• vlatkomarkovic
    2.2k

Točno, ali Marcelo Bielsa i Mario Kovačević nisu imali isti CV u trenutku preuzimanja kluba…

El Loco kada je preuzeo Lazio koji je prvi njegov klub van španjolskog govornog područja, ispravite me, ako griješim…. On je bio već izbornik Argentine i Čilea, vodio Bilbao do finala ELa, smatran je bio jedan vodećih mislilaca današnjeg nogometa i i bio je poznat kao nogometni mentor/idol Pepa Guardiole….
  • Mali Zeus
    20k
    Jao al dramit tek smo na 14/36 kola, tovari ce isto kiksat s utakmicama, lopta je okrugla. Vjerujem da ce de smirit situacija u klubu, a da će se Kova opametit ako ostane.Mihael2305

Hoće hoće, evo protiv Varaždina ćemo odjednom biti jebeni, jer kak bi on sam rekao moramo se izvući iz ovoga, a i događa se puno dobrih stvari unatoč porazima!
  • Droljo
    22.5k
    treba biti realanMali Zeus

Meni je realno da na zimu dovodimo golmana i krilo. Novi trener bude već uhodan i kreće pravo dinamovo proljeće sa svim pobjedama u ligi do kraja prvenstva.

Uostalom, je li priča da on slabo govori ili da uopće ne govori engleskiMali Zeus

On hrvatski slabo govori tak da za engleski ne želim ni znat kak dere...
  • Mali Zeus
    20k
    Ovo s engleskim je jadno i zamorno. Uostalom, je li priča da on slabo govori ili da uopće ne govori engleski. Njega posla neće koštati engleski ili ne nego hrpa drugih stvari, a to sad s engleskim je iskreno bezveze.
  • Mali Zeus
    20k
    Meni je realno da na zimu dovodimo golmana i krilo. Novi trener bude već uhodan i kreće pravo dinamovo proljeće sa svim pobjedama u ligi do kraja prvenstva.Droljo

Meni je to trenutno science fiction.
  • ivanlivno
    180
    Realno mi smo uz sve probleme sa malom boljim golmanom na +2 a ne na -4
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Sto je posteno. Ali se onda postavlja pitanje sto je to radio cijelo vrijeme. Jer po meni je vec barem zadnja dva tjedna trebao gledati imali nekih dostupnih alternativa. Nije ovo prvi kiks nego vec duze idemo nizbrdo. Ne moze se rec da je doslo iz vedrog neba. Nego je ovo realno zadnja ikako zastupljiva prilika za smijenu. Sto znaci da je realno vec trebao biti spreman i imat spremnu zamjenu. Kak god okrenes, ukoliko Kova ne dobije otkaz i ne postavi se ozbiljno ime unutar ove reprezemtativne stanke, je to uzasno odradeno od Bobana.
  • Mihael2305
    752
    treba Karlovac prije pobjedit.

Prvo rupu s gola maknut
  • mali M
    8.9k
    Boban nece smjenit Kovacevica dok ne bude našao dostojnu zamjenu.

Zdrav razum jednostavno.
    austrijanac

to nije zdrav razum jer svake sekunde što je Kova duže trener, igrači sve niže tonu.. To je najveći problem ove situacije i treba smjenit Kovu i nek im treninge vodi tko hoće, može i Capellas, a u narednih 12 dana do prve ozbiljnije tekme neka se dovede trener.. Ubit ćemo igrače svakom sekundom što je Kova duže trener..
  • Mali Zeus
    20k
    Prvo rupu s gola maknutMihael2305

Taj film isto ne bumo gledali.
  • FazeN
    3.4k
    meni iskreno priča oko engleskog je jako bitna, a misliš da igračima nije?
    Pa moraš stvoriti neki odnos, popričati nekad s njima..
  • Mali Zeus
    20k
    ↪Mali Zeus meni iskreno priča oko engleskog je jako bitna, a misliš da igračima nije?FazeN

Velim, priča se od početne da slabije govori razvila da ne govori engleski. To je ipak razlika. Slažem se da je bitna igračima, ali dok je sve išlo dobro to se nije spominjalo, zato mi je sad to vaditi opet jadno.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    osim toga, ako je vec u 5 mjesecu znao da ce preuzeti Dinamo, uzmes neki tecaj engleskog, za 2 mjeseca bi vec savladao osnovnu komunikaciju, ne mora biti ni sve tocno, ali dovoljno za sporazumijeti se.

Jos se ubaci par nogometnih termina i ne vidim zasto je to problem. Mislim ne uci kineski, engleski bi se dao nauciti, stalno je izlozen njemu kroz filmove televiziju, sigurno bi po sluhu savladao.

A sad uci u posao i ne napraviti nista po tom pitanju mi je isto odraz nepostovanja prema klubu i prema igracima. Ako je svlacionica puna poligota, to da ne mozes engleski savladati mi je bas ruzno.

Nenad, vinlof, ktc za primjer pricaju po 3 4 jezika.
  • bobanzg
    119
    Jezik i komunikacija i to svakodnevna je jako bitna, pogotovo psihološki i kemije radi. Naš vrli stručnjak osim što ne komunicira sa strancima jer ne zna, nije u stanju ni na materinjem jeziku kroz komunikaciju shvatiti da mu Mikić igra za repku. Toliko o komunikaciji.
  • FazeN
    3.4k
    Možda drugi nisu spominjali no ja jesam od samog početka.
    Jer Dinamo tim igračima koji dolaze nije kao Real Madrid naprimjer gdje je Mbappe učio Španjolski pa da priča s njima lakše, jer nema tamo Engleskog pricat ćeš nas jezik.
    Sigurno će Villar učiti hrvatski, nije to Dani Olmo koji je jedan u milju kakvog smo imali.
    Ali da se slažem da Kovu će koštati druge stvari ne samo jezik, to definitivno. Ima tu puno gorih stvari a da nisu jezik..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.