• jakov1
    1.2k
    Ukoliko Kova ne bude bivši večeras, spreman sam napisati cijelu istinu u svlačionici i Bobanu, pod cijenu bana zauvijek s forumaFazeN

Spavajte ljudi lagano, biće to sve kako se mi nadamoFazeN

Dao bi ti ban samo zbog ovih baitova u maniri Informera, bio Kova bivsi ili ne.
  • crophantom
    2.2k
    a jbg, večeras je skoro prošlo, a mi i dalje nemamo "pravu istinu" (zvuči ko neki jeftini reality shit na RTLu)...
    Kolega ce do sutra smisliti neku novu istinu, teoriju i ekskluzivu i ajmo krug ispočetka.
    Po njemu je Kova prešao put apsolutne podrške, do "čovjeka na aparatima", preko prave istine, do mirnog spavanja...
    Alkar Faze u ništa
  • vjeko1701
    20.4k
    Ajde malo mira, prepucavanja u inbox.
  • ElDorado
    7k
    Trenutno vjerojatno samo Boban zna sta ce odlucit. Nadzorni i Uprava su sigurno za smjenu.
  • Bistra1986
    1
    Zašto nitko ne obrača pažnju na formaciju u kojoj Dinamo igra? Formacija 4-2-3-1 izbor je Bobana i naredba da svaki uzrast igra u istoj. Kobna greška, pogotovo kod slaganja momčadi za tu formaciju. Europu smo najbolje igrali s 5 u obrani, ali eto Kova mora s 4 jer tako Zvone kaže i jer imamo 3 stopera pa nedaj bože da se 1 ozlijedi. Formaciju koju igramo moramo igrati s 2 beka i 2 krila koji su maltene najbitniji dio momčadi, mi imamo jednog kvalitetnog beka (Valincic) i jednog, ove sezone, konstantnog krilonog (Hoxha). Bakrar je isto dosta dobar. Vezni red najveći problem momčadi, nemamo niti jednog individualca koji može sam nešto izvući i tako podići momčad. Stojković koliko god se trudi, nije niti sjena Baturini, Majeru, Olmu… Siguran sam da će Jagušić dići Dinamo na višu razinu.
  • FazeN
    3.4k
    Zvone Boban mu je leđa sačuvao nakon Celte a evo javno pišem osim navijača i igrača, Mario Kovačević je izgubio podršku Uprave!
    Hoće li to značiti da Zvone Boban JE BOG I BATINA, i da nisu bitni navijači, igrači i Uprava?
    FazeN

Alkar ti je ovdje napisao javno kako je.
    Ovdje ima pun k ljudi koji su upućeni u najmanju ruku kao ja, a siguran sam čak i više. Eto nek me jedan demantira jel ovo laž, samo jedan.
    Na današnje pitanje "ima li podršku s kata ili ti od gore", Kova priča sedmu temu kao uvijek, jer zna stanje.
    Kova nema podrške nikakve, ako je na klupi zna se ZBOG KOGA je na klupi.
    A ako to završi kobno i Dinamo ne napravi nikakav rezultat, onda se nadam da će taj isti pruzeti odgovornost.
  • Jaro
    11.1k
    Bilo bi neozbiljno (i seljacki) otkaz bilo kome dati nakon utakmice. Znamo ko tako radi - divlji strani vlasnici manjih klubova po Engleskoj, neki bivsi okupatori Dinama i slicna bagra.
  • FazeN
    3.4k
    oće dobit otkaz ili neće totalno me briga, ako se oni ne sikiraju zašto bi mi, ako je njima ovo super zašto nama isto ne bi bilo.

Ja kažem samo da trener nema podršku od skoro nikog i po meni nije normalno da ostaje na klupi. Stoga očekujem otkaz, ali se ne sikiram više uopće.
  • rokikaciga
    6.8k
    Ma 99% sam siguran da će sutra Mario dobit pedalu. Jerko Leko caretaker dok ne srede neku njušku. Imam nekakav osjećaj da je ovo samo razjebalo Zvoneta i da će dovest "Bennacer"-a od trenera. A za to treba 1-2 tjedna minimum.
  • Xpert1992
    120
    Ja razumijem da je plan bio da imamo trenera koji ce nekoliko godina ostat tu u klubu i razvijat igru, ali planovi se mjenjaju. Jbt i sam sam razmisljao jedno prije 6 mjeseci a sad razmisljam drugacije, normalna stvar u zivotu.
    Ma da vidim nesto pozitivno kaj bi nam donjelo ovo sa Kovacevicem rekao bi ok, ajmo probat jos malo. Ali stvarno ne vidim da on moze podic ovu ekipu vise, osjecaj mi je ko da ga decki iz svlacione ne mogu vidit. Meni je zao da je tak ispalo, ali kaj je tu, sasjeci to i gotovo. Pa brate mili ni prvi ni zadnji da mjenjamo trenera jer ne ide, ne kuzim kaj toliko moramo pokusavat sa njim ko da je jedini trener na svijetu i sad svaki sljedeci kojeg cemo ikad imat ne bu nis valjal i plakat cemo za kovom sljedecih 20 godina.
  • LA BOMBA
    602
    Šta god mislili o Marinakisu, kad je njegov klub bio u sličnoj kriznoj situaciji, donio je mušku i časnu odluku i Postecoglouju dao otkaz u TUNELU odmah nakon što je završila utakmica.

Nije čekao, nije razmišljao šta će pričati mediji. Jednostavno je natjerao trenera.

Kovačević se ne bi smio vratiti na istom autobusu kao momčad. Daš mu kartu za vlak i čao.
  • Pacho
    10.3k

I kako bi nam to tocno pomoglo? Ja sam prvi za to da ga se rijesimo, al nek se odradi na normalan nacin.
  • mlinchica
    4.2k
    Budimo realni većina navijača Dinama je očekivala nešto od Kove samo zato što ga je doveo Boban i što smo vjerovali u određenu viziju.Svi na Sjever

Po meni jedina, najveća istina.

Ide jedan, a zapravo prvi put od mene “I told you so”, ne zamjerite :wink:

Pisala sam o tome kada je odabran. Dosta ljudi je na bilo kakvu sumnju samo govorilo “pa ono, Boban”.
    I ne krivim nikog radi takvog razmišljanja, ja sam si isto tako objašnjavala, moraš vjerovati da Zvone zna kaj radi.

Kada sam zatražila nečije pojašnjenje ovdje zašto baš taj trener (nisam mogla vjerovati da je baš on izbor, pa sam si tražila razloge), neka se malo netko stručniji raspiše što ćemo dobiti s njegovim dolaskom, jedino je Omake malo pojasnio kakav je Kovin nogomet, što je sve radio taktički, kako mu ekipe izgledaju.

Sada su neki ovdje otišli u drugu krajnost pa se tjera i Boban jer nije dao otkaz treneru, prije koliko utakmica?

Svi ste bili svjesni kog dobivamo na klupu i da će za neki veći njegov uspjeh trebati puno duži period, pogotovo nakon kaj je dobio hrpu novih igrača, stranaca, igrati Europu i HNL (tu je isto bilo očekivano da će imati više problema s našom ligom nakon EL utakmica, motivacijski, zar ne?!).

Mislim da je i Zvone toga bio svjestan ali je htio proces i uz čvrstu podršku, vjerovao je da će u nekom prihvatljivom vremenu sve uigrati, bez prevelike štete.
    Većina vas je u to vjerovala, sigurna sam.
    Pogotovo nakon prvih 5-6 kola, pa dvije EL tekme, izgledalo
    je dobro.
    Ziheraški sam napisala do zime, poslije Maccabia sam bila uvjerena da je već blizu cilja.

Nažalost, nije tak ispalo i Zvone sad to mora riješiti.
    I riješit će jer je svima jasno da trenutni trener nemre ovo okrenuti.

Ne znam tko će biti novi ali ću napisati isto kao i tada:

Mislim da budući trener Dinama mora imati već neki “trofej na polici” prije nego pomisli trenirati ovaj klub i mora imati bar mrvu iskustva u europskim ligama/natjecanjima jer nema vremena stjecati to iskustvo u Dinamu.

Evo tu je taj post star nekih 6 mjeseci, pa se može malo prolistati što se i kako pisalo.

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/668087

I čekam da nam se npr. kolega @Izet Hajrović malo javi nakon svega. :grimace:
  • Felip
    737
    Kova je doveden s punim povjerenjem nadređenih u njega u vrlo prijateljskom i ugodnom okruženju, tako se treba i rastati s njim. Nije ničim zaslužio da ga kaubojski potjeraš ko zadnju budalu. Treba ostati fer do kraja. Nije išlo, evo ruka, hvala i sretno dalje. 5/5 u derbijima i dvije pobjede u Europi, hvala na tome još jednom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.