• NKDZ86
    6.4k
    a zakaj ti nisi baniran? rekao si ak kova ne dobi otkaz, da ćeš tu napisat neke info. kaj si se stiso?

edit: Ukoliko Kova ne bude bivši večeras, spreman sam napisati cijelu istinu u svlačionici i Bobanu, pod cijenu bana zauvijek s foruma, makar i dao oružje medijima za daljnje udaranje.
    Nije Dinamo seoska prčija.

2 days ago

ne seri više
  • FazeN
    3.4k
    napisao sam ljudima privatno u inbox najbolje da ću napisat na javan forum bravo
  • Zambatine škude
    3.7k
    Napisao je nepoznatim ljudima u inbox, nije budala da napiše nepoznatim ljudima na temu.
  • FazeN
    3.4k
    Niti nepoznatim ljudima, već ljudima s kojima se čujem svako malo lp :heart:
  • Zambatine škude
    3.7k
    Gori od vas insajdera koji bacate svako malo ješku ne bi li zakuhali temu i ubrali što više pažnje su samo ovi koji vam daju na značaju i očajnički vas mole da im nešto dobacite sa stola. Te ćeš otkriti ovo te ćeš otkriti ono, stay tuned, ovo se ne propušta, ko da čitam Kurir ili Informer.

Međutoa, vidim da je to moderaciji skroz okej, a da je klubu očito još više okej da svi drugi interpretiraju što se tamo događa, tako da suštinski problem nije u tebi. Samo rokaj majstore.
  • Ritam Ulice
    2.3k
    ja nisam nis dobio jos uvijek
  • Borovljanin
    368
    Hvala Bogu pa ne mislim da novinari odlučuju tko će biti prvak. Zamisli da si tip koji vjeruje da će zbog tamo nekog članka Dinamo izgubit? Da to nekome nešto znači? Da nekog boli briga što se "piša" po nama? Da se stvaraju "kontrukcije" zbog kojih mi kaj, gubimo titule? Ne, ne.

Nek pišu, puca nekom k. Bitno je da pobjeđujemo i osvajamo trofeje, sve ostalo nije u domeni.
  • NitkoBitan
    32.9k
    Neka pisu, na nama je da ne citamo.

Eto i Real zaredao dva kiksa pa se pise o nemiru u svlacionici, nezadovoljnima, krizi, busenju trenera, Perezu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet