• Thor
    1.4k
    Nikad od nikog nikad! U zivotu nisam ni kladu bacio na to da ako dinamo izgubi da bi ja zaradio neku lovu!!! Nikad pa ni onda! Pa da smo u i u zupanijskoj ligi! Nikad!
  • Mr Anderson
    14.8k
    Nisam mislio da ću ovo ikad napisat ali ako pobjeda Karlovca znači smjenu Kovačevića onda zaista nemam problem s tim.Dubbbrava

Sramotno, baš sramotno...i onda se nazivat navijačem Dinama i stavit bbb u nick.
  • Dubbbrava
    1.2k
    Tebi kup kao natjecanje nešto znači?
    Pada nam koeficient u Europi?
    Hajduk će nam pobjeć na tablici?
    Svi ste se digli na zadnje noge a pola vas će na idućem kiksu Kovačevića zazivat smjenu tako da nema gore ljudske vrste od lažnih moralista.
    Puj :vomit:
  • Droljo
    22.6k
    U zivotu nisam ni kladu bacio na to da ako dinamo izgubi da bi ja zaradio neku lovu!!!Thor

Ja jesam. I to prvo kolo lp doma protiv arsenala. Nikad više...
  • dmil
    1.2k
    Jel može meni netko argumentirano reći što to vide pozitivno u Kovačeviću kao treneru? Taktičko znanje? Man management? Kvalitetan rad s mladim igračima? Samo da neki argument da čujem za njegov ostanak osim Boban mu vjeruje pa ću i ja.
  • Mr Anderson
    14.8k
    nema gore ljudske vrste od lažnih moralista.
    Puj :vomit:
    Dubbbrava

Ajde smanji malo izražaj...kvazinavijaču.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    Tebi kup kao natjecanje nešto znači?Dubbbrava

Ako već ne trofej sam znači nam radi Europe jer ako spljugamo naslov moramo kup osvojit za EL. Nikad ne ću navijat da izgubimo utakmicu, no čak i da slijedimo logiku bolje je još jedno kolo kiksati gdje ima još 60+ bodova za ispravak nego u kupu gdje nema popravnog
  • Dubbbrava
    1.2k
    Možda je i moj problem što sam iskren pa sam napisao onako kako mislim ali to ne znači da nisam navijač Dinama ili da će me se nazivat kvazinavijačem.
    Imam više km u guzici od 90% foruma i ne mislim da Mario Kovačević može dignut ovu momčad.
    Točka.
    Ja sam isto glup što 10 min prije poslovnog sastanka koji mi može promijenit budućnost tu tipkam po zoni radi forumaša koji propitkuju jesam li ja Dinamovac ili ne ali vama na dušu.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Nisam rekao ništa od navedenog :smile:
  • Dubbbrava
    1.2k
    Nije bilo ni namijenjeno tebi :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.