• dmil
    1.2k
    u startu si se zajebao ako mislis da on ista sprema..
  • Chempers
    989
    Može li Boban smeksati vlasnika Celja pa da spusti onu odštetu od 10 milja za Rieru?
  • Fan
    1.7k
    Pomirio sam se s tim da Kova ostaje do daljnjega. Ono što me zanima, ako postoji ikakva informacija: traži li se nasljednik?
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Ono što me zanima, ako postoji ikakva informacija: traži li se nasljednik?Fan

I ja se nadam ovome. Odbijam vjerovati nakon ovolikog nezadovoljstva i igrača i navijača, i još u medijima natpisi da i sam Zvone u zadnje vrijeme nezadovoljno gleda igru Dinama, i sad da nakon svega toga odluka bude "ma ok je Kova okrenut će on ovo". Nadam se da mu je Karlovac zadnja tekma (99% da nije, ali tih 1% nade uvijek postoji). Jedino i ako ga Paminjo školuje, e onda jebiga, valjda bi to bilo to. Mister je lani zamalo doživio takav scenarij u Bjelovaru.
  • Zagreb1992
    2.8k

Riera je trener kluba koji nema imperativ kao što Dinamo ima ..Taj Riera je toliko spominjan da me čudi kako se europski velikani ne otimaju za njega
  • Mr Anderson
    14.8k
    Evo, Ivan Jurić je od danas slobodan
  • LA BOMBA
    623
    Celje ima u slovenskom kontekstu jednake ambicije kao Dinamo u HNL. Trebaš osvojiti titulu i rezultat u Evropi, atraktivan nogomet i mladi lokalni igrači.

Nevezano uz Rieru, mislim da bi Dinamova klubska politika trebala biti tražiti trenere koji su osvojili titule u sličnim ligama sa klubovima koji su slični Dinamu u svojim državama.

Kad npr. pogledaš odluku Bayerna da je uzeo Kompanyja, to je bilo zbog toga što je Kompany harao drugu englesku ligu sa Burnleyom i igrao napadački nogomet. Pa su tako kod Bayerna vidjeli potencial, jer Burnley je bio Bayern druge engleske lige i oni su htjeli trenera koji može igrati sličan dominantan nogomet. Naravno, Burnley nije ni 1% kluba kao Bayern, ali u tom specifičnom segmentu bili su sličniji nego npr. neki klub iz sredine tabele Premier League koji igra defenzivnije.

Dinamo bi trebao tražiti trenere koji su osvojili naslove u nekoj ligi, pa čak i ako je ta liga lošija od HNL ili se radi o mnogo manjem klubu.
  • Cif
    455
    ne obožavam ga ali dobro bi nam došao
  • Jaro
    11.1k
    pa Kova je osvojio, koju, cetvrtu ligu?
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    Ivan Jurić je od danas slobodanMr Anderson
    "Tek" treći put unutar godine dana da je slobodan...nek si on samo pronađe neki Cremonese ili Pisu za dalje.

Kak i Tušo kojeg su u četvrtak zazivali na zapadu :vomit:

pa upravo na takav identičan način je Boban i argumentirao angažiranje Kovačevića: kontinuitet efektnog i efikasnog napadačkog nogometa kroz niželigaške klubove
  • Sbkbbb
    449
    frende zgadit ce mi se Riera zbog tebe
  • hb1
    221
    Sve je ove i prosle sezone kao sto Ilija Loncarevic kaze ''Onaj M-MAME'' (Mmaee)
  • Zambatine škude
    3.7k
    Evo, Ivan Jurić je od danas slobodanMr Anderson

To bi bio primjer najgoreg mogućeg upravljanja. Trener koji nikad nije morao razvijati igru ni igrače, koji se nikad nije morao boriti za trofej niti je do ova dva mjeseca ikad ozbiljnije igrao na dva kolosijeka. Doslovno sve stvari koje se spočitavaju Kovačeviću, samo je eto puno veće ime.

Ovakvo nešto bi bilo promjena promjene radi da se umanji trenutačna šizofrenija bez ikakvog suštinskog smisla. A kad uzmeš još u obzir da je lujka koja se svugdje sa svima posvađala, pa čak i tukla s igračima, to bi bilo najgluplje utrošenih par milijuna eura s otpremninom u povijesti kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.