• shameless86
    1k
    pise t portal da su se kule i villar ozbiljno porijeckali jucer nakon tekme
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Pa otpisan je ljetos upravo zbog toga, procjena je bila da ne može biti niti jedan od 25 u rosteru kako sam rekao. 3 godine sam slušao o tom Vrbančiću da je to neki next big thing, dvojna u Dubravi, pa ajde posudba Lokomotiva, na kraju penis.

Ne znam tko je taj koji procjenjuje kae histerija. Meni je to kada netko mahnito urliče, psuje, čupa si kosu, mlatara rukama i nogama. Ovdje nisam vidio niti jedan upis sličan tome.
  • NKDZ86
    6.4k
    niš čudno i ja bi se zakačio sa cvilarom, ponaša se ko da mu je ovo 1. profi klub u nogometu, van iz dinama takvi i slični
  • Masto
    372
    zafrkani su španjolci ovaj villar mi nije najbolje sjeo nakon onog prvog intervjua
  • Noel
    17k
    Villar je dobio obećanja od Bobana, savjete od Olma ali nije očito zapamtio najvažniji savjet od Olma, a to je kako se postaje legenda kluba.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Villar je imao šansu, bio je na početku u prvih 11 i ispao je zasluženo van. Isto ko i Vidović. Zabušavanjem na treninzima i plakanjem po novinama se sigurno ne budu vratili u prvih 11. Koji god trener bude.
  • ivanlivno
    180
    Slažem se s vama, ali mislim da je mogao dobiti priliku jucer, mi smo nakon izlaska Zajca jučer izgledali katastrofa.
  • prefontaine
    4.9k

Zajc ih razdvajao,
    McKenna stišavao.
    Ljubičić situaciju spašavao,
    Beljo se boljim danima nadao.

Kulenović Villara za poraz okrivio,
    Villar se na instagramu krivio.
    Bakrar Kuleta nije smirio,
    Ovaj se potegnuti šaku nije libio.

Lisica se ovog fajta kao i svoje igre stidio,
    Benaccer je svoje greške i odluke uvidio.
    Dominguez je u bolovima svoje koljeno ledio,
    A Kovačević ništa od ovog nije vidio.
  • austrijanac
    8.2k
    Ko je bio treca, neovisna strana, u ovom sudaru svjetskih sila?
  • crophantom
    2.3k
    Bošnir me nasmijao malo svojoj facom na presici, oci, faca ko ja na ručku kod punice.
  • Nolifer
    13.2k

I onda pitaš mrtav pijan punicu, brko jel jbeš šta?

:lol:
  • Marley
    5.1k
    Iz Spanjolca mi isijava arogancija i napuhanost otkad je dosao, doslovno se vec u prvom videu nije libio to i pokazati.
    Nakon toga nezadovoljstvo iskazuje kukanjem po Instagramu i medijima, a kako se prica i strajkanjem na treninzima.
    Pa nista cudno ako u ovakvoj situaciji nekome od suigraca pukne film. I to nekome tko uvijek daje sve od sebe i navija za ovaj klub otkad zna za sebe.
    Naravno, ne znamo sto je tocno bilo, pa mozemo samo otprilike nagadjati.
  • Zg123
    2.9k
    Pa ako je istina da štrajka na treninzima trener s autoritetom bi ga odstranio iz ekipe, samo problem je što naš trener nema autoriteta a i ne znam na kojem bi mu jeziku objasnio da je odstranjen
  • crophantom
    2.3k
    :D nakon rešetanja pitanjima od nje, "Ima li još pitanja?" al točno njegovom facom i tonom.
    S tim da punica ipak postavlja oštrija pitanja od naših novinara.
  • nwankwo646
    905
    Ne znam zašto ali nakon jučer sam nikad mirniji i sigurniji da će sve bit ok, ovako ili onako. Spokoj me dotaka, a inače sam van sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet