• ElDorado
    8.3k
    to nije moje razmisljanje, ja sam bio na stadionu do kraja tekme, to je razmisljanje prosjecnog naseg navijaca
  • Zagi
    13.7k
    20 minuta totalne depresije. Nemrem ovo više slušat.
  • njurci10
    310
    Ja sam ugasio nakon 10 minuta ovo je baš katastrofa.
  • Niko1986
    4.9k
    Početak je depresivan kada je tema utakmica s Betisom. Nije pobjeda u Koprivnici ispravila tu sramotnu predstavu.
  • Damir1986
    361
    20 minuta totalne depresije. Nemrem ovo više slušatZagi

Ja sam ugasio nakon 10 minuta ovo je baš katastrofa.njurci10

Svašta sam čuo na ovom forumu, ali optuživanje da je netko previše negativan nakon pet europskih poluvremena s gol razlikom 0-10 i stvorenom jednom šansom mi je novi favorit. I to sve igrajući u Europskoj ligi, nije da su nas razbili Arsenal, Bayern i City. Podcast nisam slušao još, ali šta bi dečki trebali biti sretni jer u 89. minuti nismo iz kornera dodali golmanu nego zabili za 1:3?
  • Dzg69
    111
    Ne,Dinamova predstava protiv Betisa je bila bas katastrofa..
  • njurci10
    310
    Ja se slažem da nije bilo dobro, ali toliko pljuvanja i sranja. Po meni je to ispod razine jednog Dinamovog podcasta.
    U redu je da se ne slažemo i ne moramo.
  • mali M
    9.2k
    a dobro momci, ako je normalno udaranje po Bobanu, klubu, igračima, obleki u fan shopu, bilo je pitanje vremena kad će malo udariti i po podcastu.. samo dalje vi momci udarajte..

ali toliko pljuvanja i sranja. Po meni je to ispod razine jednog Dinamovog podcasta.njurci10

da, skroz si u pravu, ajmo još onih debilnih podcasta kao naši južni prijatelji koji su cijepljeni od realnosti i prvaci su euforije!
    Dečki su već odavno rekli da nisu Dinamov satelit nego navijački podcast i to je ono glavno što tebe zapravo smeta. Poanta i je bila da budu bez kočnice i realni, a ne da zamataju stvari u papir i prave se gluhi i slijepi! Kad brod tone trebaš nekoga tko će reći da brod tone i organizirat daljnje korake, netrebaš nekoga tko će reć da je sve u redu i da se ništa ne događa i sve je super...
  • Kepec
    8.2k
    Ne kužim kaj fali podcastu? To kaj smo dali 5 komada u Koprivnici ne znači da se o Betisu treba pričati s hvalospjevima. Nakon Betisa je atmosfera bila kao trenutno u raspalom Osijeku, gore društvene mreže od užasavanja i uvreda, gori forum od depresije, ali kad dečki koji su uvijek objektivni iznesu činjenice onda je to negledljivo. Nije mi jasno stvarno.
  • rokikaciga
    8.3k
    Gle, nemres srat po Dinamu jer smo dosta dobro odigrali u KC. Sralo se i po Mikicu, srat ce se i po podcastu. Ne zato kaj zasluzuju decki da se sere po njima vec zato kaj su ljudi bolesni u glavu i moraju po necem srat. Ne prozivljava se ni meni opet taj Betis ali podkast je odslusan, lajk je lupljen.

Uostalom, jedan jako dobar savjet je da se ne obazires na misljenja ljudi koji ti svoje misljenje nece nikad rec u lice. Ovo anonimno na forumu ne racunam.

Tako da decki samo dalje, samo jako...99.999% nas vas i dalje podrzava i nastavit ce
  • mali M
    9.2k
    tako je.. a između ostaloga, kao i sav ostali medijski sadržaj, neki će biti vrhunski,a neki će biti okej.. svaka emisija je svijet za sebe i nemoguće je da sve bude isto zanimljivo
  • Str1nger Bell
    3k
    Ekipa mora shvatit da dečkima podcast nije jedina stvar koju rade u životu.

Imaju svojih problema,rade ovo za džabe, a i kao sto su rekli dobili smo 10 komada u zadnje 3 utakmice.
  • njurci10
    310
    Pljujte me koliko god želite, sve Podcaste sam do sada pogledao, jer kritika normalno da, ali meni je ovo bilo pretjerano...
    I ovaj nisam pogledao...
    Što naravno ne znači da neću dalje gledati
  • kristijank
    406
    Ljudi bezveze se sekirate kako je nesto nekome sjelo. Svi drugacije gledamo na stvari, a pogotovo na nama osjetljivu temu poput Dinama. Nekome je Betis nakon Koprivnice proslost i vise to ne izgleda tako lose. Nekome je i dalje nasa europska predstava sranje. Ja sam u ovoj drugoj ekipi. Ne mozemo i sigurno necemo uvijek svima udovoljiti, i tu nema nikakvih problema.
  • Pacho
    11.9k
    Pohvala deckima. Koja bi uopce bila svrha podcasta da se uvijek pretvaraju da je sve super?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.