• Efes Pilsen
    13.5k
    I Zlomislic i Labron su izgledali svjetski u Rijeci. Galesic je bio Beckenbauer.. Nista to ne znaci, bas nista.
  • The Undertaker
    9.1k
    Znači da čovjek ima golmansko znanje koje, iz nekih razloga (ozljeda, trener, problemi u glavi itd...) ne pokazuje duže vrijeme. "Struka" u klubu je očito procjenila da ga se isplati čekati. Većina nas amatera ovdje misli da se ne isplati.
    Dok sam bio mlađi uvijek sam mislio da su ovi iznad mene pametniji i da znaju što rade. Sad znam da i nije uvijek tako.
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Ne slazem se, imas hrpu golmana koji su izgledali vrhunski u manjim klubovima pa kad je dosao na red veci propali bez traga. Nevistic je prosjecan golman koji je u ekipi koja se branila i primala veci broj udaraca u okvir imao svojih trenutaka. Kao sto ih ima Matijas u Gorici, Covic u Belupu, Zelenika u Varazdinu.
    On da ima kvalitetu za ovu razinu do sada bi je pokazao, ali nema.
  • The Undertaker
    9.1k
    Zašto smo ga kupili i, još važnije, zašto ga držimo na golu?
  • rokikaciga
    6.9k
    Neva je pokazao i prije Dinama i u Dinamu da je klasa za Dinamo, bar kaj se mene tice. Ali ovo kaj se dogada zadnju i ovu sezonu nije ta razina. Jebiga, mozda je mentalno, mozda je povezano s ozljedom leda ali Nevistica nazalost vise ne mozemo cekati. Vise sam i sebi dosadan koliko puta sam to ponovio ali iskljucivi fokus na radu nogu i sportski psiholog i mozda se decko vrati na razinu koja je potrebna za Dinamo
  • Jurki
    20.5k
    Moze i u nepopularna misljenja.. ali na zimu njega se rijesiti pod mus, pa taman mu dati slobodne papire.
    Strahota od golmana.
  • ElDorado
    7.2k
    Nadam se da bu Filipovic protiv Karlovca i da bu tak i ostalo
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Kupljen je u trenutku najveceg hypea i dealova Miskovic - Mamic jer se racunalo da ce Livakovic otic.
    Tko zna, mozda bi se drugacije razvio da je Livakovic tada otisao, iz danasnje perspektive hvala Bogu da nije.
    Sjecam se i Vranjica megagolmana..
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Efes nebu se on drugačije razvio. Kod nas od kako je otišao livi on nema konkurencije ,nekog pritiska i od tad mu sve mane izlaze na vidjelo. Ispade da se čovjek ne zna pravilno ni postaviti. Ko će ga znati u čemu je caka ,trener golmana je još gori od njega jer da je pravi to bi ili ispravio ili rekao da frajer nije za profesionalni nogomet a ne dinamo. A možda da ga je Kova skinuo koji tekmu sa gola i drćegradirao bi dobili golmana u njemu da nešto klikne i glavi,oštar reset. Ovako mu samo radi medvjeđi uslugu gdje ovaj samo tone sve dublje . Ko Titanik . Nije on bio bolji ni u Rijeci, samo što tad rijeka i nije bila baš nešto. Ulazilo je njemu glupih golova kao sad. Samo što je bio više na stečajni pa od 10 udaraca obrani 7 i top sve. Razlika između lošeg i dobrog je da onaj dobri obrani onaj jedan udarac u 90 minuta igre. Skine onu jednu šansu ,bude spreman.jebeš 7 obrana kad si kriv za dva gola
  • Jurki
    20.5k
    dosel je k nama i poslan je bil na posudbu u Loksu.
    Kao da je tim transferom dobio "zacrtane osobne ciljeve" i dalje vise ne radi na sebi.
    Ponajbolji golman EL (zadnja Rijecka sezona) nije od te sezone napredoval ni milimetra, dapace sve je gori.
    U Loksi nije uopce nastavil formu i igracki uzlet.. vec je krivulja opasno krenula u crveno.
    Svake iduce sezone kad se konacno ocekivalo "to je ta sezona", on redovito razocara.
    Poneki bljesak je puno premalo kaj on daje na terenu.
    Da sutra zavrsi karijeru.. mislim da bi njegov igracki opus kaj nekaj vrijedi.. bil zadnja sezona u Ri i dalje tesko razocarenje.

Imali smo svakakve golmane.. al on spada definitivno na vrh ljestvice najgorih golmana Dinama zadnjih 50 godina.
  • CerealKiller
    113
    Nikakav sportski psiholog njemu nece pomoci jer njegovi problemi nisu psiholoske naravi. On se ne uzrujava previse zbog svojih pogresaka. Nesto takvo je rekao na podcastu. Ne zivi za nogomet, ne gleda nogomet, to je samo posao koji on odradi. Mozemo mi raspravljati kako i zasto ali cinjenica je da je jednostavno los golman.
  • Pacho
    10.5k

Mozda je ozljeda leda, mozda los trener golmana, mozda je psihicki krahirao, mozda mu je u Dinamu prevelik pritisak, mozda ga je ciganka vracala uklela ili je mozda nesto drugo ili kombinacija svega navedenog. Sto god da je, van potencijalno loseg trenera golmana, mislim da vise nije odgovornost kluba da otkrije o cemu se radi, jer mu se dalo i daleko previse sansi. Cekamo ga vec skoro sezonu i pol dok on prima centarsuteve i direktno iz kornera, izlijece u prazno, i prima gotovo svaki drugi udarac u svoj okvir.

Ne sjecam se da je itko drugi dobio toliko prilika, a jos se radi o covjeku od 27 godina, a ne klincu od 17. Nek sam otkrije sto ga koci dok sjedi kraj Kove u kabini ili, jos bolje, u drugom klubu.
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Evo ovogodisnjih lauerata u Konfekcijskoj

FB-IMG-1762968219873.jpg

Prvog na listi je, nedavno, trener izravno okrivio za rezultate i losiju igru zbog toga sto lose igra nogom. Kostao bi nas manje nego Nevistic, hocemo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet