• Jos-Optimus
    7.8k
    ja se također sada sa sjetom prisjetim tih teških pobjeda jer su bolje od gubitka bodova...isto sam bio za njegovu smjenu, ali zbog kukavičkog pristupa derbijima, nikako zbog lige prvaka. Danas mi je žao jer su, očigledno, on i Bjelica dobro pročitali ekipu i nisu srljali grlom u jagode.

E sad, otkaz je zasluzio, ali zbog LP sigurno ne. Pa taj Bayern uvali Barci 8 komada na dobar dan, a protiv nas se sudili komični penali, ne možeš tu ništa, prevelika je to razlika kad ih krene, a još ih i razljutili. Pa mi smo ovdje imali ekipu koja se ljutila kako se branimo u gostima protiv Arsenala, kao zašto se ne otvorimo. To ti dovoljno govori o prosječnom poznavanju nogometa.
  • rokikaciga
    6.7k
    slazem se sto posto. Kad gledas unazad bio je u pravu sto se tako postavljao...i na kraju pobjedivao vise-manje kaj je trebao. Ima 3-4 teske mrlje, ali fali Profa (barem meni)

images?q=tbn:ANd9GcQT4Tq7B_R0pmshrodZ_8P14_PQJ5wRKrUu3C9ooz2WvlxcprVJtaT25rz4CQb2Z8MaoOJX&s=10
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.