada sam i počeo sa studijem, mislim da je nemoguće diplomirat odnosno završit 5 godina studija u kraćem periodu, osim ako nisi na privatnome u Brčkom,Travniku, Širokom..
druga stvar, radije bi kruha gladan bio nego se bavio sportskim novinarstvom i živio i zarađivao od toga.
Treća stvar, lijepo je da pamtitš/pamtite stare upise ili pretpostavljam ima te ti i ta tvoja neka ekipa možda kakvu grupu pa tu insuirate, pišete i pratite ljude. Zanimljiva teorija iskreno. — Navijač Dinama

Navijač Dinama
Kaj imas cekat da odlucis hoces li bit profic za 2m eura i voda novog Dinama? Ne razumijem kak to stoji kao opravdanje? I to kazem kao vjerojatno najveci stovatelj lika i djela Brune Petkovica na forumu ovdje — rokikaciga
CastAway1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.