• Dzoni
    2.8k
    Ne treba zaboraviti da on od potpisa za Dinamo početkom 2021.do odlaska Livija sredinom 2023. nije praktički ništa branio za Dinamo, izuzev kratke posudbe u Lokomotivi. Sjećam se da ne bi ni kup ni ove "lagane" tekme uopće branio, a prije toga je bio i više nego solidan u EL za Rijeku u vrlo teškoj grupi. To ga je ja bih rekao najviše ubilo
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    Cak sam bil do nedavno misljenja da ok, forsira ga se pa da se proda.. ali ljudi jel milja-dve vredna toliko prosipanih bodova?Jurki

Ma ja samo razmišljam koji je to klub/liga da ima platežnu moć da ga potpiše, a da su toliko loši da bi im on bio neki upgrade? Možda neki League One ili dno Championshipa, a opet koliko tu ima timova da im baš sad na zimu treba golman i da odluče se bas za njega? Mislim da mu treba papire dat i to je to
  • Jurki
    20.5k
    cisto sumnjam jer se ne sjecam da je takve gajbe kasiral u Šibeniku.
    U momcadi koja se 99 posto vremena grcevito branila.

i ti mislis da je to uzrok njegovih losih predstava?
    Pa ima golmana koji su vjeciti treci golmani, pa kad treba uletjeti to se previse ne vidi.
    Brani skoro pa u kontinuitetu od odlaska Livija.
    I u toj Loksi je bil cesce za kurac nego golman koji je placen 3 milje. Rupa.

Edit: jebo ga Maric koji mu je dao novi ugovor lani.
  • Mr Anderson
    14.9k
    ali znam jednog našeg igrača preko poznanstava, čovjek mi kaže da mu je naš igrač rekao da ga nemože očima vidjet više na golu,Ijayi Atiemwen

Jel to onaj isti koji ti je obećao javiti kaj će biti s trenerom?
  • Pulfer
    178
    Nis ja ne velim da ce se izvuc iz krize, niti da bi ga ja stavljo na gol. Da se mene pita, bio bi na klupi vec 10 utakmica. Ja samo Underu odgovaram da je to jedini eventualni razlog za drzanje Nevistica i dalje na golu za koji mogu pronac ikakvu logiku
  • Kruno
    1.1k
    Jedino ga je Bjelica imao Muda staviti na klupu.
  • NKDZ86
    6.4k
    Dodao bih i našu dragu MarleyDanko

marley vidi ljepotana, mi lošeg golmana :rofl:
  • Jurki
    20.5k
    meni vise nis nije tu jasno.
    Golmani su katastrofa.. al bitno da se Mrčelu rijetko spomene.
    Jbt ko da imamo najgore trenere golmana u Europi.
  • prefontaine
    5.1k
    Jbt ko da imamo najgore trenere golmana u Europi.Jurki
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    pa izgleda i da imamo ,vec sezonu i pol otkad su Nevine greške u fokusu sve je gori i nesigurniji. Niko od trenera mu ne ispravlja te greške, svi samo plaću uzimaju svaki mjesec. Treba nam trener koji će sam procijeniti ko je najbolji i raditi sa golmanima. A ne dodavati lopte i klimati glavom. Taj famozni Mrčela je trebao davno biti najširem iz kluba
    Ne znam da li je iko primjetio njihov zicer na kraju ,1-1 situacija protiv Pule. Svakako bi bio offside,a isprve izgleda da je obranio zicer. Kad ono opet isto ,glavu sakriva i zažmirimo i lik ga pogodi loptom u rame. Da je kojim slučajem zarolao rokovi kao Šuker izgledao bilo bi Hall of Fame za nevu. Barem loptu gledaj jbt
  • badjibadara
    7.9k
    vec sezonu i pol otkad su Nevine greške u fokusu sve je gori i nesigurniji.Kujtim Shalla

Ma duže to traje. Ovo su npr. dva vezana kola u Lokomotivi, Dinamo i Gorica:

https://streamable.com/p0qg5q

Konstanta je nabijanje stative.
  • Borovljanin
    383
    Možemo samo konstatirati da je Nevistić užasan golman.

Nije čudo da imamo rezultatsku i igračku krizu baš kad je on došao na gol. Ja ne mogu zamisliti da on konkurira u barem jednom klubu koji je po europskom koeficijentu ispred nas. Možda može biti drugi golman nekog Ferencvarosa, Legije iz Varšave ili tako nešto. Barem je do sada to pokazao.

Prije bih da smo svo ovo vrijeme testirali Čavlinu, razvijali ga. Gori od Neve sigurno ne bi bio.
  • Marley
    5.2k
    @Danko@NKDZ86
    A sorry decki, morat cete me jos neko vrijeme trpiti.
    Pa tko bi odrzavao koliko toliko, protutezu, da vam nema mene :wink:
    Ja sam jako ozbiljno i profesionalno shvatila taj svoj zadatak, i ne micem se s gola, pardon teme, sve dok mi tren..... pardon moderatura tako ne naredi!
    A do tada....
    Neeema predaje!
    Mogu me looomiti, al nece slooomiti...

I dajte svi ostali malo pozitive, sretan Clanski dan svima koji slave :blush:
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    ne spominju nikakve odlazak i te fore. Ti si dio nas haha a svi mi imamo neke svoje favorite i neke zbog kojih čupamo ludu sa glave ,ja srećom taj problem više nemam ,bar što se tiče kose :rofl: a meni je sad Neva crna mačka trenutno,nekad je bio Perić na isti način
  • barbax
    569
    Nije čudo da imamo rezultatsku i igračku krizu baš kad je on došao na gol.Borovljanin

Pa čekaj, jel moguće da nas zadnje 3 sezone jebeni golman uništava i da nitko od naše struke nije u stanju detektirati problem? Osim Bjelice. Nevjerojatno. Za popizdit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet