• crophantom
    2.4k
    Dakle sve to skupa bi bilo rijeseno da je bio prijenos.
    Svi zainteresirani clanovi bi sve vidli u realnom vremenu, portali ne bi zaradjivali na klikovima
    Thor

Ti stvarno vjeruješ u ovo?
  • Thor
    1.4k
    u ovo sto sam napisao u cijelini itekako vjerujem jer sam to i napisao :wink:
  • ElDorado
    7.3k
    to nije korektno ponasanje i fajrunt. Ak si clan ponasaj se clanski
  • Keyser Soze
    17k
    Kakvi su neki navijači Dinama jazavci koji guštaju u pokopavanju njihovog kluba od strane crva, tovara i ostalih "dušebrižnika" koji bi nas utopili u kapi vode.

Odmah se traže negativne stvari, podjele, uopće nema homogenosti u razmišljanju. Grupica uvrijeđenih frajli kako kaže Zvone, gori ste od najgoreg tovara i novinara.
  • ElDorado
    7.3k
    E da ak vas zanima ko nije bio Modrić je ispao pička al mu Boban ne zamjera, no osjetilo se razočaranje.
  • crophantom
    2.4k
    da je bio livestream jedina razlika koja bi bila je ta da bi novinari jos brze izbacivali tekstove i clickbait naslove, mozda i s kojim video uratkom...
    A ovo o "interesu javnosti" i tak dalje neću ni komentirati, osim ako si duboko naivan ak mislis da su ti tekstovi bili namijenjeni ikome od 65000 članova Dinama.
  • Pacho
    10.6k

Nema homogenosti, ali zato ima homoseksualaca
  • skener
    6.6k
    ko nije bio Modrić je ispao pička al mu Boban ne zamjeraElDorado

Moram samo naglasiti da Boban nije upotrijebio riječ "pička" čisto zbog moralnih vertikala
  • Thor
    1.4k
    pa nismo mi zatvoreno tajno,kospirativno drustvo, pa tajno odrzavamo sjednice clanskih dana iza zatvoeenih vrata.. clanova je 65.000 a Presjednik i ostali clanovi vlasti se obraca clanovima. Naravno da ce netko to sherat jer je vas unutra 400 a nas ostatak 64.600 vani
  • prefontaine
    5.1k
    inače se s tvojim stavovima slažem, ali ovdje su fulao totalno. Danas je bio članski dan. Članski. I svi koji su došli, došli su kao članovi. Privatno. Ne kao novinari, ne kao marketingaši, ne kao politolozi, ne kao sociolozi, ne kao inženjeri, ne kao doktori, ne kao obrtnici, ne kao radnici, ne kao kućanice, ne kao profesori, ne kao akademici, ne kao farmaceuti, ne kao nogometaši, ne kao glazbenici, ne kao kulturnjaci, ne kao estradnjaci, ne kao javne ličnosti, ne kao pravnici, ne kao logopedi, ne kao psiholozi, ne kao učitelji, ne kao sportaši, ne kao čistači, ne kao propali talenti... Već kao članovi! Članovi Dinama! A pretpostavka je da je članu Dinama Dinamo bitan, i ne služi mu kao baza za skupljanje bodova, klikova, pregleda i svih ostalih čudotvorija današnjeg vremena.
  • Rex Ramae
    4.1k
    To nisu navijači, to su ili interesne skupine kojima ne odgovara trenutno stanje u klubu ili osobe za koje ne želim reći da su navijači jer svaka (ne samo kad je vruća glava) njihova akcija pokrenuta je emocijama s negativnog spektra dakle ljutnjom, mržnjom, bijesom, izljevom frustracija, negativnim upisima, širenjem ludila i panike, izmišljanjem i širenjem priča itd.

Ali nek' se guše u vlastitim govnima.
  • jp23
    3.5k
    Ali shareati će se puni video, ne stvari izvađene van konteksta. I ako ne možeš prisustvovati, onda možeš lijepo sačekati da izađe puni video i onda pogledati u miru. Ako već nisi mogao biti tamo, onda bar moš imati strpljenja dok se to ne objavi.
  • mlinchica
    4.3k
    Ja mislim da neki ljudi ovdje nikad nisu poslušali Zvonu ili pročitali koji njegov tekst.
    Zvone je večeras bio baš Zvone. Kao i svaki put.
    Ne znam kaj su neki očekivali ali koliko vidim glavni kritičari su oni koji nisu sve čuli uživo nego su se nahranili novinarskim brljotinama.
    Pa zar se niste naučili već da vas/nas hrane neistinama, izvlačenjem iz konteksta i, kako kaže Zvone, vrištanjima?!
    Niste mogli pričekati da se javi ekipa koja je bila na članskom danu pa da dobijete info iz prve ruke nego su se poneki bacili odmah na pljuvanje po svom klubu.

Da ste bili tamo, vidjeli bi sinergiju članova sa svojim klubom.
    Čuli biste kako se pljeskalo na razne izjave, čuli biste kritička pitanja i čuli biste jasne odgovore čovjeka koji je svjestan svega i nekoliko puta ponovio da je svima jasno tko će biti krivac za eventualni neuspjeh.

Možete se složiti ili ne s njegovim mišljenjima, potezima, sa svim izrečenim ali ići ga uspoređivati s jebenim Mamićem i sve nas koji smo bili tamo optuživati da štujemo kult ličnosti kao kaj su neki u prošlosti jebenog Mamića?

Plačipišeki jedni!
  • Mr Anderson
    14.9k
    Apsolutno se slažem, a ti si svakako jedan od vodećih na toj listi.Chempers

Slobodno, čim pročitaš da vrijeđam, omalovažavam i pljujem po predsjedniku, treneru ili kojem igračù. Ti meni s druge strane nisi na nikakvoj listi jer si ono kako se kaže, mlaka voda, ni štete ni koristi, beznačajan cmizdravac.
  • rioda
    11.4k
    a kaj novinari rade? Svoj posao. Posao novinara je izvjestavanje javnost radi interesa javnostiThor

Kako to da u tom istom CineStaru recimo ne snime neki novi film koji se prikazuje pa ga ekskluzivno objave na svom portalu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet