• Hrvatski Gradjanski
    133
    Da li ste razmišlja o otvaranju suvenirnica izvan Zagreba?

Recimo Slavonski Brod za Slavoniju, Varaždin za Sjever, Čapljina za Hercegovinu i Dalmaciju.
  • rioda
    11.4k

Jučer je rečeno da se razmišlja za jedan grad.
  • nemapredaje
    6.5k

Pisao je tu netko da je u planu Karlovac i Slavonski Brod
  • Paulie
    382

sb idealna lokacija, iz karlovca si u areni prije neg škvadra iz dubrave
  • Infinity
    20.3k
    Koliko uopce ima smisla da se to otvara van Zagreba? Ja mislim da ce to donijeti samo troskove, da nece donijeti nikakav profit, jer nakon prvog vala nece biti dovoljno potraznje.

Bolja je opcija da se zaposli komercijalista, te da isti uvaljuje robu sportskim radnjama sirom drzave. U Brodu ima Rost sport recimo, a oni imaju u ponudi Dinamovu opremu. Koliko to oni nase robe prodaju da se nama isplati tamo otvoriti poslovnicu?

Ali, dobro, mozda ja grijesim, mozda uopce nije losa ideja pokusati s jednim ili dva grada.
  • skener
    6.6k
    Bolja je opcija da se zaposli komercijalista, te da isti uvaljuje robu sportskim radnjama sirom drzaveInfinity

Ako se ne varam jučer je rečeno da do kraja godine kreće suradnja s velikom trgovinom sportske opreme te da će u sklopu njihove ponude biti i naši proizvodi.
  • NORTE
    21.1k
    Fan shop u SB svakako ima smisla jer je to grad na ruti mnogim Slavoncima.
    Karlovac također jer tamo živi puno navijača dinama i ako će to biti neka top lokacija u nekoj shopping ulici ili najjačem shopping centru to sve skupa ima smisla.
  • T90d
    2.4k
    Je li netko zna, kad dolazi novi ručni sat u suradnji sa Jacques Lemans?
  • Efes Pilsen
    13.6k
    U SBu bude nesto opreme u Rostu i Sport Visionu (ekstremno malo u SV)
  • Paggini
    74.3k
    dobro, mozda ja grijesim, mozda uopce nije losa ideja pokusati s jednim ili dva grada.Infinity

Dinamov shop je ljudima koji nisu iz Zagreba puno više od rendom trgovine jer realno mogu svi oni naručiti stvari i online bez problema, ali na simboličkoj razini, odlazak u službeni Dinamov shop u Slavoniji ima i taj element odlaska i kupovine u lokal koji je DINAMOV i samo Dinamov, a da ne pričam da u SB to znači i puno više na razini slavonskog plavetnila.

Dovoljno je vidjeti da svi ljudi koji nisu iz Zagreba i blizine Zagreba obavezno kad dolaze na utakmicu u Zagreb odu i u shop opremiti se i nakupovati stvari. Moj stari kad je išao na tekme kad sam bio klinac, obavezno je meni i burazu kupovao Dinamove stvari, jel, pa je nama to bilo fkt najvrjednije nešto što imamo - jer je došlo iz Zagreba, jer je Dinamovo i slično. Osim kad se stari betonirao od cuge, onda jbg ništa nije donosio.

Sad, nisam ekspert za ponudu/potražnju, ali ako klub od shopa u SB i KC može biti na nuli barem, vrijedi otvoriti.
  • dis
    166
    Shop u SB bi bio pun pogodak, a za KC mislim da nema potrebe jer je ZG blizu.
  • Robi T
    347
    Puhalo je jučer naglasio da ,prilikom otvaranja svakog shopa,razmišljaju i o isplativosti istog.
    Uskoro bi jedan od naših prodajnih lanaca za sportsku trgovinu trebao početi prodavati ograničeni asortiman Dinamovih suvenira.
  • NitkoBitan
    33k
    Karlovac također jer tamo živi puno navijača dinama i ako će to biti neka top lokacija u nekoj shopping ulici ili najjačem shopping centru to sve skupa ima smisla.NORTE

Ne znam koliko to ima smisla s obzirom da su ti ljudi ionako u Zagrebu vise puta godisnje.

Kad si vec spomenuo shopping ne znam osobu iz SZ Hrvatske koja ne zivi Zagrebu a da barem jednom godisnje ne skokne u Zagreb radi shoppinga. Dinamov fan shopovi se nalaze u Areni, Eastu i Z centru (koji pokriva i West), ne mozes ih izbjec i da zelis.

Tako da meni nema smisla nista unutar sat vremena voznje od zga. SB je vec druga prica jer tom dosta udaljenom dinamovskom kraju gravitira velik broj ljudi.
  • NerminB
    227
    Mozel jedan u licko petrovo, uz granicu :grimace:
  • Hrvatski Gradjanski
    133

Ipak je Dinamo svehrvatski klub i imamo navijače u svim djelovima Hrvatske. Mislim da nije pretjerano da se razmisli da imamo jedan grad u Slavoniji kako bi Slavoncima ili bliže ili jednu prodavaonicu na jugu za Hercegovce.

Pogotovo za ove koji su dalje od Zagreba bi trebalo razmisliti.

Naravno neka u klubu vide jel to ima smisla i da li je isplativo ali treba razmišljati i dalje od Zagreba. Nama je tu sve dostupno, dinamovcima dalje i nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.