• Blaz
    423
    smecu treba rec da je smece. znaci oni mogu kopat i kopat i kopat , da bi pljuvali po svima u klubu , al kad ih se postavi na mjesto koje im pripada, onda je to problem.
  • Pacho
    10.6k
    A u cemu je tocno problem da se prenese nesto cemu ce preko 60k clanova ionako imati pristup ako prezaposleni marketing ili tko je vec zaduzan za to uspije uploadati snimku. Kao sto se i ovdje pisalo, mogao se organizirati live stream pa ne bi ni bilo potrebe da netko prenosi.
  • Zagreb1992
    2.8k

Čovjek je predsjednik kluba i kao takav je javna ličnost ..Sad zamisli da možda ovo ode van hrv medija u javnost kakvu bi sliku dao drugima...Kakav god da jesu šljam novinari isto tako mora paziti i na reputaciju kluba
  • bbb medimurje
    4.7k
    Neznam, meni je ovakav vokabular među svojima super, clanski je dan dinama, znaci obitelj na okupu
    Ne vidim potrebu za nekakvom velikom gospodstvom
  • Facke
    7k
    A koj vam sad pak smeta? Koj bi Boban trebal reci "cici mici si se volime, cici mici moj dragi Villar?" Puna podrska za ovakuv direkten jezik. I molim te najte motati da vi to nigdar ne velite da je neste pizda , uvredena frajlica ili bile koj druge. Koj vi mislite kak se nogumetasi spominaju? Eto uprave takvu komunikaciju i Boban ima. Sad tu skacete. Koj bi trebal ko Plenki odgovarati? Ili ko neki politicar? Ne ne. Bas ovak treba. Direktne reci tak kak je.
    A ne zakamuflerati s neki gluposti.
  • Bratić
    113
    Ne znam, mozda grijesim, ali vidim ovu vecer kao rasprava o Dinamu sa svojima. Ne postoji osoba koja sa svojima ne priča ovako. Prema van si fin, vokabular ti je u skladu sa normom, sa svojima si opusten, odleti koja psovka, padne neka zejabancija. Sad jedino ako su novinari pozvani na ovo. Velika je razlika izmedu biti prost sa svojima i biti prost sa svima.. povlacit paralelu ovdje je van razuma. Drugo da na intervjuu za HRT ili na aluubenoj presici krene nazivat ljude pederima
  • Kermit
    840
    Čisto da se razumijemo, ovaj vokabular Bobana je strašan. Baš nedostojan predsjednika jednog “gospodskog” kluba kakvim se volimo nazivati. Štoviše, baš se takav vokabular spočitavao jednom bivšem čelniku Dinama.

No dobro, očito smo tu gdje jesmo, nadam se da su ovo iznimke, izrečeno u naletu emocija i da će se moći kontrolirati u budućnosti jer ovo baš nekako ostavlja gorak okus u ustima.

Imamo već nazivanje igrača, odnosno njegovog postupka pičkastim i nazivanje novinara pederima, još nam fali samo prijetnja fizičkim nasiljem novinaru i nazivanje Romane Eibl raznim epitetima, da malo zamutim vodu.
    Mathiasovi Chageri

Čisto ono naše domaće licemjerstvo na djelu. Tada smo se zgražali, a danas ćemo odobravati jer je Zvone naš.

Kako god, nema kaj predsjednik Dinama koristit rječnik ulice. Niti u vezi igrača niti u vezi novinara. Neka razina se ipak mora poštivati. Pogotovo kada priča da se ne smije dirati dinamovština.

Ovako samo pokazuje nervozu koja je očigledno prisutna u klubu ma koliko se on i ostali trudili to zakamuflirati i baca mrlju na cijeli događaj.
  • Kermit
    840
    A koj vam sad pak smeta? Koj bi Boban trebal reci "cici mici si se volime, cici mici moj dragi Villar?" Puna podrska za ovakuv direkten jezik. I molim te najte motati da vi to nigdar ne velite da je neste pizda , uvredena frajlica ili bile koj druge. Koj vi mislite kak se nogumetasi spominaju? Eto uprave takvu komunikaciju i Boban ima. Sad tu skacete. Koj bi trebal ko Plenki odgovarati? Ili ko neki politicar? Ne ne. Bas ovak treba. Direktne reci tak kak je.
    A ne zakamuflerati s neki gluposti.
    Facke

Možda u nekoj periferiji i nekom ruralnom klubu. Čovjek s diplomom, istaknutim CV-om koji je predsjednik kluba mora držati do sebe i onoga što i kako govori.
  • Pacho
    10.6k
    Na izravno pitanje koliko poraza treba za smjenu i je li očito da četiri nisu dovoljna, Boban je ostao miran. "Očekujem da će biti dobro, tako razmišljam. Ako je sve rezultat, ne treba Dinamo kao ideja. Meni će suditi rezultat. Nogomet je čudan…", zaključio je.

A da smislimo neku izreku na temelju ovoga? Mozda da je rezultat samo trend?
  • Facke
    7k
    A jeste pravi moralni apostoli. A dok je tekma kunete na se strane. Zakaj nebi predsednik Dinama koristi recnik ulice? El je Zvone jeden od nas? Je! Najte momati. Si ste vi gospoda , da da. Nigda nist rekli niste. Ak je tak onda sam ja sveti Peter.
  • Zg123
    2.9k
    Malo degutantan level komunikacije s obzirom da se isto zamjeralo bih krimosu. Boli me patka za novinare, oni sad imaju povoda za nastancat jos 10 clanaka i njima dobro
  • Bratić
    113
    Niti jedan koii "zamjera" psovke Bobanu nije zaboravio napometi da se to prije zamjera Mamicu....
  • austrijanac
    8.3k

Vice i Karlo
    Isprike momci!
  • M94
    2.3k
    E moj Zvone, falilo ti je jos samo "ocete dzigerice"

Ne znam cemu ovakav stav al dobro...
  • M94
    2.3k
    Na izravno pitanje koliko poraza treba za smjenu i je li očito da četiri nisu dovoljna, Boban je ostao miran. "Očekujem da će biti dobro, tako razmišljam. Ako je sve rezultat, ne treba Dinamo kao ideja. Meni će suditi rezultat. Nogomet je čudan…", zaključio je.

A da smislimo neku izreku na temelju ovoga? Mozda da je rezultat samo trend?
    Pacho

Ovog me bilo najvise strah, "rezultat je trend, ideal je vjecan" na purgerski nacin.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet