• znajdatevolimja
    1.7k
    Nije službeno da je ostao trener ili?
  • mali M
    8.9k
    Ako Kova ostane onda Boban zaslužuje kritike i to velike.Mali Zeus

to se svi slažemo.. ja mislim da je Zona po ovom pitanju 99% složna, samo ajmo pričekati da se makne iz tvoje rečenice ovaj "ako", pa da krenemo kritizirati
  • crophantom
    2.3k
    apsolutno ne pljujem, vidjelo smo lani di vodi puno baba sistem.
    Samo kažem da neznam cemu čuđenje da je Bobanova zadnja i da se ostali mogu na trepavice postaviti
  • Dinamovapriča
    602
    Bila je komemoracija za legendu Belina i pogreb je danas u 14:15. Mislim da nikakvog sastanka nije bilo danas a i ne vjerujem da će ga bit.
  • Droljo
    22.5k

Ma sve 5, nije to tebe išlo direkt. :wink:
  • Mali Zeus
    20k
    Plus, znam da zvuči dramatično, ali ako Kova ne odleti u ova 2 tjedna možemo se svi polako psihički pripremati za slavlje tovara u svibnju.
  • Noel
    17k
    Ako se ostavilo nakon svega Kovačevića onda neka Boban istupi van, neka navijačima javno kaže da se ove godine ne očekuje titula u HNLu i od sljedeće utakmice pa do kraja sezone nek u prvih 11 igraju: Jakirović,Živković,Vinlof,Dominguez,Mikić,Varela,Ćutuk.

Ako je sve proces, kao i nebriga oko dodatnog minusa u HNLu onda je to jedino logično.

Ne želim gledat u procesu Bennacere, Zečeve, Gode , Mckenne, Ljubičiće, Belje da bi ih Kovačević vodio do trećeg mjesta u HNLu.
  • Droljo
    22.5k

Nemoj se ni šalit sa tim stvarima!
  • FazeN
    3.4k
    Je li zna netko primjer nekog velikog kluba(smatram Dinamo velikim također) da trener ne zna pričati engleski jezik a "nositelji" su mu stranci?
  • GeneralNapoleon
    2.3k
    Ne ocekujem nista. Sada je reprezentativna stanka i "ima se vremena". Iako dobije otkaz ne znaci da ce ga dobiti danas. Mozda ga dobije sutra ili prekosutra. Samom se nadam da ce klub obznaniti svoju odluku kakva god bila. Ne da se za tjedan dana jos uvijek patimo i nerealno nadamo da mozda ipak dobije otkaz.
  • Mihael2305
    752
    Jao al dramit tek smo na 14/36 kola, tovari ce isto kiksat s utakmicama, lopta je okrugla. Vjerujem da ce se smirit situacija u klubu, a da će se Kova opametit ako ostane.
  • PetkoDaniOršaGol
    1k
    Zašto se ne bi šalio? Pa to je potpuno realno za očekivati. Ukoliko sada izostane šok terapija u vidu novog trenera, treba se spremati za najgore u svibnju.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Ne znam sad bas veliki klub ali Bielsa je u engleskoj imao prevoditelja zar ne?
  • austrijanac
    8.2k
    Boban nece smjenit Kovacevica dok ne bude našao dostojnu zamjenu.

Zdrav razum jednostavno.
  • Mali Zeus
    20k
    Nemoj se ni šalit sa tim stvarima!Droljo

A čuj, treba biti realan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.