• Krulek
    1k
    Gospoština i rezultat otišli u vjetar...
  • FelceAzzurro
    988

Gospoština ne postoji već odavno nigdje. Pogotovo ne u 2025. Godini. Dozovite se pameti.
  • Mr Anderson
    14.9k
    smecu treba rec da je smece. znaci oni mogu kopat i kopat i kopat , da bi pljuvali po svima u klubu , al kad ih se postavi na mjesto koje im pripada, onda je to problem.Blaz

Upravo tako, sa smećem po zaslugama. A osim novinara ima i tu na Zoni koji zaslužuju sličan tretman. Sve pametnjakovići, veliki moralisti i nogometni stručnjaci, čeka se članski dan i onda pljuvanje jer odgovori nisu koje su priželjkivali. I naravno, odmah usporedbe s neprežaljenim Tattom.
    Zvone, samo naprijed.
  • Krulek
    1k
    Zašto je onda to bio jedan od ciljeva promjena u klubu, bježanja od mamićevštine? Licemjerno!
  • Efes Pilsen
    13.6k
    Pretjerujete, opet, debelo pretjerujete kao sa Misicem. Dinamo je organizirao opusteno druzenje svojih clanova sa upravom. Novinari nisu pozvani, nisu pozvani ni na 'cakule'. Imaju presice, intervju je dan prije sastanka.
    Mene PR rigotine i floskule iskreno ne zanimaju, cujem ih svakodnevno od trenera do igraca.
    Trazili smo odgovore, dobili smo odgovore. Ajmo pokopat Bobana i dovest robota
  • Crusades
    20.1k
    iako se dobrim dijelom slažem se tvojom kritikom, opet cijelim dijelom ne želim da se obistini i da nas Kova sve zajebe.

Licemjerno!Krulek

Licemjerno je jedino vaše prekomjerno granatiranje za svaki kurac koji se kaže ili napravi, a koji je promil onoga kaj je spomenuti radio za svoje vrijeme u klubu. I to vaše licemjerno izigravanje boraca za slobodu govora i upućivanje kritike.
  • FelceAzzurro
    988

Nebum se štel mešat
  • Zagreb1992
    2.8k

Ne treba ljude napadati jer misle drugačije...Prema vani šalješ drugačije poruke...a većini ljudi danas mediji kreiraju mišljenje

Meni osobno smeta da se nije oglasio i prije onoga na HRT-u kad su po klubu udarali svi ti mediji
  • Mali dioničar
    18.5k
    Da li su novinari imali akreditacije za ovo dogadjanje?
  • Hrvatski Gradjanski
    130
    Luka Modrić?

"Mislim da je žalosno da Real nije dopustio Luki da završi karijeru u klubu kojemu je toliko dao. S druge strane klub i ja smo imali san povratka, kad se već otvorila ta godina... To bi sve strašno puno razveselilo. Bilo je kontakata, nije bilo previše odgovora s druge strane. To bi sve jako puno diglo i u hrvatskom nogometu, ubrzalo bi neke procese. Vidjeli smo tu priliku, ali Luka je odabrao nešto drugo. Kad već nije Dinamo, drago mi je da je Milan."
  • fakin
    2k
    naravno da nisu, nego je netko od clanova novinar i sve je pisao uzivo i slao u redakciju.

Tako da sada nazalost vise nije bitno smijemo li mi ovdje napisati o cemu se pricalo kad su sve novinari prenijeli
  • T90d
    2.4k

Teško se novinaru učlaniti u klub, preuzeti ulaznicu i tipkati sa mobitela.
  • Mali dioničar
    18.5k
    naravno da nisu, nego je netko od clanova novinar i sve je pisao uzivo i slao u redakcijufakin

Njemu treba ponišiti članstvo isti tren.

Malo je reći da je u pitanju peder i pička.
  • Mali dioničar
    18.5k
    Teško se novinaru učlaniti u klub, preuzeti ulaznicu i tipkati sa mobitela.T90d

Treba mu poništiti članstvo.
  • fakin
    2k
    Na SN-u pod autor pise SN hahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url