• Zg123
    2.9k
    Mudrazija na otpisu, a ovaj ga ubacuje zadnjih 10 minuta kad lovimo rezultat, e svasta
  • Dudu9
    1.9k
    bili su članovi dinama, znači novinar je došao sa ciljem odradit posao novinara i svog poslodavca a ne kao dinamovac bit tamo
  • Borovljanin
    384
    To kaj je Boban rekao medijima se odnosilo na "članove" koji su sve prenosili uživo iz dvorane.
  • Thor
    1.4k
    ...jos samo fali, NE ZNAŠ SE NI OPRAT, ZMAZAN SI, PRLJAV, SMRDIŠ, NEŠKOLOVAN I ... :roll:
  • rokikaciga
    6.9k
    A eto da smo doveli trenera cetvrtoplasirane ekipe Slovenskog nogometno prvenstva bi bili kaj...Real Madrid ili Liverpool?
  • Mr Anderson
    14.9k
    Da će Modrić ići u klub kojeg trenira Mario Kovačević nakon što je radio sa jednim od najboljih trenera u povijesti nogometa?LA BOMBA

Da je Riera trener, sigurno bi došao. Naporan si jako.
  • Crusades
    20.1k
    i to i je pederski način i poanta... koliko god to Zvone ne trebao reći kao predsjednik Dinama.

Jel se dotični novinar ustao kad ga je jedan Gospodin pozvao da se potpiše na članak?
  • Zagreb1992
    2.8k

Fino se može naći taj novinar i trajno ga maknuti iz članstva i riješen problem
  • Thor
    1.4k
    da. To je drugi problem koji me muci i nije mi sjeo
  • Dinamosaurus
    82
    Što LGBT zajednica misli o ovom riječniku?
  • skener
    6.6k
    Jel se dotični novinar ustao kad ga je jedan Gospodin pozvao da se potpiše na članak?Crusades

Naravno da nije nego je naglo prestalo izvještavanje i 30min se nije ništa pisalo, a germanijak je brzo maknuo potpis malde dame koja je također imala live iz dvorane
  • Zagreb1992
    2.8k
    Pa i netko je tu pisao da mu poznanik snima live iz dvorane
  • Fan
    1.7k
    Kaj god ljudi mislili o ovom, slagali se ili ne (ja se osobno slažem sa porukom novinarima, ne načinom na koji je to rekao), dao je povod i medijima i ogromnom broju ljudi da ga uspoređuju s Mamićem. To nikako nije dobro za imidž kluba i to je neobranjivo.
  • NitkoBitan
    33k
    Zvone psuje kad treba jer je socijalno inteligentan, glavonja je bio teska sirovina.
  • Efes Pilsen
    13.6k
    Joj dajte najte, kokainski monolozi i ovo.. Je, isto je. Jel imate jos nesto za izbicevat se po ledima? Dajte odite klecite na kukuruzu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet