rioda
Ovaj forum je postao leglo lažnih insajdera, trojanskih magaraca, novinarskih hijena i bivših plaćenika. Nemoguće je da navijači dinama ovako seru po klubu i rade protiv njega, nemoguće. Kada vidiš da je angažirana čitava mašinerija mainstream medijia da se blati i piša po tvom klubu na svakom koruku, a jedan drugi, koji se btw umrežio s istom mašinerijom i upitnom organizacijom, uzdiže na svakom koraku, kako je moguće da ne staneš u obranu svog kluba barem na ovoj jedinoj platformi? Neki dan indeks stavlja kao udarnu vijest pod rubrikom sport: OTKAZANO DINAMOVO U ŠPANSKOM. Recite vi meni je li ovo normalno? — FelceAzzurro
Blueshadow86
Borovljanin
pešća
Tvrdica McTvrdi
NORTE
Nemoguće je da navijači dinama ovako seru po klubu i rade protiv njega, nemoguće.
kako je moguće da ne staneš u obranu svog kluba barem na ovoj jedinoj platformi? — FelceAzzurro
mlinchica
Mislio sam pitat online za članski dan, ali sumnjam da će moje pitanje bit pročitano pored nekoliko stotina ostalih, — pešća
pešća
kad i koliko treba se krpati kod drugih klubova — Tvrdica McTvrdi
gaTeDZG
Zapravo se radi o tome što je danas na internetu aktivna samo glasna manjina, a tiha većina šuti i ne želi se spuštati na taj nivo. Pa pogledaj komentare na društvenim mrežama, od Dinama nadalje, imaš dojam da su svi ljudi bolesni u glavu, a zapravo komentiraju samo idioti, trolovi, neinteligentni besposličari itd., pametan će se rijetko uključiti u takvu raspravu.
Probirštift
Pothvat rušenja Maksimira će biti jedan od najvećih pothvata u ovom dijelu Europe. Trenirati pored takve silne buke, bagera, prašine, dizalica mi se čini nemogućim. — pešća
MolonLabe
Zagreb1992
Pacho
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.