FelceAzzurro
Mr Anderson
smecu treba rec da je smece. znaci oni mogu kopat i kopat i kopat , da bi pljuvali po svima u klubu , al kad ih se postavi na mjesto koje im pripada, onda je to problem. — Blaz
Krulek
Efes Pilsen
Crusades
Licemjerno! — Krulek
Zagreb1992
Hrvatski Gradjanski
Luka Modrić?
"Mislim da je žalosno da Real nije dopustio Luki da završi karijeru u klubu kojemu je toliko dao. S druge strane klub i ja smo imali san povratka, kad se već otvorila ta godina... To bi sve strašno puno razveselilo. Bilo je kontakata, nije bilo previše odgovora s druge strane. To bi sve jako puno diglo i u hrvatskom nogometu, ubrzalo bi neke procese. Vidjeli smo tu priliku, ali Luka je odabrao nešto drugo. Kad već nije Dinamo, drago mi je da je Milan."
fakin
T90d
Mali dioničar
naravno da nisu, nego je netko od clanova novinar i sve je pisao uzivo i slao u redakciju — fakin
Mali dioničar
Teško se novinaru učlaniti u klub, preuzeti ulaznicu i tipkati sa mobitela. — T90d
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.