• NKDZ86
    6.4k
    a zakaj ti nisi baniran? rekao si ak kova ne dobi otkaz, da ćeš tu napisat neke info. kaj si se stiso?

edit: Ukoliko Kova ne bude bivši večeras, spreman sam napisati cijelu istinu u svlačionici i Bobanu, pod cijenu bana zauvijek s foruma, makar i dao oružje medijima za daljnje udaranje.
    Nije Dinamo seoska prčija.

2 days ago

ne seri više
  • FazeN
    3.4k
    napisao sam ljudima privatno u inbox najbolje da ću napisat na javan forum bravo
  • Zambatine škude
    3.7k
    Napisao je nepoznatim ljudima u inbox, nije budala da napiše nepoznatim ljudima na temu.
  • FazeN
    3.4k
    Niti nepoznatim ljudima, već ljudima s kojima se čujem svako malo lp :heart:
  • Zambatine škude
    3.7k
    Gori od vas insajdera koji bacate svako malo ješku ne bi li zakuhali temu i ubrali što više pažnje su samo ovi koji vam daju na značaju i očajnički vas mole da im nešto dobacite sa stola. Te ćeš otkriti ovo te ćeš otkriti ono, stay tuned, ovo se ne propušta, ko da čitam Kurir ili Informer.

Međutoa, vidim da je to moderaciji skroz okej, a da je klubu očito još više okej da svi drugi interpretiraju što se tamo događa, tako da suštinski problem nije u tebi. Samo rokaj majstore.
  • Ritam Ulice
    2.3k
    ja nisam nis dobio jos uvijek
  • Borovljanin
    368
    Hvala Bogu pa ne mislim da novinari odlučuju tko će biti prvak. Zamisli da si tip koji vjeruje da će zbog tamo nekog članka Dinamo izgubit? Da to nekome nešto znači? Da nekog boli briga što se "piša" po nama? Da se stvaraju "kontrukcije" zbog kojih mi kaj, gubimo titule? Ne, ne.

Nek pišu, puca nekom k. Bitno je da pobjeđujemo i osvajamo trofeje, sve ostalo nije u domeni.
  • NitkoBitan
    33k
    Neka pisu, na nama je da ne citamo.

Eto i Real zaredao dva kiksa pa se pise o nemiru u svlacionici, nezadovoljnima, krizi, busenju trenera, Perezu...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Samo za članove prvog reda :cool:
  • FelceAzzurro
    963
    Ovaj forum je postao leglo lažnih insajdera, trojanskih magaraca, novinarskih hijena i bivših plaćenika. Nemoguće je da navijači dinama ovako seru po klubu i rade protiv njega, nemoguće. Kada vidiš da je angažirana čitava mašinerija mainstream medijia da se blati i piša po tvom klubu na svakom koruku, a jedan drugi, koji se btw umrežio s istom mašinerijom i upitnom organizacijom, uzdiže na svakom koraku, kako je moguće da ne staneš u obranu svog kluba barem na ovoj jedinoj platformi? Neki dan indeks stavlja kao udarnu vijest pod rubrikom sport: OTKAZANO DINAMOVO U ŠPANSKOM. Recite vi meni je li ovo normalno?
  • Crusades
    20k
    Neki dan indeks stavlja kao udarnu vijest pod rubrikom sport: OTKAZANO DINAMOVO U ŠPANSKOM.FelceAzzurro

Jučer je to bilo... to sam i ja htio komentirat. Naravno da je članak napisan nakon kaj se tu povela rasprava je li Dinamovo otkazano zbog lošeg vremena, rezultata ili se Zvone usrao reakcije nakon 2 poraza. B o l e s n o.
  • NitkoBitan
    33k
    Sutra ce pocet pisat i o dress codeu koji zlocesti Zvone namece treneru.
  • dmil
    1.2k
    znaš kako bi se to moglo preventirati? Da su napisali da je Dinamovo otkazano zbog lošeg vremena (ili koji je već razlog).

Ovako su ostavili prostor novinarima da lagano potpiruju vatru i golicaju maštu ljudima.
  • The Undertaker
    9k
    Ako klub ne reagira proaktivno onda je logično da mediji pišu svoje priče.
    Vijest da je Dinamovo otkazano sa razlogom otkazivanja mora biti objavljena najprije na stranicama kluba pa tek onda u drugim medijima.
    Slično vrijedi i za sve ostale bitne vijesti.
    Ako se najavi članski dan onda uz najavu treba biti i informacija da je na raspolaganju 400 mjesta, da direktnog streama neće biti ali da će svaki član dobiti kompletnu snimku događanja.
    Ovako sve napola i nepotpuno pa je logično da se nagađa.
    Srećom imamo ovdje kolege pa uspijemo nešto i doznati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet