• Olmic
    5.4k
    koliko imam informacije, mozes mirno spavat bar sto se tice ostanka Kovacevica, broji zadnje dane…
  • LA BOMBA
    602
    Fun fact na tvoju zajebanciju s Belupom je da su dva trenera koja su prije Dinama trenirala Belupo Dinamo uvela u Ligu prvaka kumulirano 3 puta.

Edit tri trenra 5 puta.

Dakle dva trenera koji su trenirali Belupo su ujedno i jedini treneri koji su po 2 puta uveli Dinamo u LP.
    Mali dioničar

A koju vezu imaju treneri iz Mamićevog razdoblja sa situacijom u kojoj je Dinamo sad?

Tad bi svako mogao uzeti titulu sa Dinamom, a ulaziti u ligu prvaka kao prvak države nije baš nešto posebno, to bi i Kovačević mogao ako bi se mu sve poklopilo oko ždrijeba.

Spominjati sad razdoblje kad je Mamić dominirao Hrvatskom i nije imao nikakve konkurencije, i da bilo šta iz onog vrijemena vrijedi kao argument za to što bi Dinamo trebao raditi sada.

Činjenica je da je Kovačević pretvorio Dinamo u Slaven Belupo i da u poslednjih 30 dana Dinamo ima identične rezultate koje bi imao Slaven Belupo.
  • crophantom
    2.2k
    "Boban je, prema istom izvoru, već za ponedjeljak ujutro sazvao hitan sastanak kompletnog stručnog stožera. Doznajemo kako je riječ o analizi te da trenutačno nema govora o smjeni trenera Kovačevića."
    Imbex
  • Crni86
    16.9k
    trenutačno nema govora o smjeni trenera Kovačevićacrophantom

Super…

Raspad sistema je a njih zvone zove na analizu… isto sranje vec 7 tekmi i sad bu se radila analiza
  • nwankwo646
    905
    Pa Bludeka je uzea samo jer zna 5 jezika, vjerojatno su se površno i poznavali
  • Goncalo Santos
    2.3k
    dane? Puno mi je to.
  • Olmic
    5.4k
    sutra je sprovod,komemoracija, izglednije utortak
  • fakin
    1.9k
    "Boban je, prema istom izvoru, već za ponedjeljak ujutro sazvao hitan sastanak kompletnog stručnog stožera. Doznajemo kako je riječ o analizi te da trenutačno nema govora o smjeni trenera Kovačevića."crophantom

dobro nemojte me jebat
  • E46
    1.9k
    Nesto sad gledam i povezujem, on je nevistica trenirao i u varazdinu ili je ovaj vec tad otisao u rijeku? Ako ga je trenirao vjerojatno dobri covjek osjeca odgovornost drzati ga u igri jer ga je ovaj izvlacio svaku utakmicu nekim monstruoznim obranama koje vec 5 godina ne vidimo
  • don
    16.7k
    večeras se sigurno neće saznat ništa tako da vi koji vagate spavat ili ne, slobodno idite
  • Zagi
    13k
    Dečki večeras ili sutra, gotovo je ovo. Nakon ovog trostrukog fijaska sa desnim bekom, nema se za što uhvatiti.
    -postave više nemaju logike
    -svlačionica mu ne vjeruje
    -rotira se da može reći da više rotira, a ne zbog realne potrebe
    , te naravno, rezulata nema.

Istra presudila Fabiju, Istra završila Kovu. Identična situacija, gledaš utakmicu i nema realne nade.

Gotovo je.
  • FazeN
    3.4k
    Spavajte ljudi lagano, biće to sve kako se mi nadamo :) a za spavanje jedne lijepe izjave danas našeg trenera

"Mislim da smo dobro ušli u utakmicu" - primili gol u 10 min.
    "Lisica je bio solidan do gola" - opet ponavljam, primili gol u 10 min
    "Dolazi kup, prilika za Mikića" - Mikić ide u reprezentaciju
    "Nije lako gurati mlade igrače" - prije 3 dana izjava Mikić ima 19 godina, to su godine za igranje, nemamo što čekati
    "Jel vam žao navijača?, ma žao mi je svih nas" - hahahaha
    "Je li sve tako crno?" Bilo je i dobrih stvari, nije ni meni lako." - hahahahaha
  • Noel
    16.9k
    Mario Kovačević ostaje trener Dinama. Već bi bio bivši da je stvarno takva odluka. Sutra će vjerojatno bit revizija ovog ciklusa do reprezentativne stanke. Koja riječ opomene ali podrške i vjere u promjene u igri i rezultatima. Hrabro od strane Bobana ali po meni je Kovačević već sad trebao bit bivši. Nema se smisla živcirat, očito nema promjena dok neće bit kasno.

Laku noć svima.
  • Dinamo Sector
    34
    Kompilacija za 5 :cheer:
  • NitkoBitan
    32.9k
    Budimo realni većina navijača Dinama je očekivala nešto od Kove samo zato što ga je doveo Boban i što smo vjerovali u određenu viziju.

Zamislite samo situaciju da je npr. Antolić doveo Kovačevića.
    Svi na Sjever

Pogledaj broj lajkova i prodi kroz komentare. Najbolje da se sad pravimo kako dobar dio Dinamovog puka nije bio za dolazak Kovacevica.

https://www.facebook.com/share/p/1G9c7AKXnV/

Potencijal je postojao, probalo se i sad je na nadleznima da odluce sta i kako dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.