• dmil
    1.2k
    prije nego što krenete bacati pljucu po Nevi, sjetite se da nakon svih kikseva i nebouloza koje nam je priuštio, njega i dalje na gol stavlja naš vrli stručnjak s klupe, krivica je isključivo na njemu
  • scooniepenn
    5.9k

Vidjelo se u reprezentaciji kako Livi koji nije u formi brani protiv recimo Češke ili Farskih otoka ili u playoffu protiv Benfice na Luzu. Uložio bih podosta svoje imovine da bi sa Livijem "izvan forme" dobili Malmo, bili rubno u prilici osvojiti bod protiv Celte i imali 4 do 5 bodova više u HNL-u.
  • rokikaciga
    6.9k
    Neva nas je kostao cca 11 bodova po mojoj slobodnoj procjeni. Sa Livijem na golu nitko ne bi pricao o Kovi jer bi bili na cca +4 od tovara
  • scooniepenn
    5.9k
    To je početak i kraj priče. Mi protiv jedne Istre imamo 30-ak šuteva, 3 zicera i jednu stativu. I naravno da je realizacija loša, to nije upitno. Samo što s Livijem na golu niti jedan od golova Istre nije u mreži dokazano. To je ključna razlika. Ili gol Malmoa. Ili najmanje 2 od 3 Celte. I onda je sve drugo nebitno, jer je "ovaj koji nije u formi" najbolji hrvatski vratar od samostalnosti, a ovaj naš junak nije niti u Top 5 HNL-a trenutno.
  • marcio amoroso
    46.6k
    Čovjek nam zadnji bod donijeo prije godinu i pol obranjenim penalom protiv Varaždina. Problema ima puno, ali Nevistić je jedan od najvećih, dokazano.
  • The Undertaker
    9.1k
    A Rijeka? Kratko je pamćenje. Nećemo tako.
  • marcio amoroso
    46.6k
    A Rijeka? Kratko je pamćenje. Nećemo tako.The Undertaker

Koja Rijeka? Ova zadnja i onaj udarac koji je obranio?
    Ok. Onda dva. Sjecas se još nekog kad već imaš tako dobro pamćenje?
  • Crni86
    17k
    Dve utakmice u dve i pol godine iz kojih nas je iscupao i barem dve tekme u zadnjih mjesec i pol gdje nas je usosio (varazdin gol iz centarsuta i lokomotiva penal). Dost dobra statistika

Kaj bi tek bilo da idemo ove losje brojat kroz dve i pol godine
  • The Undertaker
    9.1k
    Ima dva svijetla trenutka a ti bi mu uskratio jedan. Nije fer.

Čitavu sezonu je u lošoj formi, to je vidljivo svima i ja ga više ne krivim. Kriv je trener što ga stavlja da brani a imamo pristojne golmane na klupi.

Što bi on trebao kad vidi svoje ime na ploči, reći da neće braniti?
  • marcio amoroso
    46.6k
    Undertaker;787405"]Što bi on trebao kad vidi svoje ime na ploči, reći da neće braniti?[/quote]

Naravno da ne bi. Naravno da je kriv trener koji ga stavlja.
  • E46
    1.9k
    nevjerojatno mi je da to boban ne vidi, ajde sto kovacevic ne vidi on nema pojma svakako ali da boban to ne vidi mi nije jasno i kolko ce taj usrat jos bodova i zašto brani jos uvijek misterija
  • NitkoBitan
    33k
    Čitavu sezonu je u lošoj formi, to je vidljivo svima i ja ga više ne krivim.The Undertaker

27 godina, 2 i pol dobro odradene polusezone. Da se ne radi mozda o losem golmanu koji je tu i tamo bljesnuo a ne losoj formi dobrog golmana?
  • Pacho
    10.5k
    Zato mi nije jasno kad neki opravdavaju ostavljanje Neve na golu uz komentar da uvijek moze gore. Mislim, moze naravno. Mozemo zamisljati i apsurdne scenarije u kojima se golman usece u svoj gol sa loptom ili si nekako sam napuca loptu u svoju mrezu, ali koliko je to realno?

Smatram da postoji neka minimalna razina ispod koje profesionalni golman na ovoj razini nece ici, a mislim da je Neva vec debelo zaorao ispod toga sa svojim postotkom od 40-50% obrana na sad vec ozbiljnom uzorku. A uz to sto prima (skoro) pola udaraca na gol, apsolutno je nesiguran i u svemu ostalom - izlasku na visoke lopte, primanju, istrcavanju, ispucavanju, itd. Zapravo apsolutno nista pozitvno ne donosi. Golmanska verzija svog trenera i stvarno ne znam sto smo skrivili da nam takve dvije elementarne nepogode sruce istovremeno zahvate klub.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Meni je nevjerovatno da imaš tri golmana ,i nikad goru jedinicu u povijesti, radiš neke glupe izmjene ,rotacije znaju i mala djeca da umjesto beka ulazi nek,umjesto napadača ti ulazi napadač. Da je Neva majstor koji skida sve ,koji nam je donjeo titulu ja bi insistirao da se da koja minuta i rezervama . Ali ti imaš rupu na golu koja te djelimično koštala i titule a i sad smo na dobrom putu , tebi ne pada na pamet zamjeniti golmana . I onda se čudio što je atmosfera loša . Pa kad mi to vidimo kako onda igrači da ne vide. Jebote ubijaš se cijelu tekmu ko svinja ,uklizavaš ,bacaš na glavu a znaš da će ti protivnik zabit iz jednog udarca na gol. I tako iz kola u kolo. Imamo možda najgoreg golmana u ligi. A trener to ne vidi. Treba Filipoviću dati duplu plaću jer još nije nogom otvorio vrata te iste svlačionice i ispljuskao kovu jer to što mu lik radi je bezobrazno i gadljivo
  • The Undertaker
    9.1k
    Dok je branio za Rijeku bio je odličan golman, pogotovo u EL. Kako ako ne zna?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet