• austrijanac
    8.3k
    Dobar podcast, mimo zvuka.

Drago mi je da vas je troje, pa se s jednim uvijek mogu ne slagat, što mi samo trenira živce za iduću Dinamovu tekmu.
  • Jos-Optimus
    7.9k
    Dečki su super, ali baš neslušljivo ovo pucanje jučer
  • Jos-Optimus
    7.9k
    Oprostite, popravilo se kasnije...ovaj podcast je dobar za liječenje emotivnih rana :lol:
  • mali M
    8.9k
    Oprostite, popravilo se kasnije...oJos-Optimus

ja još nisam došao do ovog djela i baš je frustrirajuće. Okej gledam dalje i čekam da prestane...

Na početku kad je Niko rekao "evo nas prvi puta u ovom formatu" mi je pala roleta. Nadam se da podcast neće izgledati ovako jer mi je to žešći amaterizam. Nadam se da to znači da se već debelo uređuje studio jer mi je ova forma preko zooma i sličnih bedastoća baš amaterski potez. Kao prvo morate onda debelo šutiti jer kad krenete istovremeno govoriti ništa se ne razumije, gubi se onaj spontani komentar jer se stalno mora šutiti dok drugi priča da se ne prekida veza.

Druga stvar, kako napreduje studio? Poanta donacija i financijske podrške ima smisla dok ljudi znaju u šta se ulaže. Rekli ste da ćete napraviti popis šta se kupuje/treba kupiti pa da skupljamo. Ovako je baš malo bedasto, sve stagnira, 10 podcasta izašlo, a mi završili na zoom callu.

Treća stvar, da li postoji mogućnost da se na novom stadionu izborimo za jednu prostoriju za podcast? neznam koliko je to moguće u Kranjči, ali na Maksu bi bilo fantastično.
  • mlinchica
    4.3k
    ja još nisam došao do ovog djela i baš je frustrirajuće. Okej gledam dalje i čekam da prestane...mali M

Nakon 40. min je prestalo pucketati
  • mali M
    8.9k
    hahahaha slušao sam dok sam išao na posao i došao sam do neke 37-38 minute.. budem nastavio onda
  • Niko1986
    4.5k
    Druga stvar, kako napreduje studio? Poanta donacija i financijske podrške ima smisla dok ljudi znaju u šta se ulaže. Rekli ste da ćete napraviti popis šta se kupuje/treba kupiti pa da skupljamo. Ovako je baš malo bedasto, sve stagnira, 10 podcasta izašlo, a mi završili na zoom callu.mali M

Studio napreduje, kroz par dana ću otvoriti temu baš vezanu za studio pa ćemo uz Kranjču pratiti još jedan projekt. Sve ide dosta sporo, ali ide. Neće se više snimati online, ovo je iznimka jer je Tribina selila u novi studio.
  • mali M
    8.9k
    hvala ti Niko na odgovoru, nadam se da ne shvaćate ovakva pitanja kao nešto negativno, nego me zanimalo kako stvari stoje. Inače se bavim i fundraisingom pa zato mislim da bi bilo dobro da pratimo kako studio napreduje i da se tome veselimo jer su ljudi skloni i više pomoći kada vide da nešto "raste".
    Ovo za online podcast je jednostavno nešto što ja ne podnosim.. Bio bi mi ogroman minus da nastavite tako, ali ja sam osoba koja je valjda najviše vriskala godinama za Zona podcast tako da bi vas slušao pa da ste i na gramofonima :lol:
  • Niko1986
    4.5k
    Jasno mi je sve, ali ne želimo požurivati sa studijom da ispadne nekakav poluproizvod. Bolje da budemo podstanari još neko vrijeme pa da kada krenemo s našim da to liči na nešto. Neki okviran cilj je da prvi podcast iduće godine bude iz novog studija.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    Ideja možda za podcast ako vam se da/stignete/želite sad dok je reprezentativna pauza ili kasnije dok bude zimska stanka: akademija. Kako stojimo u kojoj kategoriji, koji igrači su označeni kao najperspektivniji, analiza što ne valja zadnjih godina i kako uskladiti ganjanje rezultata uz promociju mladih igrača iz škole.
  • Kepec
    7.7k
    Bilo bi možda zanimljivo i ubacit videe nekih dijelova utakmice pa to prokomentirat, tipa Beljin promašaj, golovi Istre, Dominguezova netočna dodavanja i slično. Jasno da je već i ovako upotpunjeno tih 2 sata s obzirom na stanje u klubu i igru i ne daju vam puno prostora za manevar, bilo bi puno lakše da izdominiramo 3:0 pa nemate o čemu pričati.
    Samo prijedlog naravno i ne zanemarujte se previše "puckatenjem" tih 20ak minuta ili koliko već, tko god je radio/organizirao/pokretao nešto svoje mu je jasno kakva je to muka i nakon 10 godina nečega, a ne nakon "tek" 10 podcasta. Samo naprijed.
  • kristijank
    361
    Nemoguce s obzirom na tv prava. To može raditi onaj podcast od ht-a, a mi eventualno neke fotografije. Youtube je jako oštar s autorskim pravima, a nije pametno zajebavat se time u početnoj fazi.
  • Tranzicijski Napad
    868

Nemre video vise nigdje a kamoli na youtubeu.
  • rokikaciga
    6.9k
    Samo HNL ili? Jer sam vidao dosta velike takticke youtubere gdje pokazuju video akcija, a ne samo slike
  • Tranzicijski Napad
    868

Od prije europa, a sad su poceli i hnl, barem na x-u i instagramu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.