• doubletrouble
    1.8k
    Odgajan sam u obitelji gdje se pušta Živjela Jugoslavija tijekom tuširanja. gdje nema križa i gdje se sere po braniteljimaMajki2111

Nakon ovog šta ti je Eduardo napisao ti i dalje ne odustaješ. Ne znam kako nekad nisi u stanju neke stvari zadržat za sebe pogotovo kad se radi o ovakim temama na koje su ljudi (s pravom) osjetljivi

Ja te neću vrijeđat, a zaslužio si teške uvrede
  • Tom Hanks
    4.4k
    Debilu koga boli kurac za tvoje komunjare od roditelja
    Prešao si granice davno
  • Majki2111
    4.2k
    Gdje sam ja napisao da mi ovdje nije dobro? Napisao sam da sam neutralan oko svega toga. Ja radim u Zagrebu i plaćam porez za razliku od dijaspore koji se smatraju velikim Hrvatima. Nitko dijaspori ne brani da se vrati u Hrvatsku i da radi ovdje je li tako?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    Ja radim u Zagrebu i plaćam porez za razliku od dijaspore koji se smatraju velikim Hrvatima. Nitko dijaspori ne brani da se vrati u Hrvatsku i da radi ovdje je li tako?Majki2111

Je li ti palo napamet da veliki dio tih ljudi privređuje za svoj kruh vani jer ih je tvoja jebena Jugoslavija o kojoj volite slušat pod tušem natjerala na to?
  • Majki2111
    4.2k
    Apsolutno. Pa nek se vrate. Više Jugoslavija nije. Nisam ja za Jugoslaviju. Nisam to rekao.

Jugoslavije nije preko 30 godina. Dovoljno vremena da se netko odluči vratiti se.

Zašto uvažamo strane radnike a imamo više Dijaspore nego što Hrvata u RH? Pa vratite se u toliko voljenu Hrvatsku, Dijasporo draga.
  • ZGBhoy
    1.8k

Znaš kaj, nije stvar u tome tko gdje plaća porez nego tko kaj nosi u sebi. Ti možeš sjediti u Zagrebu i plaćati porez, a svejedno ne imati ni trunku onog žara i ljubavi prema Hrvatskoj koju dijaspora nosi i čuva desetljećima daleko od doma, ne branim cijelu Dijasporu ima dosta Indijanaca među nama daleko od toga niti ne osporavam tvoj osjećaj prema domovini al nemoj da moraš koristit WC Papir za obrisat usta nakon nekih stvari koje si napisao ovdje!

Uostalom objasnio ti je Eduardo sve….
  • Majki2111
    4.2k
    Nisam ni rekao da imam nacionalni naboj. Samo me zanima što Dijasporu sprječava da se vrate u tako voljenu Hrvatsku za koju imaju toliko veliki naboj danas?
  • ZGBhoy
    1.8k
    Znaš kaj ih sprječava? To što su mnogi poput mog starog morali otić jer ih je Jugoslavija i njen sistem tjerala. I sad kad bi se neki htjeli vratit, dočeka ih ista mentalna kaljuža, oni koji se hvale da plaćaju porez i da su “neutralni”.
  • Enco
    568

Slušaj šta hoćeš dok se tuširaš, vješaj krvnika tita na svoj zid ako nećeš križ ,nemoj stan blagosloviti idućih trideset ali ne "seri" po ljudima zaslužnim za našu domovinu.
    Javno to napišeš i kažeš da ne vrijeđaš nikoga,
    pa ti nosi normalan čovječe!
    Eto ni ja ne vrijeđam nikoga
  • nemapredaje
    6.5k

Tko je igdje spominjao ikakvu dijasporu. Sad si i s time zakačio ekipu. Fakat si vrhunska trolčina. Napočetku si bio simpatičan sa svojim dogodovštinama, al si postao jako naporan sa svojim konstantnim spominjanjem “komunističko/ljevičarskog” odgoja. Boli nas kurac.

Daj čovječe više odrasti jebote. Ako su te tak starci odgajali ne znači da takav moraš biti do smrti. Daj se makni od tih staraca, mućni malo svojom glavom i živi svoj život.
  • Jurki
    20.5k
    dal je rijec o dijaspori ili o tvojim proserima?
    Ako te bas zanima ta ista dijaspora je skupljala Dojč marke i dolare da bi mogla drzava kupiti oruzje za obranu.
    Kazem da ni jedna osoba koja se osjeca Hrvatom i Dinamovcem nebi smjela takve gluposti izjavljivati.
    Nisi ni svjestan kaj su neki ljudi propatili, a tebi je to zajebancija.
    Stari moj dal je to na kraju krajeva ljudski, da tebe boli k za sudbine tolikih ljudi, koji su bili nasi sugrađani, susjedi?
    Siguran sam da i na ovom forumu ima ljudi koji su izgubili nekog u ratu.
    Seres po zrtvi ljudi, koji su napravili to da se ti mozes slobodno kurciti bez da te milicijski pendrek ne mlatne po glavurdi.
    Isto tako seres po zrtvi Boysa koji su ostavili kosti od Iloka do Prevlake.

Moze te sram biti.
  • Noel
    17.1k
    gdje se sere po braniteljimaMajki2111

Dok se tvoj tata sa tvojom mamom i njezinom mamom skrivao po špajzama ti ljudi po kojima sereš su svoju mladost ostavljali neki i ginuli za svoju djecu i tebe da bi mogao srat i laprdat slobodno. Srami se, i ti i onaj koji se skrivao sa babama po špajzama i odgojio te takvoga.
  • T90d
    2.3k
    Meni je nevjerojatno da on još nije dobio ban.

Koga još treba uvrijediti da ova zeleno-komunistička krepotina dobije nogu sa foruma?
  • znajdatevolimja
    1.7k

Slučajno lajk. Niti se slažem, niti se ne slažem. Dapače, boli me kurac.
  • Mali dioničar
    18.4k
    S obzirom na to da je ovo ipak nogometni forum, za neukog mladića nekoliko nogometnih pouka jer je nogomet uvijek dobar lakmus papir društvenih dogadjanja.

Fudbalski klub Jugoslavija zapravo je osnovan kao Fudbalski klub Velika Srbija.

Velika Srbija osnovana je 1913. a promijenila ime u Jugoslavija 1919. Kako prikladno.

1945. su osnovani Crvena Zvezda i Partizan.

Od 80tih godina prošlog stoljeća do danas Crvena Zvezda i Partizan, a posebno Crvena Zvezda uz komunističke simbole koje imaju u grbu gdje god mogu na stadionima i na tribinama imaju i četničke.

Pod zvijezdom i četničkim simbolima razarana je Hrvatska, a ta dva simbola simultano stoje u lijepoj simbiozi na nogometnim stadionima u Srbiji.

U medjuvremenu jugoidioti s prebavalištem u Hrvatskoj imaju problema sa Za dom spremni.

S T R A Š N O.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.