• Mali Zeus
    20k
    ↪Mali Zeus Možda drugi nisu spominjali no ja jesam od samog početka.FazeN

Koji dio, nisam shvatio, da ne govori uopće ili da slabije govori engleski?
  • FazeN
    3.4k
    Koliko ja znam Kova priča malo engleskog ono osnove, ali nedovoljno za neku ozbiljnu priču, ali priča i hrvatski pa ga ja teško razumijem iskreno.
  • Crni86
    16.9k
    Kak se povezes s igracima ak se ne sporazumijevate? Kak ces bacit foru, malo se zajebavat? Prcnut kad treba itd?

Okej ak nekaj natucas pa ajde uspijes nekak. Al ak ne znas apsolutno nista naravno da se svlaciona udalji od trenera…
  • javolimtebejako
    3.4k
    lako i za taj engleski da ima nekog stava i energije. na sta je to licilo na poluvremenu protiv celte, ne zelim ni pomislit
  • Mali Zeus
    20k
    ↪Mali Zeus Koliko ja znam Kova priča malo engleskog ono osnove, ali nedovoljno za neku ozbiljnu priču, ali priča i hrvatski pa ga ja teško razumijem iskreno.FazeN

To kako priča hrvatski mi je isto bezveze priča, čovjek govori malo brže, ali vidim da se to zalaufalo kako je lošije krenula sezona, tj. počelo je s tovarima koji su se sprdali s tim i nažalost došlo je i do naših. Mislim da se možemo svi složiti da treba letjeti, ali bez tih nekih niskih napada i spika o seljaku iz Jablanice itd. To ostavimo tovarima i tattićevcima.

On jednostavno osim trenerski i ljudski nije za dinamo, tj. ne zna se jebiga nositi sa svime što klupa dinama nosi. One spike o negativnostima su užas jer je imao potporu od početka od medija, čak i iznenađujuće puno. Pod negativnosti vjerojatno misli da mu se sugeriralo da rotira, što je on sam treba shvatiti, a ne da to počne raditi kasno i samo zato što mu se sugeriralo, a ne zato jer je on smatrao da to treba. Plus kaj je pričao da prvih 9 kola nije rotirao jer nismo imali Europu, pa baš tad si malo pomalo trebao rotirati.
  • Zg123
    2.9k
    Pod hitno kod ovog gospodina na instrukcije iz engleskog i davanja uputa igracima

https://youtu.be/cWghWHH8YTA?si=a5l4F9p-Ecc4Wcl-
  • FazeN
    3.4k
    Nikad nisam uvrijedio trenera ovdje nit igdje, takve stvari ne radim već samo komentiram njegove postupke i njegov rad, što bi svi mi i trebali.
    Ali dovodi nas stvarno u tešku poziciju, ponavljam jako mi smeta njegovo iznošenje i stalno govori u smislu
    "Ne znam otkud negativa, sve je u redu"
    Nikad ne priznaje grešku i istinu.
    A jedina istina meni je da za sve ovo trenutno je on kriv, a za sve ubuduće ako ne ode je Zvone Boban.
  • mali M
    8.9k
    usporenim pogledom sam ispratio malo "d" na ekranu i polako kliknuo... i onda vidim obavijest za članski dan.. kako nas trolaju hjooooo
  • Mali Zeus
    20k
    ma nisam ni mislio da bi ti uvrijedio, govorio sam općenito dojam. ma izjave su na granici suludog, čak je i jučer rekao nešto tipa da se i puno dobrih stvari događa, a nakon Celte da smo na dobrom putu. Kao mali porazić i to, ali bili smo bolji u drugom dijelu i imali smo više udaraca.
  • Krulek
    1k
    Po Germanijaku ništa od odlaska Kovačevića kako sam i predviđao. Cirkus ide dalje do samog dna.
  • mali M
    8.9k
    Po Germanijaku ništa od odlaska Kovačevićs kako sam i predviđao.Krulek

piše "danas".. čitajte cijele članke, ovako samo i vi doprinosite clickbait kulturi... Mislim da neće zbog Belina danas ništa riješavati, ali moguće i da to riješe pa sutra objave..
  • Mathiasovi Chageri
    6.8k
    "Ne znam otkud negativa, sve je u redu"
    Nikad ne priznaje grešku i istinu.
    FazeN

Nekad ne znam ni dal je svjestan događanja na terenu. Sinoć je usred bakljade sjedio na klupi posve smireno, umjesto da daje upute igračima, pokuša ih smiriti/motivirati/savjetovati.

Ako se ne varam, od jednog do drugog igrača je umjesto njega i njegovog stručnog stožera išao Zajc. Gubiš 2:0, ekipa ti izgleda kao HNL davljenik na gostovanju u Puli, a ti nemaš što reći ekipi usred duljeg prekida.
  • FazeN
    3.4k
    Gubiš 2:0, ekipa ti izgleda kao HNL davljenik na gostovanju u Puli, a ti nemaš što reći ekipi usred duljeg prekida.Mathiasovi Chageri

Sve si ovdje rekao. Završio bi priču s ovim.
  • Krulek
    1k

"Danas neće biti ništa", dobacio je netko u prolazu, otkrivajući da su one informacije, koje su se pojavile u nedjelju kasno navečer i u ponedjeljak ujutro ipak točne. Ne znamo, zasad, što se sve na tom sastanku pričalo i koliko se pričalo, kakvi su zaključci, no, očito je da Kovačević i dalje ima podršku, onih koji odlučuju."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.