• Mr Anderson
    14.8k
    Kruno je s 56 godina sazrio kao trener:lol:
    Ipak, svoju kvotu boravaka na klupi Dinama je nadam se ispucao.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    to nek ide njima na cast. Kruno je kulturan i pametan gospodin. Zna se on ponasati. To sto ga neki zele sotonizirati i praviti sprdnju od njega nije do Krune. Osim toga iza sebe ima rezultate i trofeje koji nesto govore o njemu.
  • fakin
    2k
    I ja sam se sprdao s Krunom kad je bio mamicev potrcko, međutim nakon toga se razvio u vrlo dobrog trenera. Ima vise trofeja nego zadnja 3 nasa trenera zajedno
  • Omake
    13.3k
    Mamić je pičkin dim za vlasnika Pyramids. Krunini uspjesi nisu toliko impresivni kad se zna pozadina Pyramids kao kluba, a pogotovo povijest njihova vlasnika.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    to kakav je njihov vlasnik ne znam, ali ne bih se slozio s ovim da uspjesi Pyramidsa nisu impresivni. Buduci da je tamo najveci klub i opcenito u svijetu jedan od najvecih klubova Al Ahly koji ima i pogurance saveza i sudaca, osvojiti par trofeja s klubom koji je tek osnovan 2008. i nema navijaca je itekako impresivno. I ti svi uspjesi su se dogodili pod Krunom. Osvajanje africke lige prvaka svakako vrijedi istaknuti.

Prosle sezone je Pyramids trebao biti i prvak lige, ali se dogodila situacija da je Al Ahly imao neodigranu utakmicu sa Zamalekom cini mi se, koja se nikad nije odigrala, a upisana je pobjeda Ahlyu. I to je savez dopustio.
  • Omake
    13.3k
    vlasnik im je milijarder, bivši čuvar MBSa. Tako da imaju i oni poguranca na svim razinama.
  • Zg123
    2.9k
    Zbog cega bi mi trebali tocno zaliti Krunu? Jer eto zamisli sprdali se s njim jer je bio covjek bez karaktera, potrcko jednom kriminalcu o kojem ni dan danas nema nista negativno za reci. Neka njega u Egiptu i svaka mu cast na uspjesima tamo, ali sve prije toga izvan hr je bilo poprilicno neuspjesno i lose.
  • Droljo
    22.6k
    Kruno je bar otvoreno rekao da ga je mamić zajebao i to ne jednom (to mu ipak ide na dušu što se dao sjebat opet). Da su dogovorili kako mora gurat mlade što je on i radio pa bi ga bacio pod vlak nakon blamaža.
    Ja nemam problema sa tim da danas kruno dođe u dinamo. Mislim da bi bio dobar. Iako nisam za reciklažu i bio mi je bzvz prije...
  • Ritam Ulice
    2.3k
    Kruno Jurcic veliki autoritet u svlacionici, daj nemojte me zajebavat :lol:
  • DiddyGuela
    4.9k
    Bojan Vrucina je jednom prilikom savrseno opisao Krunu Jurcica kao trenera i osobu. Rekao je da mu je Kruno jedan od boljih trenera u karijeri ali njegov nacin komunikacije te tjera da radis sve suprotno od onoga sto ti kaze. To je Kruno Jurcic.

Svaka cast njemu na uspjesima nakon Dinama ali ne hvala. U svakom njegovom javnom nastupu vidis tu istu osobu koja ima potrebu glumiti zrtvu, svi su protiv njega, novinari, protivnici, ovi oni... 0% samokritike mu je standard.

Jednostavno neka se drzi Egipta i boli ga karcina. Nema on tu sta dokazivati iako sam siguran da bi se on bas rado "dokazao" hejterima unatoc.

Hvala i svaka cast ali ne!
  • Mr Anderson
    14.8k
    Možda je on sad i OK trener, ali upitna su mi njegova moralna načela. Bio je Mamićev potrčko, ovaj bi ga šutnuo, a on bi se stalno vraćao. Sjećam sa kak je cvilio kad ga je zadnji put šutnuo, nakon poraza doma od Austrije. Da ga je i četvrti put zvao, došao bi opet. Nek on gradi karijeru drugdje i nek si zaradi za stare dane.
  • Droljo
    22.6k
    Zaradio je on za sto godina a ne stare dane...
  • ElDorado
    7.1k
    Kakva jebena situacija da se zaziva Kljuno Jurčić.
  • Infinity
    20.3k
    Podcjenjivanje samog sebe.

I nije Kruno jedini slucaj, prizivalo se i ranije trenere koji su dosli i dokazali da njihov angazman nema smisla. Imamo na klupi jedan primjer.

Meni nije jasno da jedan prosjecni navijac nema bar malo maste. Ne moramo ici u krajnost i zazivati Mourinha, ali i Kruno Jurcic je druga krajnost.
  • Droljo
    22.6k
    Ajmo još jednom...
    Ja nemam problema sa tim da danas kruno dođe u dinamo. Mislim da bi bio dobar. Iako nisam za reciklažu i bio mi je bzvz prije...Droljo

Zašto misliš da bi kruno bio loša opcija?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.