• pešća
    658
    a kaj novinari rade? Svoj posao. Posao novinara je izvjestavanje javnost radi interesa javnosti.Thor

Ako novinari i medijske kuće nisu bili pozvani na članski dan onda je valjda poruka bila jasna, a ne da netko skrivečki undercover prenosi sve od riječi do riječi. Pa koji je onda smisao da imaš neki događaj ekskluzivno za članove kad neki tovar iz Kaštela ima iste informacije kao netko tko je izdvojio svoje slobodno vrijeme i 3 sata sjedi slušajući?
  • Thor
    1.4k
    slazem se. Al kak sam ranije napisal...pa nismo mi zatvoreno tajno,kospirativno drustvo, pa tajno odrzavamo sjednice clanskih dana iza zatvoeenih vrata.. clanova je 65.000 a Presjednik i ostali clanovi vlasti se obraca clanovima. Naravno da ce netko to sherat jer je vas unutra 400 a nas ostatak 64.600 vani.
    A dal bu to pisal mozda i novinar na zadatku koji je samo formalno clan (jucer se uclanio) kak bus takve stvari sprijecio? :chin:
    Dosao je ko clan i pise kaj hoce.
  • Bernard
    1k
    Ja nemogu vjerovati da vi uspoređujete riječnik bjegunca i Zvone?!
    Kad je bjegunac imao članski dan?
    Sad ste se svi nešto uzjebali.
    Zvonu je jedno pitanje malo izbacilo iz takta i odma drvlje i kamenje, vau jebote.
    Ps jako loše osiguranje na ulazu u dvoranu, to treba popraviti.
  • Orc123
    13.7k
    Puna podrska Zvoni. Jebo gospodstinu, ne treba sa svima gospodski! Zna se gdje i kad moras biti gospodin, a bome se i zna kad i prema kome moras biti i zajeban. . .
  • Thor
    1.4k
    to nije isto. To je krsenje autorskih prava :wink:
  • ElDorado
    7.3k
    i zato je šugavac pa mu to treba biti jasno
  • prefontaine
    5.1k
    Dosao je ko clan i pise kaj hoce.Thor

Pa to samo govori o njemu, njegovom članstvu i njegovom karakteru. Danima prije se i ovdje pisalo da nitko nikome ne brani da se učlani i na osnovu članstva preuzme besplatnu ulaznicu za članski dan... Tko će to, i na kakav način iskoristiti, to je do njega.
  • Thor
    1.4k
    o tom i takvom sugavcu mozemo pricat
  • Noel
    17.2k

Da se bjegunca moglo pitat demokratski i članski mislim da bi ga srce onomad na stolici ostavilo kaj bi ga sve pitali. Ili bi doživio živčani slom. Ono kad su mu dečki na pet minuta upali na konferenciju je bio već nakon tih pet minuta u nokautu. Držao se za onaj stol ko pravi frajer. Mogu mislit kaj bi nakon tri sata pitanja bilo.

Za one koji nisu bili danas Bošnir je u jednom trenutku htio s obzirom na vrijeme prekinut pitanja publike , međutim Zvone se ubacio i rekao ma ne, neka ljudi pitaju dalje, kad smo već došli tu nek se postavljaju pitanja. Naravno nastavilo se.
  • rioda
    11.4k
    Novinari su još jednom pravilno postavljeni na svoje mjesto, prvo od čovjeka koji je postavio pitanje zašto izlaze članci u medijima, zatim od još jednog gospodina među nama, a na kraju, više onako posprdno, od Bobana.

Od sve sile današnjih članaka o članskom danu, opet ne vidim nijedan pozitivan, ali to je već uobičajena svakodnevna rutina. Htio sam tu negativu dodatno prokomentirati na mikrofon, ali na kraju nisam, no mislim da Dinamo kao klub mora nešto poduzeti protiv toga jer nam to, po meni, između ostalog financijski indirektno šteti.
  • Thor
    1.4k
    da. Al kad je vec tak onda to sprijecis transparentnosti i zatvoris svima debilima koji hoce srat usta.
    Fakat smo mogli organizirat "plati i gledaj" cca 5 eura. Ukucas clansku, platis i dobijes bodove na aplikaciji kao nagradu vjernosti i gledas. Problem rijesen.
  • Bosskovitz
    19.5k
    Baš sam ponosan na ovaj članski dan. Nevjerojatna energija i sinergija dvorane unatoč vrlo jasnim i glasnim neslaganjima koja nisu prešućena nit su se izbjegavala; gotovo obiteljska atmosfera u kojoj ćeš nekoga sterati u kurac i u isto vrijeme polomit kosti onome tko ga dirne.

Baš je velik taj naš Dinamo. Kakav klub, ljudi moji, kakva ideja. Žao mi je onih koji to ne osjete i ne mogu razumjeti.
  • rokikaciga
    6.9k
    Takoder se nadam da oni koji su bili, a i svi drugi koji ce vidjeti sninku, ce napokon shvatiti koliko dnovinari spinaju i okrecu istinu na svoj mlin a neki to kolektivno puse (ispod stola)
  • mlinchica
    4.3k
    gotovo obiteljska atmosfera u kojoj ćeš nekoga sterati u kurac i u isto vrijeme polomit kosti onome tko ga dirne.Bosskovitz

Evo ovo. Baš točno pogođen opis kompletne atmosfere!
  • Crusades
    20.1k
    okrecu istinu na svoj mlin a neki to kolektivno puse (ispod stola)rokikaciga

Čekaj, Zvone je rekao novinarima da jedan drugom puše ispod stola!??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet