• mlinchica
    4.2k
    Tko je potpisnik ovog teksta? Koji novinar?
  • rokikaciga
    6.9k
    Nadam se da je ovo neka izmišljotinaTime

Nije :lol: Vise ljudi ti je ovdje napisalo da decki kasni, ukljucujuci i mene.
  • modri7
    244
    I sam podržavam Bobana, ali uzdati se u njega kao nepogrešivog mesiju je potpuno pogrešno. Već sada je jasno da je izbor Kovačevića - pogrešan. Njegovo ostavljanje na klupi je još veća pogreška. Klub nam je u krizi, dok prvi čovjek kluba - šuti i komentira talijansko prvenstvo. Zašto? Izgleda da niti selekcija igrača nije baš najbolje odrađena. Pitanje je - što je s pozicijom golmana? Je li se moglo nać bolje riješenje u prijelaznom roku ili još bolje, jesmo li mogli tu poziciju zabetonirat Livakovićem? Zašto igra KTC, a ne igra Jakirović (ili Mikić jer se KTC-a seli na desnog beka)?
    Imamo li u veznom redu previše igrača sličnih karakteristika? Zašto nemamo klasičnog zadnjeg veznog? Zašto nemamo kreativnog prednjeg veznog koji radi razliku? Jesu li novci za Villara bačeni u vjetar?

Zašto nije dovedeno nijedno krilo koje pravi razliku iako su prema svemu sudeći trebala biti dovedena dva takva krila?
    Pitanja je mnogo i s razlogom neki počinju prozivati Bobana.

Stabilnost ne znači držati se svojeg izbora pa makar sve otišlo u nepovrat.

Već sam to govorio, pa su mi se smijali, podržavam Bobana, ali se pitanja moraju postavljat jer nitko nije iznad kluba.
  • tp1997
    2.2k
    Capelas je prije 2 tjedna odbio, Leku ne zele potrosit, Biscan je kontaktiran, ali nije siguran izborOlmic

Jer to su jedine tri opcije koje postoje. Ne treba nam za to Boban, Leku i Bišćana može dovesti bilo koji polukompetentni sportski dužnosnik.
  • NitkoBitan
    32.9k
    Kaj kazete na Krznara? Vjecni vojnik kluba uvijek na raspolaganju.

https://www.facebook.com/share/v/1B9Emw6DQB/
  • crophantom
    2.3k
    ti meni mrtav ozbiljan želiš reći da je Boban htio potrošiti Capellasa na mjestu glavnog trenera u ovoj krizi, nakon sve priče o dizanju škole?
    Ja apsolutno ne vjerujem u te priče
  • NitkoBitan
    32.9k
    A buba lik gluposti kao i vecina novinara.
  • Facke
    6.9k
    Ja sem sokeran , absolutne sokeran. Imam osecaj ko da sme NK Sloga Blaskovec a ne Dinamo.
  • Olmic
    5.4k
    naravno, hocu bit i ja insajder. Hoces jos koju info?
  • modri-kibic
    987

Mora obići sve teretane u Zagrebu i okolici da se smiri.
  • Fatos Beqiraj
    337
    Malo previse je ovdje izmisljeni informacija a ljudi se loze na to
  • Noel
    17k

Možda je u zoni dinamo problem.. ako nije u predsjedniku, ako nije u igračima, ako nije u treneru..
  • Mali Zeus
    20k
    nemam ja nikakav problem s tobom osobno, malo si zabrijao. Ovo je forum di netko nešto napise, pa onda netko drugi nešto napise kao reakciju na njegovo misljenje, nema tu nis privatno.
    Nije bed izgubiti se malo u raspravi i svojim argumentima koje mijenjaš po putu, al moj ti je savjet da staneš u tom trenutku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet