• Warrior
    27
    Nisam ni procitao sto je konkretno rekao za Kovacevica jer se u moru gluposti ono sto je stvarno bitno ne moze naci. Koga boli k. sta je rekao za novinare i Miskovica, a samo o tome na sve strane, ali ne mogu reci da sam iznenađen
  • Doktor Kunić
    5.6k
    pa meni nejde u glavu da si ti i ostali koji nisu prisustvovali u stanju prije povjerovati šugavim novinarima i portalima koji izmišljaju sranja i laži na svim društvenim temama nego ljudima ovdje sa zone koji su bili osobno prisutni tamo.
  • zadnjired
    18

Kult ličnosti je prejaka i možebitno pogrešna formulacija.

Navijači Dinama su mnogim velikim facama, predsjednicima, frajerima i zajebanim likovima rekli i reći će što ih ide svidjelo se to njima ili ne.

Zvone je sve rekao, rezultati određuju sudbinu ili ih imaš ili ih nemaš.
    Jedna stvar na koju sam alergičan je defetizam, proispitivanje procesa u kojega se ušlo zahvaljujući mukotrpnoj borbi hrabrih ljudi i seciranje tko i kako bi se trebao ponašati i što bi trebao govoriti.

Po pitanju Dinama nema šablone nema zacrtanog puta nema dodvoravanja i stvaranja medijske slike da bi se u očima drugih prikazali ovako ili onako.

Mi smo najveći klub u državi, mi smo mudonje sa Zagrebačkog asfalta, sanjari gradskih ulica i vjerujte nema popuštanja nikome i svatko će imati epilog kakvog zaslužuje. Jedino što nikada nismo voljeli je da izgovori i opravdanja budu nečiji plašt nevidljivosti jer za ovaj klub se bori i gine a ne kmeči poput uvrijeđenih frajli.

Jedini kult ličnosti koji ja priznajem je Dinamo i majka Hrvatska!
  • ElDorado
    7.3k
    "Moje riječi su bile upućene članovima na članskom danu Dinama, koji su po meni u tom trenutku na sramotan način prenosili informacije. Ne novinarima. To je profesija koju obožavam i koju i sam na neki način radim", rekao nam je Boban.
    Znači novinari koji su došli kao članovi i onda to objavljivali. Germanijak i SN. I to je uredu?! Zbog tog je prosle godine lik ovdje baniran
  • Thor
    1.4k
    ne velim da nije. I super da je tak. Samo velim di su ga uzeli na zub i zbog cega.

I evo sad njegovog dematija:
    "Moje riječi su bile upućene članovima na članskom danu Dinama, koji su po meni u tom trenutku na sramotan način prenosili informacije. Ne novinarima. To je profesija koju obožavam i koju i sam na neki način radim", rekao nam je Boban."

Kaj nam je to sve trebalo?
    Mogli.smo clanovima osigurat live pa do ovog svega ne bi ni doslo.
  • FelceAzzurro
    988
    Jel bio Damir1986 sa svojim najdražim pitanjem na članskom danu?
  • ElDorado
    7.3k
    mogli su za clanove. I meni to glupo, ali su valjda mislili da onda nitko ne bi dosao uzivo
  • Thor
    1.4k

"Moje riječi su bile upućene članovima na članskom danu Dinama, koji su po meni u tom trenutku na sramotan način prenosili informacije. Ne novinarima. To je profesija koju obožavam i koju i sam na neki način radim", rekao nam je Boban."

Pa sad reci? Kome vjerujem :rofl:
  • ElDorado
    7.3k
    jesi shvatio?! Novinar koji je clan prenosi info na svoj portal
  • don
    16.8k
    Zbog tog je prosle godine lik ovdje baniranElDorado

ispravak krivog navoda, prošle godine je ban bia za otvaranje teme da bi ostali pisali :grin:
  • Kepec
    7.7k
    Ajde bar vi koji čitate Zonu vjerujte ljudima koji su bili danas tamo i vjerujte njihovom iskustvu, a ne natpisima novinara. Preko 3 sata je trajalo, a prošlo mi je u 5 minuta. Sjedio bi još 3 sata i uživao i slušao GOSPODINA Zvonimira Bobana.

Ovo nije bila konferencija za medije, sastanak predstavnika klubova, sastanak s čelnim ljudima i slično. Ovo je bio članski dan Dinama, dan kada navijači imaju priliku pričati sa svojim predsjednikom oči u oči. Na svako pitanje, ali svako, je odgovorio do zadnjeg detalja, niti jedno nije preskočio ili zaobišao odnosno ne odgovorio. Čak se i znao vraćati na prijašnja pitanja ili se zahvaljivati jer je zaboravio tipa kada je netko pohvalio DP. Slušao je pažljivo i s razumijevanjem odgovarao na svako pitanje i to na način da se osjećaš kao da si s njim na kavi, jer to i je cilj članskog dana. Nije cilj da on priča profesionalno i književno kao da odgovara novinarima na pitanja kao neki dan Vikiju, nego odgovara svojim ljudima, ljudima koji su mu dali povjerenje.

Prvi sam mislio i očekivao da će to izgledati kao neka novinarska pressica, da će sve biti u nekom ozbiljnom stilu, da se neće odgovarati na sva pitanja, ali ne upravo suprotno. I to s novinarima izgleda kad pročitaš kao da se Boban ustao i ljutito ih izvrjeđao, a uopće nije bilo tako. I za Villara kada pročitaš da je frajlica bi isto pomislio tko zna kaj, a tak smo se u dvorani svi dobro nasmijali kad je to rekao.

Rekao je i da o promjenama kapetana nema pojma, da je to trener odlučivao, a ne on. Je li to istina ili ne, ne znam, ali ću prije vjerovati njemu nego novinaru ili nekom insajderu. Sve u svemu predivna večer, koju su mi skoro pokvarili komentari na Zoni. Fuj. Sramite se.
  • PetkoDaniOršaGol
    1k
    Puna podrška našem predsjedniku. "Novinarski" talog ne zaslužuje ništa bolje. Gdje je nestala novinarska etika, moralna i društvena odgovornost? Tko vas kontrolira? Zašto cvilite kada vam se vrati istom mjerom? Raširili su okvir "novinarskih sloboda" do te mjere da mogu uništiti čovjeka ili projekt kad god im se prohtije. Licemjeri šugavi. Odgovorni ste za 90% tenzija između Sjevera i Juga. Koliko moraš biti bolestan da ideš svjesno i ciljano širiti paniku, mutiti vodu, blatiti nekoga ili dizati tenzije i to opravdavaš prirodom posla ili zaradom? Bagra polupismena, lovci na klikove (čast iznimkama). Biti će ovo gadna borba do kraja i na terenu i izvan njega. Zvone, samo udaraj, navikni ih na batine, brzo se hijenice dovedu u red kad Lav par puta ozbiljno zaurla.
  • Crusades
    20.1k
    Čudno da je odgovorio na sva pitanja, ja sam mislio da uopće neće ni doći...

I drago mi je zbog ovog s pederima, pojedinci su opet pokazali svoje pravo lice. Odličan lakmus papir.
  • VolimDinamoOo
    216
    Treba zabranit davanja intervijua novinarima nakon ovakvih lazi..
  • Thor
    1.4k
    jesam,naravno. Ima clanova koji su novinari :smirk: a kaj novinari rade? Svoj posao. Posao novinara je izvjestavanje javnost radi interesa javnosti.
    65.000clanova je dovoljan interes javnosti.
    Germanijak npr. (koji se i ovdje serao link) je vjerojatno okrenuo dobru lovu na klikovima! To je interes vlasnika portala. Da zaradi lovu. Zakaj je zaradio zato kaj mi koji nismo bili a interesira nas kaj se tamo govori smo klikali taj portal da saznamo odmah u realnom vremenu kaj se govori a ne cekat snimku 3 dana!
    Dakle sve to skupa bi bilo rijeseno da je bio prijenos.
    Svi zainteresirani clanovi bi sve vidli u realnom vremenu, portali ne bi zaradjivali na klikovima (mogao je dinamo npr staviti plati i gledaj neku simboliku 2-5 eura pa bi i tu zaradio a navijac bi skupio bodove u clanskoj aplikaciji) novinari ne bi pisali, Predsjednik se ne bi ljutio i svi sretni! Kuzis?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet