• Jos-Optimus
    7.9k
    ja se također sada sa sjetom prisjetim tih teških pobjeda jer su bolje od gubitka bodova...isto sam bio za njegovu smjenu, ali zbog kukavičkog pristupa derbijima, nikako zbog lige prvaka. Danas mi je žao jer su, očigledno, on i Bjelica dobro pročitali ekipu i nisu srljali grlom u jagode.

E sad, otkaz je zasluzio, ali zbog LP sigurno ne. Pa taj Bayern uvali Barci 8 komada na dobar dan, a protiv nas se sudili komični penali, ne možeš tu ništa, prevelika je to razlika kad ih krene, a još ih i razljutili. Pa mi smo ovdje imali ekipu koja se ljutila kako se branimo u gostima protiv Arsenala, kao zašto se ne otvorimo. To ti dovoljno govori o prosječnom poznavanju nogometa.
  • rokikaciga
    6.9k
    slazem se sto posto. Kad gledas unazad bio je u pravu sto se tako postavljao...i na kraju pobjedivao vise-manje kaj je trebao. Ima 3-4 teske mrlje, ali fali Profa (barem meni)

images?q=tbn:ANd9GcQT4Tq7B_R0pmshrodZ_8P14_PQJ5wRKrUu3C9ooz2WvlxcprVJtaT25rz4CQb2Z8MaoOJX&s=10
  • Crni86
    17k
    Rile sa klincima u dinamovom fan shopu
  • hb1
    221
    I meni fali, davao mi je neki osjecaj sigurnosti i razuma, koliko se sjecam imao je i peha sa ozljedama malo, uglavnom mislim da smo bili đubrad prema njemu.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Dao bih sto Kovacevica za jednog Jakira. Po meni nebo i zemlja kaj se trenerske kvalitete tice.
  • Carmichael
    369
    Koliko ovdje oplakujemo Jakirovićev mandat dovoljno govori o tome koliko smo srozali naše kriterije za trenera Dinama..

Da, Jakir je bio bolji i od Kove i od Cannavara, ali njegova ekipa je znala igrati jednako loše kao i Kovina, ali su ga malo češće izvukli individualni potezi Petkovića / Baturine / Pjace, ili neki gol u 90oj.

Imao je i on ozbiljnih kikseva, kriznih perioda i davalo mu se vremena kao nijednom drugom treneru u proteklih 15 godina.

Hvala na titulama, ponekim velikim pobjedama, imao je svlačionicu, znao promijeniti formaciju, ali Jakir nije bio dugoročno rješenje, i to smo svi tada znali
  • ruicosta
    384

Upravo to...ekipa zaziva jakira kao da je sir alex i don carlo u jednom. Limitirani trener ispod razine dinama.

Svaka cast na tituli ali bilo je takvih groznih tekmi da jos imam ptsp. I slavni qarabag...trebali su nas napuniti realno.

Dobio je pedalu zasluzeno, isto kao i cannavaro i kaj mora ovaj onaj dobri covjek. Nenu su iznutra izbusili i falilo mu je preko pola ekipe tako da o njemu ne bih
  • Tom Hanks
    4.4k
    Samo ono jakirovo jadikovanje i traženje milosti kada je Bayern trpao mi je dovoljno da ne bude ovdje,a di su još ostale sramote
  • NitkoBitan
    33k
    Nemam pamcenje ribice pa se sjecam koliko je stranica bilo ispisano na njegovoj temi i koliko se kritizirala njegova igra. Glavna posalica je bila da uopce nema uigranih akcija pod njim.

Ne sjecam se kada je neki trener imao vise kredita od njega.
  • tp1997
    2.2k
    Mislim da se ne radi o zazivanju Jakira, već o usporedbi. Usporedbi koja pokazuje koliko lošeg trenera imamo kada postavimo uz bok njega i Jakira.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

To je vjerojatno glavna stvar. Iako osobno imam dobro misljenje o Jakirovim trenerskim vijestinama mi je jasno zasto ga neki nebi vise htjeli vidjet na klupi.

No poanta je bas ovo, da sada imamo covjeka na klupi koji je valjda u svakom zamisljivom segmentu trenerskog posla, pa i stilu i karakteru kakvog Dinamo treba i zasluzuje i kojeg je Boban trazio, nemjerljivo inferiorniji Jakiru, kojeg smo imali vec na klupi. Najvise boli to nazadovanje. To da padamo sve nize i nize.

Mislim da nitko ne bi nostalgicno gledao na Jakira da je Zvone doveo trenercinu. Ali ovako se doslovce raspadas od muke kada vidis da nas vodi trener razine Slavena a imao si bolje od toga.
  • ElDorado
    7.1k
    Nismo vjerovali u Oršu ali eto jesmo u polovnjake iz hnla. Pasad imamo vrhunska krila.
  • Mali dioničar
    18.4k
    Sretan imendan Martinu Baturini!
  • Goncalo Santos
    2.3k
    Hrvatski trener u Egiptu ostvaruje odlične rezultate što nije ostalo neprimijećeno, svrstali su na vrlo upečatljivu listu
    Možda nam je geografski daleko, nogometno ipak u sjeni najjačih liga svijeta i fokusa na naše igrače u Europi, međutim, Kruno Jurčić u Egiptu radi sjajan posao. Velika je zo zemlja, a ogroman je i nogometom zaluđen i kontinent, koji je Jurčić ove godine i pokorio. S Pyramidsom, novijim klubom iz Kaira, Jurčić je u 2025. osvojio Aftičku ligu prvaka, potom i afrički Superkup, naslov prvaka Egipta promaknuo mu je za sitno, ali njegovi su rezultati odzvonili i izvan granica Egipta i Afrike.

Tako se Jurčić nalazi u konkurenciji za svjetskog trenera godine po izboru IFFHS-a, Federacije sportske povijesti i statistike. Za godišnje nagrade (gleda se kalendarska godina) glasuju novinari, treneri i nogometni stručnjaci iz 120 država, u mnogim kategorijama. od najboljeg igrača i igračice, do najboljih sudaca svijeta. Jurčić je, dakle, među kandidatima za najboljeg trenera godine i to u društvu nogometnih velikana poput Antonija Contea, Diega Simeonea, Enza Maresce, Hansija Flicka, Luisa Enriquea, Mikela Artete, Simonea Inzaghija, Unaija Emeryja, Vincenta Kompanyja, Xabija Alonsa, Abela Ferreire, Felipea Luisa, Gustava Costasa, Thiaga Nunesa, Vicentea Sancheza, Sespera Sörensena, Matthiasa Jaisslea, Shigetoshija Hasebea i Miguela Cardosa. Borba za prijestolje nije lagana, ali je svakako čast biti u ovom društvu i potvrda odličnog posla koji je Jurčić radi u Egiptu. (T.N.)

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/veliko-priznanje-jurcic-u-drustvu-velikana-kandidira-za-svjetskog-trenera-godine/153281

Inace Kruno je u Pyramidsu presao brojku od 100 utakmica na klupi. Cestitke.
  • dmil
    1.2k
    mozda sam lud, ali Kruni bi dao još jednu priliku u Dinamu sad kad je skupio značajnog iskustva, ali samo uz uvjet da mu se uzme vrhunska PR tvrtka jer bi ga naši mediji rasturali dan/noć
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.