• E46
    2.1k
    Jebeno je da je ovaj izjavio da ce mikic igrat protiv karlovca i onda ode za repku igrat, e moj Boze ovdje vise iznenadenja nema svi drugi su kurac od ovce koliko smo mi očajni i losi
  • Droljo
    28.5k
    352 trebamo derat. Znam da nikoga nije briga trenutno ali takve igrače imamo a, tko zna, možda bi i iznenadili nekog protivničkog trenera...
    IMG-20251110-165236.jpg
  • dmil
    1.4k
    svida mi se golmanska opcija
  • Probirštift
    1.4k
    Picsart-25-11-10-16-47-30-772.jpg

Od NDH Židova ustaša i ostalog do nosi li Kovačević svijetlo plavu Dinamo kravatu i sako ili crnu i svakakvih insajderskih informacija
    Volim te ZonaDinamo nemoj se mijenjati
  • Jaki991
    622
    ovak bi se Dinamo trebao postavljat svaku jbnu tekmu u hnlu, u europi mozemo sa jednom spicom, to je ok
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    Vi koji ste u mogućnosti otići na članski dan, jel može jedan postaviti pitanje za mene :

“Zašto se dopušta treneru da nema hrabrosti maknuti Nevistića s gola iako je statistički najgori golman lige, a već se zna da ga i pojedini suigrači ne žele više gledati na golu, za Vašu informaciju primio je 43% udaraca u okvir gola u zadnjih 13 utakmica, umjesto da dobije hlađenje na klupi on njemu daje kapetansku traku?”
  • crophantom
    4.7k
    pa postavi ga preko aplikacije.
    Doduse, u atmosferi kad se provlači pitanje zasto Boban navodno slaze ekipu Kovi, ti ces ga direktno pitati zasto mu ne slaze :lol:
  • Arkada
    62
    Koliko su se pojedini na*rali ovdje o svemu i svačemu,točno se pitam jel mi pratimo isti sport i jel se u isti toliko razumijemo.
  • ToTo96
    196
    Ne znam za vas, al meni ovo s Dinamom zadnjih par utakmica izgleda totalno cudno. Igra bez ideje, bez volje... a znamo svi da imaju ekipu da pregaze pola lige.

Pa sad, jel to mozda neko štimanje? Da se malo napravi napetost u prvenstvu, da ne bude sve rijeseno vec u rujnu. Na kraju ce opet Dinamo uzet naslov, to svi znamo, pa idemo u LP i opet se vrti lova.

Prosli put svaka ekipa dobila oko milijun eura (!!), a Dinamo naravno ispao kao dobronamjerna banka svima. Tako da... mozda se sad samo “igra” malo da bude zanimljivije?
  • Bosskovitz
    21k
    u istoj košulji i kravatiNoel

Ne razumijem, u čemu je tu problem? Ozbiljno pitam, nije mi jasno.
  • MarK
    1.5k
    tako se štimalo i lani pa se krivo naštimalo da Rijeka osvoji. Nema vanzemaljaca ni viših sila, loši smo do bola i to je sve
  • Peškaman
    9.3k
    Slijepo vjerujete svakom polunovinaru koji napiše bilo šta u svrhu prikupljanja klikova.
    Kako ne razumijete da im je ovo plodno tlo i da će u narednoj stanci ištancat bezbroj članaka u kojima će "saznati" sočne detalje iz svlačionice i ureda na gornjem katu.
  • Jima
    1.6k
    Netko je jučer dobro napisao: "Zašto da se ja živciram, kada se oni ne živciraju". I to je najbolja izjava koju sam već dugo pročitao na Zoni. Svi mi volimo Dinamo, ali nećemo mi biti krivci ako tovari osvoje naslov ili se osramotimo u Europi. Imaju ljudi koji su legitimno izabrani da vode klub i na njima je odgovornost. Na kraju će oni nama,članovima, polagati račune. Ako niste zadovoljili, hvala doviđenja, pa tko god to bio. Čuvajmo živce i zdravlje.
  • masacusec
    7.9k
    Bez obzira na to ova uprava i Zvonimir Boban moraju bit spremni na kritike jer ovo kako Dinamo izgleda od pobjede nad kriminalcima i pljačkašima kluba je nažalost skoro pa amaterizam. To je idealna podloga da razni Mamićevci uriniraju po Dinamu i zazivaju zlo u klub.Noel

Malo previše naglašavaš tu tezu te čak zvučiš kao oni. Znam da nisi, ali nema smisla baratati njihovom "argumentacijom".
    Trenutno objektivno, Boban zaslužuje kritiku definitivno i svatko tko to ne radi, ili mu nije stalo ili ne razumiju ništa. A mamićeva smeća koja likuju nad aktualnom situacijom ne razumiju da je to naš Dinamo, a ne njihov i da je ovaj naš Dinamo postao najjači klub na balkanu čiji predsjednici i direktori nisu bjegunci pravomoćno osuđeni za organizirani kriminal upravo na štetu Dinama!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.