• Ijayi Atiemwen
    4.6k
    Rođak od jednog našeg igrača mi je upravo napisao da mu je taj naš igrač napisaoIjayi Atiemwen

Poslao sam mu poruku dal zna šta će biti s trenerom, čim saznam javim.
  • CerealKiller
    113
    Sanjao sam da smo igrali protiv Betisa i Neva je branio sve zivo. Toliko je bilo nerealno da sam postao svjestan da sanjam. Covjek zivi rent free u mojoj glavi
  • plavi72
    1.9k
    Sjećam se puno naših vratara od Vlaka,Z.Marića,Ivkovića,Stojića,Ladića,Ibrahimovića,Butine,Lončarića,Turine,Vasilja,Jozića,Kelave,Šarlije,Zelenike,Eduarda,Ježine,Kocha,Josipovića,Zagorca,Livakovića...,ali da netko u seriji ovako nesigurno i loše brani i da se ne mijenja ne pamtim !
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    još bi na sve nadodao Šempera ,velikog talenta,koji si je privatno plaćao psihologe i te neke moderne bakrače ,dobio priliku ,primio par golova od čeka jedan sa 30 metara i ajd bok . Ovaj ih prima već dvije sezone ,jedna samo jedna obrana više i mi bismo bili prvaci. Ovo jedan šut j Dan gol ga je krasilo i prošle godine i ništa nismo iz toga naučili . Ma dno dna
  • pešća
    655
    Koliko se čeka da on uhvati formu? Više i ne brojim. Znam da se konstantno spominje neka mitska polusezona ali od lijepih uspomena se ne živi.

Ako nešto ne valja onda promijeni. Igrač kad upadne u lošu formu vrlo lako izgubi mjesto u početnih 11, samo se našeg golmana nikad ne dira. Doslovno mislim da je nemoguće da Filipović brani gore od ovog, a gledao sam kako brani na pripremnim i prijateljskim utakmicama. Pa i u Šibeniku je branio solidno.
  • SAS1987
    19.1k
    Neva zvani crtaKujtim Shalla

Voli crtu više od... :lol:

nintchdbpict000207523109-e1482517772554.jpg?resize=1356,2048&quality=90&strip=all
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    kakva legenda , Robbie Fawler, taj je sinuse izgubio sa 14 godina ,ona legendarna proslava gola kad je pola korner linije pošmrkao. Ovaj naš mi nekako više liči da je na vutri pa ga uspava ,i onda se baci nakon minute kad je lopta već i krenula sa centra a mi gol primili:rofl:
  • E46
    1.9k
    ovaj nas je cijepljen od tjelesnog, kao da nikada nije tehnicirao sa loptom, radio degažman sa trenerima, radio vjezbe dodavanja bez dodira u paru, igrao ševe, kao da je te sve nogometne i golmanske osnove preskocio i stao na gol samo zato jer je visok debel trom i nepokretan i onda ništa drugo nije mogao igrati, i još kad se na to sve nadoda nezainteresiranost za tim što radiš dobiješ ovo što sad imamo. Definitivno ubjedljivo najgori golman kojeg sam ikad gledao na hnl travnjacima od samostalnosti RH, bez pretjerivanja, vjerujem da je u negdje 50% odgovornost njegova za rezultat i stanje kluba, ekipa nema povjerenje u golmana i nema sigurnost, zna se da je to golman koji ce svaki sut u okvir popit gol, znam da mi kroz mlađe kategorije nekada kad smo igrali i kad smo imali takvu rupetinu na golu smo se svi krivo gledali i nitko mu zbog trenera i odnosa nije smio reci da je teska rupetina, i znas da kad igras tekmu sa takvim likom da sve dobro sto napravis on u svakom trenutku moze usrat upropastit kao nebrojeno puta do sada taj nas talent na golu, kao sto je usro protiv Monaca i direktno nanio klubu financijsku štetu kao sto je u prvenstvu do sad vec nebrojeno puta usrao a od utakmice sa Varazdinom i prve krađe bodova od strane doticnog niz se samo nastavio svakom utakmicom.
  • scooniepenn
    5.9k
    Dakle, nama su Celta i Istra sve što su uputili u gol zabili i onda neki imaju obraza reći da je primjerice McKennu lopta za drugi gol preletila, a našem Nevi Lawal zabije glavom nakon centaršuta sa 2 i pol metra. Mene je iskreno sram da jedan Dinamo ima takvog golmana. Smatram se osobom sa dosta strpljenja, ali ovo je davno prešlo sve granice dobrog ukusa. Baš sam za vikend gledao Celtu i Barcu 2:4 i bez imalo pardona mogu reći da je Barca imala Nevu na vratima izgubila bi jedno 2 do 3 razlike.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    on je tu loptu morao pokupiti. Čak je izgledalo kao da McKenna i očekivao da će Neva pokupiti
  • scooniepenn
    5.9k
    McKenna je u ovoj polusezoni nažalost vidio više vratarskih nebuloza nego u cijeloj dosadašnnjoj karijeri. Ako nam dođe kojim čudom Livi, čovjeku neće biti jasno što ga je snašlo.
  • fakin
    2k
    Ako nekim cudom i dode livakovic to ce biti sredinom prvog mjeseca, a on je zadnji put u kontinuitetu branio u 7. mjesecu, znaci pola godine bez branjenja (osim par utakmica u reprezentaciji) tako da ce i njemu trebati vremena dok stekne formu
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Ne treba golmanima ne znam koliko. Ima golmana kaj su cijelu karijeru zamjene pa ta 3 puta godišnje brane kao da je običan dan u uredu. A ovaj kog sad imamo je takav kriminal da Livaković s drvenom nogom i kukom umjesto šake je Lev Yashin za njega.
  • rokikaciga
    6.9k
    Slazem se. Golmani su mali "vudreni" u glavu po prirodi pa im ne treba prilagodba od mjesec dva kao npr srednjem veznom. Sjecam se da je meni na prvim utakmicama u sezoni ili nakon ozljede trebala jedna dobra obrana na zagrijavanju i odmah bi imao puno samopouzdanje i nisam se preispitivao kao Neva na nasem golu.
  • Jos-Optimus
    7.9k
    ako netko ne treba privikavanje ili period adaptacije - to je naš Livi. Em bi kao introvert opet procvjetao tu gdje je najsigurniji, em je već i u repki pokazao koliko je stabilan i dobar unatoč nebranjenju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet