• Masto
    401
    tema nije novi trener slovenije
  • LA BOMBA
    643
    Kek se je totalno istrošio kao trener, ako je on neka alternativa onda bi ipak više volio da nastavi Kovačević.

Imam poštovanje do toga što je radio u prošlosti ali ovo sad sa Slovenijom u tom ciklusu je užaš. Totalni bunker, ništa od napada, bez ideja, i negativna klima.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Ovu temu preimenovat u Slovenski nogomet - tračevi i rasprave
  • Dinaminjo
    1.8k

Ruku na srce, igraci Slovenije nisu bas klubirani nesto visoko..
  • DrRatoljub
    363

Istina, ali kao što su neki već napisali, problem je igra koju Slovenija (ni)je pokazala.
  • LA BOMBA
    643
    Utakmice Slovenije su doslovno negledljive. Nakon 20 minuta gledanja Slovenija-Kosovo ja sam jednostavno odustao. I to nije zbog primljenog gola jer sam počeo gledati tek nakon toga. Ono baš fizički ne mogu gledati toga što radi Kekova momčad.

Kek je provincionalni trener za Rijeku i ništa više.

gd531.jpg
  • crophantom
    2.4k
    taj provincionalni trener vas je odveo na 50% velikih natjecanja na kojima ste bili i donio vam apsolutno sve pobjede koje imate na velikim natjecanjima.
    2010 vam je bio Bog otac koji se spustio na zemlju, a ni oko Eura 2024. Nije bas dobivao ovakve epitete.
  • LA BOMBA
    643
    Na ta natjecanja došao je igranjem bunkera i sa provincionalnom mentalitetom. To nije nešto što treba Dinamu.

Koliko se ja sjećam Kek nikad nije bio univerzalno popularan u Sloveniji. Imao je podršku nakon dolazka na SP 2010, a daleko od toga da je bio "Bog" bilo kome. Više se je tad slavilo igrače. U Sloveniji nema kulta reprezentacije od 2002 dalje kad je došlo do svađe Katanec-Zahovič koja je podjelila Sloveniju, Mnogo ljudi iz principa neće voljeti Keka zbog njegove prošlosti sa Mariborom. Ja inače ne gledam stvari na taj način, meni smeta njegov bunkeraški nogomet. Ako netko ne pokaže hrabrosti u taktici i na terenu ja ga ne mogu podupirati. Muka mi je bila gledati Sloveniju na tim natjecanjima.

Slovenija je uspješna u mnogim drugim sportovima, bili smo prvaci Europe u košarci, imamo najboljeg biciklista svih vrijemena. U nogometu sad imaš Celje koje je dokazalo da možeš igrati atraktivan nogomet i biti uspješan. Ne znam zašto bi trebao slaviti nekog bunkeraša kojemu je jedini uspjeh sudjelovati na natjecanju i tamo smarati internacionalnu publiku. Mislim da je tu treba ipak imati neke standarde.
  • Jos-Optimus
    7.9k
    konferencijska liga nije mjerilo nikakve uspješnosti
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k

U reprezentacijama ćeš rijetko kad doživjet neki lijepi i hrabri nogomet osim ako nisi Španjolska ili Brazil. Svi ostali, uključujući Hrvatsku će na turniru ići na politiku čekanja, opipavanja teren, pokušat nešto iz prekida. Ili kao ove egzotične momčadi (Afrika i Peru/Ekvador/Paraga najviše) u potpunosti slobodan stil pa što bude bude.
  • Efes Pilsen
    13.7k
    Pa nisu reprezentacije klubovi. Ne mozes samo tako izabrat Franka Kovacevica ili Kucysa itd. Svi zele lijep nogomet, eno Grcka sad ima par mladih, visoko cijenjenih igraca, igraju otvorenije pa ne idu nigdje.
    Utakmica je malo, kadar je takav kakav je, pa nije se Kek vratio u Sloveniju da srusi sta je mocna Joga Bonito izgradila u meduvremenu nego zato sto se njegov stil pokazao uspjesnim za Sloveniju.
    Mi bi isto igrali lijepo i leprsavo, pa imali smo Modrica, Rakitica, Brozovica, ali se na kraju za rezultat najbolje pokazala sacekusa.
  • LA BOMBA
    643
    To sve stoji ali zato nema smisla zvati trenera reprezentacije u klub.
  • Efes Pilsen
    13.7k
    Kek je imao uspjeha i u klupskom nogometu. Rijeka je s njim igrala dobro i u EL. Riera prije Riere - change my mind.
  • Fatos Beqiraj
    379
    Kek ima 100 godina, ako budemo mjenjali Kovu treba neko mladji , Kek je svoje odradio
  • LA BOMBA
    643
    Da, bio je uspješan, ali to je bilo prije dugo vrijemena i u okolnostima koje su sasvim drukčije od Dinama u ovom momentu. U Rijeci gradio je momčad više godina, nije bilo nekog velikog pritiska, sve titule i uspjesi u EL bili su bonus a ne nešto što se očekivalo. Zato sam i rekao, on je trener koji može raditi u nekom provincionalnom klubu, ne mislim tu ništa loše. A u Dinamu očekuje se rezultat, atraktivna igra, titula svake godine. Jednostavno ne vidim Keka u toj ulozi u toj fazi njegove kariere. Onaj naslov sa Rijekom osvojio je prije 10 godina. Kek nije više mlad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.